Posts by csakiro

Nem értem miért kell ennyit siránkozni egy játék miatt

Egyesek túl komolyan veszik ezt

Én főleg a társaság miatt nyomom ezt a játékot

Játszottam több szerveren és tapasztalatom szerint az x5 a leg időkímélőbb

egy óra alatt se elnyomom azt a 36 pontot aztán végzem a dolgaimat ,5 óra alatt megint fullon van az megint 1 óra, közben megy a terefere a falon ,viccelődünk, versenyeket szervezgetünk stb...

Az előnye hogy bármikor felléphetsz ha van 5 -10 perced (mig a buszt várod, fogorvosi rendelőben, munkahelyről ha olyan a beosztásod és unatkozol stb...) mert kevesebb mint 1 perc a várakozási idő

Szóval hidd el ördögi valószínűbb hogy több időt pazarolsz el te az életedből ha még van időd ilyen listázásokra is ;)

Tisztában vagyok vele hogy nem fair 2 különböző gyorsaságú szervert össze boronálni a provincia harcok által de ez van

Át lehet regisztrálni bármikor és sokan meg is tették

Ebben a rohanó világban a régi szerverek már túl lassúak és csak idő kérdése mikor jösztök rá hogy az csak egy haláltusa

És ha már ennyirre szerettek minket Messi jelmondatával zárnám eszmefuttatásom

A HH mi vagyunk!

ps: további jó játékot kívánok mindenkinek

Trax_01

Provinciában akár 50x is betámadhat ugyanaz a karakter de csak az első 5 támadás után rabolhat tőled

Az 5ik után már csak a bónuszt adja de az már a te karakteredet nem érinti mert nem vesztesz se aranyat , nem kopnak a cuccaid se

Sajnos egy bizonyos szinten túl már nincs nagy választék és aki DP 3 nyom akár több mint 2000 támadást is összehozhat arénákként

Áthelyeztem.
    Thalvith