jakos moja skromna osoba ZADKO (sporadycznie) prawie wcale
nie uzywa rubinow na hades, wiadomo czasami 15 rubinow nic nie pomoze, ale glownie lajtowo idzie ten hades
3ba ogarnac jak go przejsc i tyle panie guclawie z 150 poziomem ?:D
Posts by youi8
-
-
ło czyli ten grajek juz pare ladnych latek skacze z serwera na serwer, i bez skutku :D? tak napisalem bo na 30s(bodajze,albo 28) bylo thg i on nie byl jej krolem
i pamietam jak sie do was spinali kiedys o nazwe :)a co do naszej nazwy , nie znam jej genezy 
-
sie tak klocicie jak by ktos SZCZEGOLOWO PILNOWAl tego regulaminu !

a panie Zachwiany tgh z jakiego serwera pozdrawia ? bo nazwe chyba skopiowana z innego serwra macie

-
zwinac,rozwinac czat sie da, ale nei kazdy gra na gca k torego nawet gf nie robi !
wiec powiedz mi miSZCZu jak bez gca mam sie pobawic? 
-
dobry pomysl , ale znajac zycie nie zrobia nic, a jak zrobia to my bedziemy
tego zalowac

-
a nie zwracam uwagi juz na nowe serwery wiec nie wiem ile stoja
piekla i ursusa chetnie kupie na 35s 
-
uuu na nowych serwerach takie zwoje po 10kk min chodzily

-
zaznacze ze 35s smiga normalnie na tej samej przegladarce ;]
Przenoszę post tutaj. Tytuł poprzedniego tematu: "od 40 min +- (9;20) nie dziala serwer 34 ,dlaczego?"
Fruity
-
na bostwach sie nie liczy , /ciach/? ten spis rekordow juz dawno stracil racje bytu jak na moje
dodatki jak kupuja pol biedy pare osob na tym zyska , ale juz jest tanszy sposob na maxy i jakos nie widze zeby cos robili w tym kierunku zeby takie wybryki ukrocic 
//Na forum nie wspominamy jak łamać Zasady Gry
//Wszystkie próby łamania ZG proszę zgłaszać na support.
//Dagusia
-
tak jak mi nie wyszlo kucie > https://zapodaj.net/1047c6f267191.png.html tak Polacy nie wyjda z grupy ;/ choc mam nadzieje ze cos pokaza

1.Brazylia
2.Niemyc
3.Francja