Posts by thatisenough

nice suggestion.developers should hear this suggestion.the company does not hear the players.Company is not willing to solve problems.They don't care what it says here :(

The best indication of this is as Nomerci mentioned highest level player still uses pretty low level gears and this user is a DE Server player.

I have nothing more to say ladies and gents...

Merhaba,

Bu sorunla karşılaşan bir ben miyim ya da benden mi kaynaklı emin olamadığım ve kullanıcılardan da bilgi amaçlı olarak için ticket yerine konu açmayı tercih ettim.

Oyundaki über milyon tane değiştirilmesi, düzeltilmesi ve dengelenmesi gereken şey varken bu belki çok önemli bir konu değil. Ancak ben mersenerler oyuna geldiğinden beri Mersenerimin görevine konumuna göre isim veririm, çünkü bundan daha çok zevk alırım. Yakın zamanda aynı hata ile karşılaştım ve 8-10 deneme sonunda düzeldi. Şimdi ise yaklaşık 2 gündür birden fazla tarayıcı dahil olmak üzere uzun denemelerime rağmen Mersener isimini "İsim başarıyla değiştirildi" bildirimi almama rağmen değiştiremiyorum.

Düzeltilmesi için yardımcı olur musunuz? Dikkati üzerine çeken ve dayak yemeyi görev haline getiren Mersener'im isimsiz kalmasın ey GF :(

kendi başına takılır, kimseye eyvallahı olmaz. çoğunlukla yalnız diye de dostları yok değildir. ancak onun dostu bizim genelde bildiğimiz gibi iki ayaklı değildir. kötü alışkanlığını bırakmaya çalışan bir suç savaşçısıdır aynı zamanda

çok yavaş yazdığım için thread'i bozmuşum :(

2011'de böyle bir ekip vardı. acaba başlığı açan o ekipten miydi diye düşünmedim değil.

John Arne Riise diyerek desteğimi vereyim.

Gloriouz günaydın