Posts by Alkoninja
-
-
-
pakt paktem, chcący mieć podobny pancerz i dmg, nie jest możliwe zrobienie 50% bloka...
do tej pory używałem paktu na zadania, z kostiumem smoczym zadanka co 3 minuty fajnie sie klepie, co do czerwonych raportów, i tak jest ich duzo , chociażby ze względu na losowość lub większy lvl przeciwnika, ale jest sie nad czym zastanowić, tak czy inaczej dzieki truskaweczko za opinie

jeszcze mam dylemat odnośnie medyka, mam na nim jakieś lucki i prawie 50% bloka, ale czy to coś właściwie daje to nie wiem. postaram sie pewnie zrobić jak najwięcej uzdrawiania i krytycznego uzdr. tylko problem ze zwojami ;/
-
Widze że nikt nie ma żadnych propozycji ehh
-
no to ja teraz troche do wyższych lvli ;p pobawiłem sie troche char planerem, i wyszło mi coś takiego
Czy można wykręcić więcej na 146+ lvl ?
podane wartości na 146 z max podstawami, ze szlifką na broni i mechanizmami na reszcie eq, proszkami na biżuteri
jest pewien ubytek w charyzmie i inteligencji , nie wiem czy to opłacalne, bloka wystarczy do 150 lvla natomiast kryta braknie juz na 148
czekam na opinie i komentarze

-
ty to najpierw jakis lvl wbij a nie zmieniaj eq xd
-
Aby normalnie uzyskać taki % regeneracji, to ze 100 kont musi się modlić 24/7. Przypadkiem znalazłem rozwiązanie, wystarczy zauważyć pewną zależność
jakie rozwiązanie można wiedzieć ?
może być na priv -
ile masz kont w gildi ze az tyle tych %

-
no o to wlasnie mi chodziło, juz czaje, dzieki

-
Jak właściwie działa modlitwa do Ceres, trzeba wejść do hadesu przed północą, i dopiero po północy uzyskam bonus do regeneracji ?
-
-
-
s34 tak samo ;x
-
-
-
-
Kupię hurtem malefice gold koniczynki i mieszki, srebrne komplety
sprzedam 2 czyste sebki red pierścień i rękawiczki, rękawiczki lucka posępności red

ten sam nick co tu
-
no kicha, napewno zwiększyło by to ilość szlifek, mechanizmów na rynku czy innych pierdół których zawsze brakuje
bądźmy szczerzy itemy które dropią nadają sie jedynie do żyda , moze czasem na najma puki sie nie ma nic lepszego 
//Dagusia

-
-