heh temat wałkowany za pewnie na kazdym serwie, gadalismy o tym na czacie juz gruby rok temu ;p
Opcja dobra, ale tak jak mówisz musiało by to być coś ciężkiego do zrobienia, i w granicach juz odpowiedniego lvla przynajmniej item 140/150+
heh temat wałkowany za pewnie na kazdym serwie, gadalismy o tym na czacie juz gruby rok temu ;p
Opcja dobra, ale tak jak mówisz musiało by to być coś ciężkiego do zrobienia, i w granicach juz odpowiedniego lvla przynajmniej item 140/150+
raczej chodziło o zbijanie kostiumu
co z tego ze masz dobrych najmów, jak trafisz na goscia który ma najmów z wyzszym sporo lvlem to i tak padasz ![]()
Hejka, chciałbym sie zapytac czy istnieje możliwość podania przez support całkowitego czasu "banów" danego konta, oczywiście należącego do osoby pytającej, wole zapytac tutaj niz bezpośrednio na supporcie bo tam bym czekał co najmniej kilka dni na odpowiedź
z góry dzięki
honor honorem, zawsze mozna wbic lvl, i klikac te wyprawy, ale tyle walk ? osobiscie na serwie x2 nie miałem wiecej niz 8k, siedzac po 20 h dziennie i same trudne hadesy XD
co ty chrzanisz XD
czuć botem nawet nicku nie musze sprawdzac xD
no już jest post odnośnie tego że kucie nie działa szybsze ;p pewnie nie naprawią tego przed 23 kwietnia, a już takie plany byly XD
Owszem kozak aktualizacja, nie wiem jak inni, ale ja czekam na lochy w brytani, i zrobienie czegos z przewagą lvla, tzn jak w CT jak ktos ma najmów o 5-10 lvli wyzej to juz ma nieziemską przewage choćby nawet w bloku ![]()
Witam, zauważyłem że niektórzy gracze zamiast tradycyjnie robić paki co te 7 czy 9 dni z kostiumem wulkana, wrzucają hajs na konto 1 lvl, które można zaatakować aczkolwiek nie mozna go sfarmić, czy ta metoda jest w ogóle legalna? znam ludzi którzy to robią od dłuższego czasu i ani bana ani upomnienia, czy za coś takiego można dostać bana ?
Witam takie szybkie pytanko do starych wyjadaczy
gdzie moge wbić więcej expa na evencie jutrzejszym....
łatwy czy trudny ? niby łatwy wiecej wypraw ale trudny i zadania co 0 sekund to połączenie kosmiczne...
jakies wskazówki który hades robić ? ![]()
no wlasnie na 140+ to juz chyba nie bardzo, przynajmniej ja nie mam pomysłu ;/
22
zapraszam do dyskusji w poście o ulepszaniu postaci , pilnie potrzebna pomoc ;x
ciągle zamierzam coś kuć, narazie wybiegłem w przód tylko do tych sebków posępnosci, to kwestia jakiegos miesiąca pewnie zanim 140 wbije .. ;x
ponad miesiąca xd
no pakt na wb oczywiście, narazie korzystam z paktu na zadania bo mam duzo czasu, ale pakt na zrk tez wchodził by w gre, na ten moment braknie mi zręcznosci jak go odpale, sebki posępa mi wymaksują zrk , ale wtedy spadnie inta i tak w kółko...
zastanawiam sie właśnie nad tym blokiem, czy te 50% coś da, a niżeli 40% i wiecej dmg i panca moze dac więcej ? wszystko to i tak losowość ale nie wiem jak wyglądają wyprawy na 140+ , cillarius daje czasem popalić
Na ten moment, z 3 luckami i 5 sebkami ziemi, bloka mam idealnie na styk przy uszlachetnionym eq, więc licze sie ze z założeniem sebka posępnosci bede musiał dołożyć jakiegoś lucka, nie chce zakładać lucka ziemi bo to sie mija z celem cofanie sie do starego eq ![]()
Witam ![]()
https://s34-pl.gladiatus.gamef…ex.php?mod=player&p=22422
moje skromne konto, zapytuję was jak to najlepiej rozegrać żeby wszystko grało, na 140 zamierzam ubrać kilka sebków posępnosci, pewnie bede musiał dołożyć za równo do klona jak i do głównej po lucku piekła, zeby grał blok i inta której pewnie i tak braknie ... do sebków piekła zeby ta inta była to jeszcze daleko;/
ktoś coś pomoże? jakies pomysły da? nigdy nie doszedłem do takiego lvla jeszcze ;/