Posts by Gucio1526
-
-
-
Albo przerobią te wyprawy na lochy bo i tak są bezużyteczne. Może w 5 dałoby rade ich pokonać

-
-
Kiedyś nie mieli nas w ...,
W ciągu roku były 2 aktualizacje a teraz jedyną nowością są nowe serwery które po miesiącu umierają

-
Ja tam przeszedłem wszystkie przełomowe aktualizacje
Jak zaczynałem ,to jedyną krainą była Italia a najlepszym graczem na s15 był Pier_de_KatanaNajwięcej "życia na forum/w gildii" było w okresie wprowadzenia lochów i Afryki/Germanii czyli 20.08.2008 wszyscy dzielili się swoimi spostrzeżeniami, buildami itp
A pamiętacie co było po wprowadzeniu Brytanii, 2-3 dni pogawędek i cisza bo ludzie zdali sobie sprawę z tego, że kraina została zrobione na pałę i nie ma znaczenia czy masz 150 czy 200lvl bo i tak najlepszą opcją będzie klepanie Cassivellaunusa ponieważ gra nie oferuje odpowiedniego eq

-
I'm afraid no amount of HP regen will help you
Are you sure ??
You forgot about Templum

Last time I had 7000% and that was enough

Out of curiosity can I see your acc?
-
I have 171lvl so for me 300% is not enough. Maybe 3000% it will be enough but it's the best to have + 5000%
Last time I got 320 items but I used hard costume from UW
-
This method requires a lot of regeneration HP...
How many items you got because you don't have enough regeneration HP?
-
-
-
tak mam
główne konto na 1 mailu a pustaki na drugim
-
coś nowego
Coś ten system nie działa poprawnie....
Przełączanie sie pomiędzy kontami i dostałem blokadę na wszystkie konta(pewnie blokada IP). Główne konto mam na osobnym emailu a przełączałem się pomiedzy "pustakami". Przez to g**o tracę 3h eventu i stroju ...
-
Teraz mają wymówkę w postaci wirusa wiec nie czepiajcie się

Jak już na normalnym serwerze ludzie nie mają co z kasą robić, to jest źle...
Nie wiem jak tak jest na s1 ale na s25 na szczęście jest kilka nieświadomych osób, które ładują kupę kasy w dodatki
- nie ma linku rekrutacyjnego
Ta zamiana akurat była potrzebna, aby speed serwery nie dostawały za free skrzynek(paktów)
-
I'm lazy so I used a translator

Group missions
To encourage people to be active in the guild and increase the guild's competitiveness, I suggest introducing group missions.
Difficulty level:
· Easy: 5 players
· Medium: 10 players
· Hard: 20 players
Guilds could do missions every 7 days.
Fighting would take place on the basis of dungeon fighting, only players (Attackers, Defenders, Medic) would take over the role of mercenaries. Another clone should be introduced to fight in group missions.
Before each fight, players would have to confirm their readiness.
No HP regeneration: 10 hordes of enemies to defeat. If someone lost 50% HP in the first fight, then the second opponent starts with 50% HP, etc. It can happen that only 1 person will fight with the boss (then you need to increase the number of medics / defenders)
Alternatively, you can enter HP regeneration as it is in the underground, i.e. regeneration depends on prayer to Ceres
Examples of rewards:
One-time or time bonuses (e.g. 2h bonus) that the administration can launch at any time
-These may be bonuses known from microevents
-5 / 10/15% discount on building a guild
-50% reduced melting time
- Supplement HP to guild members
- Reduced waiting time for using a medic
-No market fee on the guild market
-Free chest for each guild member
-Random pack of items
-XX kk gold for guild that would be deposited in the bank
- Free skill point
-
-
A ja kto wygląda bez paktów bo jak ktoś wydaje ruble na pakty, to przecież nie ma problemu z wydawaniem ich w hadesie

Ładna regeneracja, macie tam regeneracje x5 czy jest taka jak na normalnym serwerze bo miałem ponad 10k% przy 46-48 moherach.
-
a jest to potwierdzone testami czy napisane od tak ??
Przed chwilą od razu zatrzymałem i dostałem 4 kratkę(przy takim czymś 1 i 2 kratka jest nieosiągalna). Jeszcze jutro sprawdzę czy dostane z przedziału 6-12
-
Pozostaje tylko kwestia tego czy podczas losowania zatrzymujecie losowanie czy czekacie aż zatrzyma się. Osobiście nie chce mi się klikać "stop" i nie dostaje zbyt często skrzynki

-
W pierwszej kolejności powinni zainwestować w lepsze maszyny bo obecne kalkulatory nie wyrabiają przy 200-300 osobach

s25 nawet nie wytrzymuje przebijania jedzenia na BK