Dirnon hozzá tartozik ez is ide. Mivel frissites 600milliószor irtam ezt...
Posts by Fuzione.
-
-
érdekes dolgok vannak itt biztos 2k+euroba rendelgeti a rubint ezért nem merte a francia Meave ki zárni Klaust. Gameforge vicc hogy Metinbe legalizalta a botot itt meg szivassák a népet...
-
egyedül annyit tisztelek benned emailbe vissza irsz nem ugy mint potroha meg Lorovus szánalmas ez a két tag.
-
van értelme mikor egy csomo ember kizártak... és szinte csak Románok botoznak. Mert ez a francia senki házi admin bannolgatott.. mit fejlesztenek őszintén ezzel el is üzte a játékosok 95%át.. élet nincs már a szervereken.. kedves Gameforge at nézhetne az adminok viselkedését.. szerintem sok ember le értekelte a válaszait. És amugy Discordon is ki vannak beszélve tisztelt sirnuma barátom is irta legalizalni kene a botot.. hamár a kedves Klaus 5éven át folyamatosan tolta es ebbe a percekbe is nyomja mindenről tudok sajnos.. de ez az igazság hányadék az egész. Te meg dirnon nem is vagy rendes admin magyar szervereken 1-2ember ha van az se sokáig amugy ott is botoztak 1x nem adtatok bant. Nem csináltatok semmit Ugy hogy te is büszke lehetsz magadra.
-
-
110rubies 1pcs gold clover 50 55million gold 1pcs clover s59eng

-
new expedition and exp balance? Repair?? 180+ extra strong.. full strong charachter 240+lvl.... Even the strongest characters can't defeat the level 180 expedition bosses.. a joke category. Unfortunately, the game has become. You're really late with the developments.. and it's tiring to write everything down 1500 times for the admin..
-
Lamentablemente, no lo gestionan como deberían. Llevo 5 años intentándolo sin éxito. Hay que mejorarlo varias veces al año... pero no pasa nada.
Translated with Google
-
-
Unknown prefixes
Only their names are visible somewhere, but nothing else. When I find out at least the prefix level, it will be included in the above tables
Stefanis
Hosted
Robust
Gnaeus
Kaesos
Mamercus
Octavius
Publius
Numerius
Septimus
Caspars
Banksy
these coils. I would like to be included. Into the game. On this page
-
Unknown Prefixes
Only the name of these is seen somewhere but nothing else. Whenever i find out at least the level of the prefix it will go into the above tables
Stefanis Hostos Robus Gnaeus Kaesos Mamercus Octavius Publius Numerius Septimus Caspars Banksies ezeket a tekercseket. Szeretném ha be tennék. A játékba. Ezen az oldalon https://gladiatus.gamerz-bg.com/item-prefixes
-
Ich habe auch dieses Problem. Und auf meinem Level 184 ist sogar der Boss des Level-170-Kurses ab 36 Punkten so stark, dass er der Zweite ist, den es zu schlagen gilt, ganz zu schweigen von Level 180.
-
s59 az megy de ott is nehezen töltött be egy ideig
-
999.116
-
Tisztelt Gameforge Támogatás!
Szeretném megosztani néhány javaslatomat a Gladiatus fejlesztésével kapcsolatban, különösen a szint 180-200 közötti expedíciós főnökökkel, az új tekercsek bevezetésével, valamint az aréna és a Circus Turma finomításával.
1. Expedíciós főnökök nehézsége:
Az expedíciós főnökök, különösen a 180-200 szint között, túlságosan erősek a jelenlegi játékmechanikák és felszerelések mellett. A játékosok számára sokszor frusztráló élményt nyújt, hogy a küzdelmek során egyes főnökök legyőzése szinte lehetetlen. Javaslom, hogy a nehézségi szintet egy kicsit csökkentsék, vagy a főnökök támadási és védekezési statisztikáit optimalizálják, hogy a játékosoknak lehetőségük legyen valóban küzdeni ellenük, és érezni a fejlődést. Ez a változtatás nemcsak a játék élményét javítaná, hanem a játékosok motivációját is növelné.
