Posts by -THEROCK-

Unknown prefixes

Only their names are visible somewhere, but nothing else. When I find out at least the prefix level, it will be included in the above tables

Stefanis

Hosted

Robust

Gnaeus

Kaesos

Mamercus

Octavius

Publius

Numerius

Septimus

Caspars

Banksy

these coils. I would like to be included. Into the game. On this page

Unknown Prefixes

Only the name of these is seen somewhere but nothing else. Whenever i find out at least the level of the prefix it will go into the above tables

Stefanis
    Hostos
    Robus
    Gnaeus
    Kaesos
    Mamercus
    Octavius
    Publius
    Numerius
    Septimus
    Caspars
    Banksies

ezeket a tekercseket. Szeretném ha be tennék. A játékba. Ezen az oldalon https://gladiatus.gamerz-bg.com/item-prefixes

Ich habe auch dieses Problem. Und auf meinem Level 184 ist sogar der Boss des Level-170-Kurses ab 36 Punkten so stark, dass er der Zweite ist, den es zu schlagen gilt, ganz zu schweigen von Level 180.

Tisztelt Gameforge Támogatás!

Szeretném megosztani néhány javaslatomat a Gladiatus fejlesztésével kapcsolatban, különösen a szint 180-200 közötti expedíciós főnökökkel, az új tekercsek bevezetésével, valamint az aréna és a Circus Turma finomításával.

1. Expedíciós főnökök nehézsége:

Az expedíciós főnökök, különösen a 180-200 szint között, túlságosan erősek a jelenlegi játékmechanikák és felszerelések mellett. A játékosok számára sokszor frusztráló élményt nyújt, hogy a küzdelmek során egyes főnökök legyőzése szinte lehetetlen. Javaslom, hogy a nehézségi szintet egy kicsit csökkentsék, vagy a főnökök támadási és védekezési statisztikáit optimalizálják, hogy a játékosoknak lehetőségük legyen valóban küzdeni ellenük, és érezni a fejlődést. Ez a változtatás nemcsak a játék élményét javítaná, hanem a játékosok motivációját is növelné.

2. Új tekercsek bevezetése:

A jelenlegi tekercsek és bónuszok kiterjesztésével a játékosok nagyobb variabilitást kaphatnának a harci stratégiákban. Új tekercsek bevezetése, amelyek különleges képességeket vagy bónuszokat kínálnak, frissítené a játék dinamikáját, és új lehetőségeket nyújtana a játékosok számára a karakterük testreszabására. Ezek a tekercsek lehetnek ritkábbak, és különböző módon befolyásolhatnák a harcokat, így még izgalmasabbá téve a játékélményt.

3. Aréna és Circus Turma finomítása:

Az aréna és a Circus Turma jelenlegi mechanikái szintén igényelnek némi finomítást. Javaslom, hogy vizsgálják meg a PvP (Player vs Player) és PvE (Player vs Environment) harcok közötti egyensúlyt, hogy a játékosok számára fair és szórakoztató élményt nyújtsanak. Esetleg új játékmódok bevezetésével, mint például különleges események vagy versenyek, fokozhatnák a versenyt és a közösségi interakciót. Továbbá, az arénán belüli rangsorolás finomítása is segíthet abban, hogy a hasonló szintű játékosok összecsapjanak egymással, így a harcok izgalmasabbak és kihívást jelentőbbek lennének.

Remélem, hogy javaslataim hasznosak lesznek, és hozzájárulhatnak a Gladiatus folyamatos fejlődéséhez. Köszönöm, hogy időt szántak a levelem elolvasására, és várom a visszajelzésüket!

Üdvözlettel,

ROCK

üdv. Rengeteg javítanivaló dolgot szeretnék leírni Javitandók 1. Husvéti tojások kazamata pontos Lila,kék értelmetlen Britaniába nincs Kazamata, pantheont kicsit felnyomni legyen is több értelme, láttam ezt:

Új bónuszok az eventjeinken, pl. a pantheon feladatokhoz kapcsolódóan, esély rubin találására, ez sajnos nem valósult meg. 2018ba 2. Expedició le tesztelése 180-200 pályák britaniába esélytelenek legyőzni is 200felettiek azt irták örüljek ha 190es szinten le tudom győzni 170es pálya fönököt. 3. Britania pályákhoz kazamaták. Hozzátétele Kérelme. 4. Malefica külön tárhely. Napi bónuszok 7naposba értékes tárgyakat esetleg rubint sürűbbre állitani. 5. Új tekercsek amivel le tudjuk győzni és krit Blokk erösebbre tétele 170felett már csam 40%alá megy Kritikus találat/blokkolás és ahogy fejlödnék fel egyre jobban le csökken ez a két bónusz Krit/blokk. vagy sebzés páncélt teszem többre vagy elvész nagyjábol 15000-20000páncél 100-150-200sebzés. 6.alvilág tárgy esésbe csak alvilági tárgyat és tekercseket kapjunk. Ezt a részét miharabb javitani. Részletesebben bövebben így tudtam le Írni a dolgokat.

hello javaslatom, ,160tol felfele expediciók ujra tesztelése aréna balance összevonás után 100x rosszabb lett mint volt. Kérjük az új tekercseket amivel le tudjuk győzni 180,190,200as fönököket expedición britania kazamaták igénylése 200as szintig...

egyre jobb ötleteket látok! nagyon jó játék lehetne ebből olyan gyerekik is játszanának akik ki se merték próbálni! meg a napi jutalombol ki szedném a ideiglenes port.. nagy szinten semmit se ér. maxon vannak a statok.. : D én helyete be tennék egy centuriós flaskát!!! remélem a jövöbe ez mind változni fog.. mert kezd nekem is unalmassá válni

Lenne egy olyan ötletem, hogy van a pantheon küldetések pl ha le adunk 10et akkor adhatna egy napi ládát vagy némi toborzó pontot. Vagy egy külön küldetés redszer lehetne. Elég sok játékost vissza tudnátok és több új játékos játszana szerintem,rengeteg fantáziát látok a játékba.