Posts by truskaweczka
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
18 czy 19?
-
-
-
-
-
-
OK, może źle napisałam. Aktualizacje faktycznie pojawiają się częściej aniżeli w innych grach. To bardzo cieszy

Jednak wydają się One mało przemyślane. Bo nikt raczej nie wychodzi w zimie bez kurtki, czapki a odziany dodatkowo tylko w rękawiczki. A Twórcy poniekąd prezentują taką postawę
Chodzi o to, że na co komu edytowalna łaźnia skoro są ważniejsze problemy? Sama nie dostrzegam jeszcze problemu źle zbalansowanej Brytanii. Ale jednak gracze skarzą się na to od dłuższego czasu.
Mam nadzieję, że za jakiś czas gdy podgonię z poziomem to ten problem będzie tylko wspomnieniem i przyszłe aktualizacje to naprawią. Jestem dobrej myśli.

-
Faktycznie ilość aktualizacji nie rzuca na kolana. Nawet ta najbliższa, która poniekąd coś wprowadza to jednak nie cieszy. Ostatnia taka, która faktycznie wprowadzała jakąś rewolucję w grze to jak dla mnie magazyn surowców.
Spore udogodnienie, które na pewno się graczom spodobało. W dalszej kolejności przydałyby się jakieś narzędzia pozwalające na szybkie usunięcie niechcianego złomu w plecaku.
Ale szkoda proponować taki pomysł, skoro ważny problem z rebalansem Brytanii jest w dalszym ciągu nierozwiązany od dłuższego czasu.
Jak dla mnie Twórcy powinni sprawniej reagować na ważne problemy i od czasu do czasu sugerować się pomysłami graczy. Nie ma się co oszukiwać. Gladiatus nie przyciąga nowych graczy swoją aktualną formułą. Do gry wracają jedynie Ci, co kiedyś mieli konto w tej grze i coś ich skłoniło by ponownie przypomnieć sobie tę grę.
-
trafione

Następny będzie @Gucio1526
-