2. Új tekercsek bevezetése:
A jelenlegi tekercsek és bónuszok kiterjesztésével a játékosok nagyobb variabilitást kaphatnának a harci stratégiákban. Új tekercsek bevezetése, amelyek különleges képességeket vagy bónuszokat kínálnak, frissítené a játék dinamikáját, és új lehetőségeket nyújtana a játékosok számára a karakterük testreszabására. Ezek a tekercsek lehetnek ritkábbak, és különböző módon befolyásolhatnák a harcokat, így még izgalmasabbá téve a játékélményt.
3. Aréna és Circus Turma finomítása:
Az aréna és a Circus Turma jelenlegi mechanikái szintén igényelnek némi finomítást. Javaslom, hogy vizsgálják meg a PvP (Player vs Player) és PvE (Player vs Environment) harcok közötti egyensúlyt, hogy a játékosok számára fair és szórakoztató élményt nyújtsanak. Esetleg új játékmódok bevezetésével, mint például különleges események vagy versenyek, fokozhatnák a versenyt és a közösségi interakciót. Továbbá, az arénán belüli rangsorolás finomítása is segíthet abban, hogy a hasonló szintű játékosok összecsapjanak egymással, így a harcok izgalmasabbak és kihívást jelentőbbek lennének.
Remélem, hogy javaslataim hasznosak lesznek, és hozzájárulhatnak a Gladiatus folyamatos fejlődéséhez. Köszönöm, hogy időt szántak a levelem elolvasására, és várom a visszajelzésüket!
Üdvözlettel,
ROCK
-
good ideas. I would add New scrolls, the ones present are weak to defeat the bosses up to level 170-200..
-
üdv. Rengeteg javítanivaló dolgot szeretnék leírni Javitandók 1. Husvéti tojások kazamata pontos Lila,kék értelmetlen Britaniába nincs Kazamata, pantheont kicsit felnyomni legyen is több értelme, láttam ezt:
Új bónuszok az eventjeinken, pl. a pantheon feladatokhoz kapcsolódóan, esély rubin találására, ez sajnos nem valósult meg. 2018ba 2. Expedició le tesztelése 180-200 pályák britaniába esélytelenek legyőzni is 200felettiek azt irták örüljek ha 190es szinten le tudom győzni 170es pálya fönököt. 3. Britania pályákhoz kazamaták. Hozzátétele Kérelme. 4. Malefica külön tárhely. Napi bónuszok 7naposba értékes tárgyakat esetleg rubint sürűbbre állitani. 5. Új tekercsek amivel le tudjuk győzni és krit Blokk erösebbre tétele 170felett már csam 40%alá megy Kritikus találat/blokkolás és ahogy fejlödnék fel egyre jobban le csökken ez a két bónusz Krit/blokk. vagy sebzés páncélt teszem többre vagy elvész nagyjábol 15000-20000páncél 100-150-200sebzés. 6.alvilág tárgy esésbe csak alvilági tárgyat és tekercseket kapjunk. Ezt a részét miharabb javitani. Részletesebben bövebben így tudtam le Írni a dolgokat.
-
-
egyre jobb ötleteket látok! nagyon jó játék lehetne ebből olyan gyerekik is játszanának akik ki se merték próbálni! meg a napi jutalombol ki szedném a ideiglenes port.. nagy szinten semmit se ér. maxon vannak a statok.. : D én helyete be tennék egy centuriós flaskát!!! remélem a jövöbe ez mind változni fog.. mert kezd nekem is unalmassá válni
-
Lenne egy olyan ötletem, hogy van a pantheon küldetések pl ha le adunk 10et akkor adhatna egy napi ládát vagy némi toborzó pontot. Vagy egy külön küldetés redszer lehetne. Elég sok játékost vissza tudnátok és több új játékos játszana szerintem,rengeteg fantáziát látok a játékba.