Hát nekem ez már a 100. javaslatom...ha ezt sem veszi senki sem komolyan, akkor tényleg feladom ![]()
Posts by Szerdaazennapom
-
-
Kedves Adminisztrátorok!
Olyan javaslatom / ötletem támadt, hogy lehetne egy olyan topic, hogy " Vitás fejlesztések "
Ez az alábbi dolgokat foglalná magában:
- Előre megbeszélt időpontban, előre megbeszélt témák
- Kultúrált keretek között, IRÁNYÍTOTT vita az irc chaten a játékkal kapcsolatos fejlesztésekről, újítási ötletekről stb.
- Szavazások, amiket "sikeres" szavazás esetén továbbítanának a szerkesztők a játék fejlesztőinek
Ahogy olvastam a fórumon néhány bejegyzést, RENDKÍVÜL jó javaslatok vannak, amiket érdemes lenne rendesen "megvitatni"
üdv
-
-
-
Sziasztok!
Kicsit érdekes, hogy senki nem foglalkozik vele, de szeretnék érdeklődni, hogy lesz-e valaha változás a csomagok "elrendezésében" ?
A kérdésem az, hogy miért olyan nehéz ezt kivitelezni ?Sajnos erre mi csak azt tudjuk válaszolni, hogy türelem, és ha a fejlesztők is úgy gondolják ezt megfogják valósítani. Mi folyamatosan továbbítjuk a javaslataitokat, felvetéseiteket a fórumról az illetékesek felé. Bátran nyissatok javaslatokat bármiről, amiről úgy gondoljátok, hogy az jobbá tenné a játékot. De sajnos ezeknek az eredménye, ha meg is valósulnak sosem egyik napról a másikra. De bízunk benne, hogy egyszer ennek a megvalósításáról értesíthetünk benneteket a hírekben.
Olyan jellegű kérdésem lenne hogy az új tekercsek minden szerverre bevezetésre kerültek vagy csak inkább az új szerverekre
Természetesen minden szerveren megtalálhatók ugyan azok a tárgyak. És a szerverek azonos beállítások mellett futnak, egyetlen különbség a szerverek sebessége között lehet.
Kedves Dirnon!
A nemzetközi fórumon is próbálkoztam ezzel a javaslattal, de sajnos nem nagyon hatotta meg őket...
Figyelmeztetve!
Thalvith -
Sziasztok!
Kicsit érdekes, hogy senki nem foglalkozik vele, de szeretnék érdeklődni, hogy lesz-e valaha változás a csomagok "elrendezésében" ? DP1 közben 100-150 oldalnyi cuccos halmozódik fel és eléggé praktikus lenne, ha el lehetne adni mindet, vagy csak egy adott tárgytípust. Jelentősen megkönnyítené a játékot, ha nem kellene órákat eltölteni a lepakolással.
A kérdésem az, hogy miért olyan nehéz ezt kivitelezni ?
Áthelyeztem.
Shaiyla
-
Kedves ordogi!
Egyetértek veled. Elég nagy baj ha közömbösen állnak hozzá az emberek. De pl ahol én vagyok, ott nagyon is támogatnának egy egységes szintkorlátozást. A probléma nem oldódik meg, ha szimplán semmisnek tekintjük. A korlátozás FELTÉTLENÜL szükséges. Ez nem kérdés.
Lehet érdemes lenne elgondolkozni azon, hogy a 100+ osokra külön támadási korlát legyen érvényes , mivel számukra egy új platform válik elérhetővé (Dis Pater), 100 alatt meg kizárólag mindenki a saját ligájában harcolhatna.
Ez csak egy felvetés, de úgy vélem nem az én (mi) dolgunk ezeket az opciókat előkészíteni. Ezeket hiányolom, a megoldásokat, javaslatokat, mert ez egy valós problémája a játéknak.
üdv
-
Kedves Adminisztrátorok!
Nem régen kezdtem újra játszani ezzel a játékkal, és kellemesen tapasztalom, hogy nagyon népszerű dolog 50-60 szintekkel lejjebb támadni arénában játékosokat. Tudok róla, hogy már jó ideje el lett törölve a szintkorlát és emiatt semmilyen retorzió nem illeti a " felelőst" de ilyen csacsiságot is ritkán látni.
Egy példával élnék a régi "korlátozásra" is :
Egy 110 es szintű játékos azt hiszem ( javítsanak ki ha tévedek) +-15 szintig támadhat felfelé / lefelé a régi szabály szerint. Aki ezt kitalálta a gladiatussal játszott vagy más játékkal? Tehát egy 110 es szintű harcolhatott egy 95 ös szintűvel, aki még csak bele sem szagolt a DP-be. Ez is rossz volt, de most meg bármilyen szintű játékost lehet támadni.
A kérdésem, méltányos és igazságos ez most ?

Nem kellene rendes szintkorlátot bevezetni, ami talán-talán igazságosabb lenne a réginél és a mostani semminél?
Előre is köszi a választ,
üdv
-
Meg kellene növelni a narancs / piros droppok gyakoriságát is :D. Unalmas, hogy 100+-osként 0 piros droppom van