Posts by Dark_Rider

Je to taká zaujímavá téma, kedysi keď som ešte hral na S4 , tak aj na s9 vždy bola debata presne o tomto..

Nie je dokázané , že inteligencia ma vplyv na drop...

Drop predmetu hlavne čo ja mám vyskúšané ovplyvňuje level , teraz nie je problém vysekať aj 10 red vecí za dva dni...

a o oranžových ani nevravím mám čo robiť aby som to roztavil

Takže treba levelovať a potom začnú padať len taký fukot :-D

Čo som skúšal, kedysi sa to dalo dať aspoň , na Firefox na telefone, ale podpora skončila, takže momentálne neexistuje žiaden android prehliadač čo podporuje Crazy addon..

Si pamatam ked bola iba arena a vyhraval iba ten kto bol silnejsi ...

Trening mat na full bolo nemozne, pretoze zarobok taky nebol, ked si mal ruzovy lucius smrti, si bol kral..

Ja ked som checl nieco zarobit, musel som utocit, ale malo dve stany mince, zase som minal vela zlata na zradlo.

A ulohy boli ake paradne, dones modry prsten, dones zlaty amulet,..

Ak si si vsimol, za tým čo som napísal, je smajlík, ja na Tvoju odpoved zareagujem..

tiež by som bol rad, aby Gameforge ,venovalo tejto hre viacej casu ako v jej zaciatkoch. tiez by som bol rád aby ten silnejsi proste stale vyhral, aspon by bola nejaka taka motivacia byt, "robocop", tiež by som bol radesj aby bolo viecej aktívnych hracov, .., ale plačeš na nespravnom hrobe, treba napisať rovno nemcom a nie tu komentovat, kto komu dal like...

Ja si citam aj DE forum a je tam rubrika, co by hraci este chceli, resp. co by zlepsili , ta tema , má už nejaký ten piatok a myslíš si, že si tie nazory, napady, niekto z Gameforge vsimol ?

Preco , aspoň je sranda , keď na mňa útočí level o 12 pozícii vyššie a prehra niekdy aj 4x po sebe :-)

Ja prehry keď zautocim na niekoho neriešim , skúsim inokedy ...

Ako som napísal , treba si zapnúť hru kde budeš pestovať zeleninku a nemusíš sa nervacit , načo hrať niečo čo Ťa rozčuľuje :-)

Presne tak , ja som si dal métu 200 level aspoň niečo ma ženie v pred keďže už ako level 129 nemám teda žiadnu motiváciu až na to poraziť každých 10 levelov nového bossa v Británii.

PS1: Marko , prečítal som si celé vlákno a po pravde Tá úprimne ľutujem , ale inak ako si myslíš .

PS2: Hraj niečo ako pestovanie zeleninky , alebo stavanie farmy keď toto psychicky nezvladas už toľké roky.

PS3: Ako tu bolo písané , tiež dám podsvetie a sú dni keď dám podsvetie a zostane mi 7 bodov , niekedy to dám na chlp a napríklad včera som proti dvojnikovi prehral 7x a čo deje sa niečo ?? Nemám potrebu vyplakavat a stále to isté postovať už viac než 2 roky .

No ja som level 122, a drop padá v Germanii celku slušne , pokiaľ si nedám lucifera tak je to cca 5oranzovych predmetov za deň. Pokiaľ si dám kostým na drop tak je to v priemere 20 Orange s toho 10 na roztopenie, nakoľko ostatok je bordel. A red padá pravidelne od 3 do 5 kusov na oblek s tým že niekedy padne 5 veci na tavenie, ale mal aj deň kedy mi padli 4 červené veci a všetko prášky a zradlo. Škola je , že je to len mizivé percento lucius , čo sa týka Ametystov, Krištáľu, z tavenia už mám cca 200ks červených . Čo nepadá je esencia reflexou , kameň šťastia, na tie nemám šťastie zase ja. Čo sa týka predpod, najčastejšie red padá titanium , amulius, Caldus, také predmety s ktorých je málo suriek na použitie. Ale to chce len čas veď do levelu 200 mám ešte ďaleko :-)

Chose, skús dať screen tých výhier kde si mal Ty prehrať. Takých by bolo určite tak isto ak nie viac. Takže keď niekto silnejší na Teba zaútočí a Ty vyhras to je v poriadku , ale keď Ty zaútočis a prehras to už nieje v poriadku .

Deje sa to denne, aj mne aj iným . Veľakrát sa stane , že útočia na mňa hráči pri levely 120, ktorý majú Sebastianus zeme snáď všade., Level 129 a viac. Vymakana postava , jednoznačne majú vybrať a s 5tich útokov prehrajú 4.

Ber to len ako hru a súboje sú o náhode . Môžeš používať aký chce vzorec , ..Ja sa ani s kutim neponáhľam nakoľko nemám problem s tým , že prehravam aj keď mám na sebe dosť oranžových veci .

No neviem ci su zmanipulované :-)

Mne padli tri posilnenia z prvej kocky.

Ja som pri kuti mal v celku šťastie ukul som sedem červených veci pri 20% úspešnosti na červený predmet.

Záleží ako k tomu podľa mňa pristupujes, samozrejme, že každá hra je v dnešnej dobe stavaná na pay to win, ja osobne nedávam do surovín rubiny vôbec snažím sa to hrať tak aby ma to aj bavilo a nie hneď všetko naraz ..

A k

Takze nahrala sa záloha z rána, paráda .

Prišiel som o red surky, cca 10 mega v na navodoch a iné veci čo popadali .

U nás sú dokonca taký čo teraz neubudaju body po minúte opäť skočí na 36.

Mám s toho zlý pocit, že hrať sa ešte neoplatí nakoľko niečo poriadne dovrzali ..

Server 23 nefunguje mládež ,už cca 1 hodinu, mám dokonca zapnutý kostým , chcel som ešte dať niečo tavit.

Pani čo sa deje ???

Hláška ktorú mi vypisuje

Web s23-sk.gladiatus.gameforge.com momentálne nemôže spracovať túto žiadosť.

HTTP ERROR 500

BELLAGIO, určite nehráš túto hru prvý krát a vieš aký ľudia sú..

Tak sa Ti aj čudujem, že niečo takéto riešiš..

V prvom rade hraj za seba a na nikoho sa nespoliehaj, to , že sa vyplačeš na fóre Ti nepomôže akurát zo seba robíš ....

Ja som tiež začal hrať po dvoch rokoch a tiež som čumel, na to ako sa tu pravidlá zmenili, ale prispôsobil som sa.

Určite by som nikomu nič nedával a keď už tak suroviny by som menil kus za kus, určite nie orange za red a podobné capiny :-)

Pokiaľ v niekom vzbudíš pocit, že si dôverčivý ver tomu, že sa nájde niekto kto to veľmi rád zneužije..