Posts by AllIsOldLegends

  не можеш да зареждаш чужди акаунти, играта не го позволява.

  Дори и да ти дадат техните кодове, рубините ще отидат в твоя акаунт.

  Може би някой от екипа ще пише за потвърждение.


  Но иначе евала за самоинициативата.

  Възможно е! Прото докато ги зарежда, не трябва да затварят кодовете, аз лично съм го правил, зареждал съм няколко акаунта от една сметка/Тел. номер без проблем. Като в това число се включва и тези, акаунти който нито веднъж не съм влизал в тях с моето IP и т.н.

  Здравете!

  Имате ли представа дали скоро предстой, някакво обидинение в сървър 13 (Провиция 13 х2) с останалите х2 сървъри, понеже голяма част от активните играчи намаляха драстично и доста без интересна стана играта. Общо взето има 2 гилди, (1-вата и 2-рата), който имат по 50-60% активни играчи. Нови играчи от доста време не са влизани и т.н. ?(

  Благодаря, за отделеното внимание!


  Ако сложа линк към друг форум, може да се зачете като, не платена реклама на даден сайт/форум. Но ще ти дам пример преди време играх една интернационална игра, не беше браузерна, но в форума имаше сходни правила. А играта не бе долнопробна све пак се плащаше само 10 евро на месец за да можеш да влезнеш и да играеш, а отделно ако искаш премиум иска още пари и т.н.

  Един човек е свободен, така както се чувства, за някой свобода означава да отидат на кръчма/дискотека, а за други да говорят, пишат и т.н. Прекалено на сериозно си взел тази точка от правилата.

  Представи си, че Гладиатус е една виртуална държава, която като всяка държава позната на нашият свят има закони, нормално е, да има разлика в тези закони. Не може да бъдат прекопирани от на някоя друга държава законите. Сега като се позамислиш, струва ли ти се нормално, като го погледнем от друга страна или по точно, както го прекараме през призмата която аз описах по горе?

  Чл. 39 (1): Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или друг начин.

  Това е загона, но все пак това не е форум да си търсим правата по съдебен път чрез завеждане на дело и т.н. Мисля че няма нищо не редно в това, не знам какво ти не редно виждаш? Това което аз разбирам и тълкувам от това правило в форума е, че не трябва да свързваме темите с: "напр. основни права, конституция, свобода на религиите и т.н.". Което ми се вижда напълно нормално все пак това е игра, тя не е изградена на тази основа, а да забавлява потребителите и е напълно нормално да има съсвем други правила и норми, който не са свързани в съотвените аспети (напр. основни права, конституция, свобода на религиите).

  Това е моето лично мнение, но поздравление за тази тема хубаво е да я има все пак, навярно ще има хора който не разбира това.

  Поздравления за новият форум, разгледах го добър е. Няма спор както и това, че е интернационален (Глобален), пожелавам на всички лека работа. Имате ли представа кога ще бъде спрян стария форум, аз лично мисля че може направо веднага този доста по-вече ми харесва визуално. Успех на всички ^^