Posts by Szerdaazennapom

Üdv!

Provinciában nincsen korlátozás, bármennyiszer bárki megtámadhat, csak 5 támadás után nem rabol aranyat, csak az alapot.

Áthelyeztem
    Thalvith

Jó ötlet, de amíg a jelenlegi rendszeren nem javítanak értelmetlen az egész.

Gondolok itt a magunk elleni harcra például..

Igen, bennem is felmerül a kérdés, hogy valóban 50-50% az arány a tükörképünk elleni harcban, de azt tartanám helyesnek, ha kis lépésekben elkezdenének változtatni. Mivel ehhez a módhoz nem új, csak erősebb ellenfelek kellenének, talán nem lenne kivitelezhetetlen.

Csak minden egyes változáshoz az kellene, hogy az illetékes szerv komolyan vegye a játékosokat. (Mivel ők vannak benne a mindennapokban a játékban, ők tudják legjobban mi jó és mi rossz)

Hey!

Before my suggestion, i have to tell that, i am playing on a speed server. (5x) I have already spoken some players, who plays in normal server, and the difference between Speed-Normal server is terrible. My suggestion wont solve this problem, not a huge offer, but maybe a little step, to help this solve...

My suggestion is : Make new clothing, the new mode in the underworld called: Veteran.

It contains this bonuses

Expedition points are restored when worn

No loss of durability in expeditions

5% Forge Item drop chance (forge helper, scroll, resource)

+25% Forging Success

-10% forge duration

-50% SMELTING time

Sziasztok!

A javaslatom az lenne, hogy legyen egy új fajta DP, nehézségi szintje: Veterán (tehát a legnehezebb) és az alábbi bónuszokat adja megközelítőleg:

Viselése esetén az expedíciós pontok visszaállnak

Expedíción nincs állapot romlás

+5 % esély kovácsolási tárgyak találására (tekercs, nyersanyag, maleficia)

+25% siker kovácsolásnál

-10% kovácsolási idő

-50% olvasztási idő a kohóban

Ez egyfajta minta. A normál szerveresek - speed szerveresek közötti erőviszonyokat talán korrektebbé tehetné. Jómagam is speed szerveren játszok, viszont a normál szerveren lévő játékosok tényleg nagy hátrányban vannak, főleg 100-as szint felett. Ez nem lenne egy jelentős változtatás, nem tenné helyre a dolgokat, de egy picit segíthetne a helyzeten.

üdv

Én már sok javaslatot tettem ezzel kapcsolatban és megértem a problémádat, viszont ezt a játékost én ismerem és ő pont az a ritka kategória, hogy nagyon normális. :)

Sziasztok!

Sajnos a fórumon belül, több platformon is tapasztaltam, hogy sokan panaszkodnak az arénás csatározások miatt.

Nos, én ezt leginkább 100-as szint felett tapasztaltam.

Tehát: Többször - tehát nem ritkán, nem egyszer, nem néhányszor - kikapok arénában egy nálam minden egyes vonásában JELENTŐSEN gyengébb játékostól. Fel vannak javítva a cuccaim, statjaim,páncélzatom,kritem,blokkom, sebzésem minden egyes értékem fényévekkel nagyobb és 10 támadásból kikapok 3 szor.

Az lenne a kérdésem, hogy ennek mi az oka és a másik, hogy ez rendben van ? :D

Áthelyeztem.

Shaiyla

Sure i really agree with you, but i dont think that the creators will make big changes in the closely future... (Unfortunately)

Hi all!

My last suggestion in this topic is:

If you achieve a sort of level, you get new rewards.

For example: (just example) if you reach lvl 10 you get a cervisia.

If you reach lvl 100 you get an golden malefica.

In my opinion it is necessary to give more rewards to the users to raise activity and motivation to play. If you want something serious you always have to pay with ruby. The balance between free playing and premium playing its not exist.

Need some improvement :)

Hi all!

In my country (i think not just mine) the game activity is in very low level. I think there is a little step, which may help to increase this inactivity.

If somebody recruiting a new user in game, maybe he/she can get RUBY if the other player achieve a sort of lvl ( idk which lvl)

In my opinion it is a big availability, if we grow the achievement options after recruiting.

Sziasztok!

Mivel a jatekot jatszo felhasznalok szama folyamatosan redukalodik, ugy gondolom at kellene varialni a toborzasi opciot a jatekban. A jutalmak tarhazat sokkal szelesebbe kell tenni, hogy ezaltal magasabb akarat es motivacio legyen meghivni uj felhasznalokat a jatekba.

Az a javaslatom, hogy a toborzas soran ( nem tudom, hogy mar ez igy mukodik-e ) kaphato jutalom akkor legyen ervenyes, ha mas IP cimrol regisztral a toborzott felhasznalo, TOVABBA (ez a lenyegi resz) a toborzo fel RUBINT jutalomban reszesuljon ha a toborzott fel eler egy bizonyos szintet.

Velemenyem szerint ezaltal novekedne az aktivitas a jatekban.

Ui: Elnezest az ekezetek hianyaert ;)

Sziasztok!

Az egyesuleti haboruk milyen sema alapjan mukodnek? Milyen feltetelek szabjak meg, hogy megtudj tamadni egy masik egyesuletet?

Pl: Ha magasabb az atlagszint es tobb jatekossal rendelkezik egy csapat ( es hiaba viszik lejjebb ugy se tudnak tamadni) mit kell tennie hogy megtudja tamadni a masikat?

Van esetleg errol valami tajekoztato?

Elore is koszi,

Udv

Sziasztok!

Több javaslatom volt már a provinciás támadásokat illetően. (passzív mód, új szintkorlát bevezetése) most, frissen írt az egyik csapattársam egy konszenzusos javaslatot, ami nekem is tetszik. 100-as szint felett a rabolt arany mennyisége (nem tudom van-e korlátozva, de azt feltételezem nincsen) korlátozva legyen.

Például:

Egy 131-es szintű ne raboljon ugyanannyit egy 115-ös szintűtől (nyilván kevesebbet), mint - egy, a 115-ös játékos szintjével korrekt szinten lévő - mondjuk 118-as szintű játékos.

Én már komolyan mondom, " minden " újítást elfogadok, csak végre vegyék komolyan a készítők a játékosokat :D Bakker, mi játszunk (tisztelet a kivételnek) napiszinten és tapasztalunk dolgokat, új élményekkel gazdagodunk. Jómagam is kiírtam legalább 5-6 javaslatot, amire éppenhogy reagáltak, nem hogy komolyan is vették...

" Másik ötletem az lenne, hogy a maleficát ne csak kovácshoz, hanem kohóhoz is lehessen használni.

Sokan ezüst/arany eszközöket használunk a kovácsnál, bronzot csak végesetben ha nincs más.

Így arra gondoltam, hogy a malefeket használni lehessen kohóban, pl: kalapács---->kohózási idő rövidítése, lóhere---->várhatóan több nyersanyag, üllő---->magasabb esély jobb minőségű nyersanyagra

stb. "

Na, ezt én is adom!