99
999.210
//edited by paladium BM Bulgarian Team
99
999.210
99
999.212
4379
99
999. 224
// edited by paladium BM Bulgarian Team
1
999.228
// edited by paladium BM Bulgarian Team
99
edit by paladium 999.465
lenže niekedy tam boli použitelne veci tak sa prebijalo ale teraz tam už neni vôbec nič len ako pisal jedlo a amulety a to aj vtedy sa malokedy prebijalo
ešte mam taku otazku čo bude z balikmi
ja som to s tou obranou pochopil to by som musel na nich zautočit aby mali obranu aby mohli utočit podla toho ako to pišeš a ešte jedna vec ak dava tolko utokov ako vraviš tak na prvej strane je len 30 subojov tak to by napadal len mna a nikoho ineho a ako dalej pišeš že su velmi aktivny tak som si ich pozrel tak maju len o 200-300 vyhier viac ako ja
niekedy ak som dal požehnanie tak som vždy vyhral a teraz ako keby som ani nemal a s tou turmou pravdu nemaš už aj tam sem tam prehram s hračom čo je slabši
nie obranu nemam žiadnu
tie suboje v arene su fakt na zaplakanie ak už nepomaha nič ani požehnania a posilnenia https://prnt.sc/7tzYudMNclXh a proti takymto superom mam s 10 subojov 4 prehry to je 40%prehry proti uplne slabym hračom a nechapem ešte jednu vec ako je možne že ma hrači napadaju každe 50 min.stale ti isty neide mi o to že davaju po 10 utokov ale ako to že ma stale vidia v arene ked ja vidim tych istych hračov za cely den tak maximalne 3x
neviem načo su ti nove serveri tieto nech zlučia a nie otvarat nove