Posts by Szerdaazennapom

Sziasztok!

A kérdésem az lenne, hogy szerintetek nyárra egy újabb szerver nyitása várható ( ami már megjelenéskor ki fog halni) vagy véletlenül, esetleg, talán-talán van esély szerverösszevonásra is ? Egyáltalán mikor volt utoljára szerverösszevonás?

Előre is köszi a választ,

üdv

Átérzem, nekem is ilyen arányok között tört. Egyszerűen nevetséges...

Sziasztok!

A kerdesem az lenne, hogy miert is van az, hogy kovacsolaskor ha a ráta, 100% esely a piros szinre, es a sikeressegre 80-90%, szinte kivetel nelkul mindig ( es tenyleg mindig) besul a kovacsolas? Ilyen sikeressegi szazaleknal nem FORDITVA kellene mukodnie? Nem fer a fejembe :D

Udv

You have absolutely right! Need some update in this game i think...

Okay, so you have to know about this something. In real life, there are a lot of option to solve this problem.

for example: In box (i am not expert) there are different Weight classes. The competitors fight (closely) the same class.

So a 120+ lvl player kind a Heavyweight, and a 108 lvl player kind a minimumweight compared with it. This is not fair, that is a fact. In my opinion i do not need ( and nobody have to) to conform with this system. The makers have to solve this.

Thats all.

And what you said in the first post is argument?

If I understand correctly you suggest passive provinciarum arena and provinciarum turma, but not passive arena and turma. So what, even if they agree with your suggestion the next time you get attack from someone in your sever you will come here and cry about how fair it isn't and that they should make both arenas and turmas passive...

If you are lvl108, and you got attacked by a lvl120 player IN YOUR SERVER, he/she WONT STEAL gold from you..........................:D

Hey all !

My suggestion is, make a new option in provinciarum. Escalate for provinciarum arena the Passive mode ( which is already works is in Circus turma + circus provinciarum)

because it is not a big fun that 122lvl player can attack a 108lvl player from another speed server, thousands of time ...

It is really annoying.

For example:

Passive mode works in :

Circus provinciarum

Arena provinciarum

And NOT works in:

Circus turma

Arena

Sziasztok!

Mivel egy rendes szintkorlát visszaállításának lehetőségét a közel jövőben nem igazán látom, úgy gondolom van egy módszer arra, hogy annak hiányát kicsit pótolhassuk :).

A javaslatom az, hogy a passzív mód, müködjön kizárólag procvinciarumban.

Tehát :

Passzív mód legyen:

Provinciarum Aréna

Circus provinciarumban

és passzív mód ne legyen

Arénában

Circus Turmában

Így a provinciás támadásokat is lehetne mérsékelni. ( mondjuk nem rabolna le egy 108 as szintűt, egy 122-es szintű)

Sziasztok!

Valaki tudna linkelni egy oldalt, ahol meglehet nézni, hogy egy adott tárgy kovácsolás után ( feljavítva) hogy néz ki?

Volt erre egy, amit nézegettem ( gladiatus tools) de az úgy látom, már nem müködik.

üdv

Áthelyezve a Játékos kérdez, Csapat válaszol témából.

Sajnos mi nem tudunk ilyen oldalt, de hátha egy játékostársad ismer, itt fognak tudni segíteni, amennyiben így van.

Dirnon

Kedves Potroha!

Úgy vélem, amennyiben támogatjátok ezt a javaslatomat, adjunk egy kis "promot" neki. Aztán ha minden dinamikusan megy, jövőhét péntek este (nov 30.) akár meg is rendezhetnénk az első ilyen vitaestét. Rengeteg ötletem van, mint kezdeményező, részt is vennék egy kultúrált vitában és kb 1 óra elég lenne szerintem ahhoz, hogy megvitassuk az adott témaköröket :)

Ahogy a visszajelzéseket olvastam, lenne még résztvevő szerintem bőven ! :)