Posts by Gabireal

Hali!

16 szinttel lehet max nagyobb a tárgy, hogy arénában ne vegye le a normál főkarakteren.

A használathoz nem kell a pecsét, az csak a tárgy megszerzésénél számolódik, piac esetében 9 (pecséttel 11), aukción 14 (pecséttel 16)!

BÚÉK! :)

Na végre.. olvasom a hírekben, hogy vmi újdonság kerül bele a játékba. Ilyenre már nagyon régóta nem volt példa, úgyhogy köszönjük ezt is :)

És izgatottan várjuk a nagyobb, tartalmasabb újdonságokat is!

Előre is köszönöm minden fáradozását a GF-nek amit a játék fejlesztése érdekében tesz. Remélem nem hiába köszöntem meg előre :)

Hajrá GF, tessék megszolgálni ezt a megelőlegezett bizalmat!

Mire gondolsz újdonság alatt? :)
    Én semmi ilyent nem látok, pedig az a brit kazamata jöhetne már...

Állandóan csak a karbantartásokat jelentik be... :(

Jó nálam is, de történt egy kis furcsaság az öltözékeknél!

Este lejárt a DP1 ruha, és felrakta a Neptunt az 1-esre, míg a kettest nem engedte, épp akkor fagyott le...most azt írja, 6 óra múlva tudom csak módosítani...+

Tegnap este óta nálam is, végig azt hittem nálam van a hiba, míg nem jöttem ide fórumra fel (egyesületből se panaszkodtak)...

Se más böngésző, se a sütik törlése, se a router reset nem oldotta meg a problémát...

ERR_EMPTY_RESPONSE hibaüzenet fehér lapon...és már a Fórum is akadozik...

Hali Mislix!

Egyetértek veled, én épp vettem rubint, gondoltam, akkor majd csak eltűnik, de jelenleg is pofátlanul a képünkbe van tolva! Reklámozzák a bejelentkezési oldalon, utána már senkit sem érdekel...!

I agreed with Sylvi, too!

We would like some major changes, like dungeons in Britannia or making orange items at Magus Hermeticus, etc...! And at least a liitle bit speed up, minimum 2-3x (not more) because the differences among normal & speed servers what can be see in Provinciarums!

Please GF, make this game great again! :)

Üdv!

TÁMOGATOM

10,5 éve játszom, de évek óta érzem már, hogy a centurio sem segít izgalmasabbá tenni a játékot...természetesen megértem azokat is, akik nem szeretnék, ha gyorsabbá válna... Én se biztos, hogy szavaztam volna most, ha anno a gyorsabb szerverek megjelenésével, nem engedtek volna össze minket normál játékosokat velük a Provinciarumokban...mert ez így nem fair... Ja igen, és még valami, ezzel a sebességgel az új expedíciós területek kibontása is őrületesen lassú, nekem speciel 10 szint lépése cirka 20 hónap, mire a 200-ast elérem (le se merem írni), kb. több mint 10 év telne el... :/^^

A napokban kaptam, mindkettőt Calliriustól!

(Ezeket osztottam meg, mivel fel tudtam tenni őket a karakter(ek)re...)

966piros1.jpg

930piros2.jpg

Láthatóvá tettem.

Shaiyla