Hali!
16 szinttel lehet max nagyobb a tárgy, hogy arénában ne vegye le a normál főkarakteren.
A használathoz nem kell a pecsét, az csak a tárgy megszerzésénél számolódik, piac esetében 9 (pecséttel 11), aukción 14 (pecséttel 16)!
BÚÉK! ![]()
Hali!
16 szinttel lehet max nagyobb a tárgy, hogy arénában ne vegye le a normál főkarakteren.
A használathoz nem kell a pecsét, az csak a tárgy megszerzésénél számolódik, piac esetében 9 (pecséttel 11), aukción 14 (pecséttel 16)!
BÚÉK! ![]()
Hali!
Azóta nézem a boltokat minden váltáskor mióta bevezették, de pl. tükröt se láttam még nálam nagyobb szintűt...
Sajnos elengedték már a játékot, pedig mennyi újítás volt terveben, brit kazamaták, Mágussal való nari, esetleg piros tárgy készítése...stb. ![]()
Na végre.. olvasom a hírekben, hogy vmi újdonság kerül bele a játékba. Ilyenre már nagyon régóta nem volt példa, úgyhogy köszönjük ezt is
És izgatottan várjuk a nagyobb, tartalmasabb újdonságokat is!
Előre is köszönöm minden fáradozását a GF-nek amit a játék fejlesztése érdekében tesz. Remélem nem hiába köszöntem meg előre
Hajrá GF, tessék megszolgálni ezt a megelőlegezett bizalmat!
Mire gondolsz újdonság alatt? ![]()
Én semmi ilyent nem látok, pedig az a brit kazamata jöhetne már...
Állandóan csak a karbantartásokat jelentik be... ![]()
Jó nálam is, de történt egy kis furcsaság az öltözékeknél!
Este lejárt a DP1 ruha, és felrakta a Neptunt az 1-esre, míg a kettest nem engedte, épp akkor fagyott le...most azt írja, 6 óra múlva tudom csak módosítani...+
Valakinek adtak már bármi magyarázatot ? vagy helyre állt a játék ?
Áh, egyre rosszabb, előbb 10 percig tartott megforgatnom egy csomagot...percek óta próbálok behúzni egy lejárófélben lévő tárgyat, mielőtt törlődik...
Írnék én jegyet, de a Support se jön be, a Fórum is mint a csiga...
Digi-Invitel (VDSL) netünk van, ha ez segít!
Tegnap este óta nálam is, végig azt hittem nálam van a hiba, míg nem jöttem ide fórumra fel (egyesületből se panaszkodtak)...
Se más böngésző, se a sütik törlése, se a router reset nem oldotta meg a problémát...
ERR_EMPTY_RESPONSE hibaüzenet fehér lapon...és már a Fórum is akadozik...
A Gladiatus történetének egyik legnagyobb blamája ez, játékosok ezreivel ***** most ki kedves GF !
![]()
![]()
[mod='Shaiyla']Figyelmeztetve.[/mod]
Ez igen nagy gáz, mert sokan 1-2 órára való buff-ot húztunk be csak...
Kláritól jött ez is ma! ![]()

Ma Klári kegyes volt, az elsőt fel is tudtam tenni gyógyítóra! ![]()
Láthatóvá tettem.
Shaiyla
I agreed with Sylvi, too!
We would like some major changes, like dungeons in Britannia or making orange items at Magus Hermeticus, etc...! And at least a liitle bit speed up, minimum 2-3x (not more) because the differences among normal & speed servers what can be see in Provinciarums!
Please GF, make this game great again! ![]()
Üdv!
TÁMOGATOM
10,5 éve játszom, de évek óta érzem már, hogy a centurio sem segít izgalmasabbá tenni a játékot...természetesen megértem azokat is, akik nem szeretnék, ha gyorsabbá válna... Én se biztos, hogy szavaztam volna most, ha anno a gyorsabb szerverek megjelenésével, nem engedtek volna össze minket normál játékosokat velük a Provinciarumokban...mert ez így nem fair... Ja igen, és még valami, ezzel a sebességgel az új expedíciós területek kibontása is őrületesen lassú, nekem speciel 10 szint lépése cirka 20 hónap, mire a 200-ast elérem (le se merem írni), kb. több mint 10 év telne el... ![]()
![]()