Bruh...should i mention that the new server is unplayable? I have never seen in my life that much lagg like in this server. It takes away every fun. Probably this is the biggest problem right now.![]()
Posts by Szerdaazennapom
-
-
When somebody outbid me on auction in global server the notification is goes brrrr. Like i got russian,polish,german,english notification EVERYTHING JUST NOT MY LANGUAGE what i set on my profile. Its very frustrating if i dont even know which item got outbid from me, because i had to search it...i think this is the BIGGEST mistake on global server...
-
Hali!
Ha a globál szerveren túllicitálnak egy tárgyon, mindig más nyelven kapok értesítőt...gondolom köze lehet ahhoz, hogy milyen nemzetiségű játékos licitált túl, mert jött már oroszul, lengyelül, angolul...ha nekem minden magyarra van állítva, ez hogy lehetséges? Feltételezem egy bug, de valami brutál irritáló xd
-
Rubint vásárlással kapcsolatos problémám merült fel, mégpedig hogy vásárlás után levonta a számlámról az összeget, de nem érkezett semmi. Mi a teendő ilyen esetben?

Edit: Közben 1 órás késéssel megérkezett.
-
Sziasztok!
Javaslatokkal kapcsolatban...szerintem nem CSAK ide kell javaslatokat írni, mert nem hiszem, hogy a magyar fórum platform fog csodát tenni a játékkal. Régebbről tőlem is lehet találni elég sok javaslatot, de nem ezekből lesznek csodák, legalábbis a saját véleményem szerint.
A kohós / kovácsolós változásokat( kalapács, rubinmentes helyek a kohóban ) én úgy láttam az International fórumon való elégedetlenség okozta. Akinek van javaslata, szerintem többet ér, ha oda IS kiírja, bár nyilvánvalóan attól sem kell sokat várni. Nem is tudom mikor, de valamikor elhangzott, hogy a gameforge-nak van millió játéka és nem érdeke, hogy olyan sokat foglalkozzon külön kiemelten a gladiatussal. Ez van, *** a rendszer, ezt mindenki látja, de legfőképpen azok, akik benne is vannak a játékban mindennap...:D
[mod='Shaiyla']Szóbeli.[/mod]
-
Display More
Sziasztok!
Mivel S23on egyre sűrűbb az 1-10%-os siker a kovácsolásoknál így én is megpróbáltam.
Sikertelen kovácsolások:
1db 1%os betört.
2db 9%os betört.
1db 4%os betört.
+átfordulós eventnél töri az S2n a 96%os esélyen indított tárgyakat is.
Ha meleffal ha malef nélkül indítom az is mind 1..
Ez még is hogy??
Hogy lehet ekkora hártányba az S2???
Pl:
S23 HH_Robertonak sikerül 209es szintű fegyó.
S2n miért nem?
Valaki magyarázza már el legyen kedves hogy mi alapján vannak ezek a kovácsok.
Ekkora esélytelenséget nem láttam!
Nem látok semmi kivetnivalót ebben...155 ös szinten sikeresen kovácsolni egy 209-es szintű tárgyat, ez abszolút reális...xDD
-
Azért jó ez a beszélgetés, mert legalább az adminok addig is dolgoznak, amíg elolvassák

-
Nem vedek senkit, de ez csak a mai.. Ugyi proki? Jo cucc a bot mi?
15.12.2019 19:21:30 OGG_Proki (27) [OGG] 7.755
Részletek 15.12.2019 18:18:59 OGG_Proki (27) [OGG] Részletek 15.12.2019 16:23:24 OGG_Proki (27) [OGG] 7.755
Részletek 15.12.2019 15:34:12 OGG_Proki (27) [OGG] Részletek 15.12.2019 15:03:03 OGG_Proki (27) [OGG] 61.517
Részletek 15.12.2019 14:34:59 OGG_Proki (27) [OGG] 136.755
Részletek 15.12.2019 14:16:59 OGG_Proki (27) [OGG] Részletek 15.12.2019 13:37:32 OGG_Proki (27) [OGG] 136.755
Részletek Ember... ne csodálkozz már ha egy aranybánya vagy xD
-
Atyáék üzenik, valaszolnának szívesen Nektek, de inkább játszanak 🤭😂😂😂🤣🤣🤣
Csapassák! Addig se a bot pörög legalább!

-
Display MoreDisplay More
Szép jó estét.
Atyánk már csak ilyen 😂
Még az üzeneteket is a bot írkálja helyette éjt nappal, meg a mentéseket is intézi 😂😂😂
Sőt, még időutazni is tudnak!
Heti becsület:
Minden adat reális!
HH_Roberto153 9.454.587 Végtelen boldogsággal tölt el, hogy a játékkal csak ezek a problémáitok vannak, a valós problémákkal ellentétben. 🤭
Én nem állítottam, hogy probléma számomra, mindössze szórakoztató!

-
Szép jó estét.
Atyánk már csak ilyen 😂
Még az üzeneteket is a bot írkálja helyette éjt nappal, meg a mentéseket is intézi 😂😂😂
Sőt, még időutazni is tudnak!
Heti becsület:
Minden adat reális!
HH_Roberto153 9.454.587 -
Display More
Sziasztok!
Többen jelezték a klántársaim közül, hogy HH_aATYa_HH rengeteg támadást intéz feléjük, ami nem is lenne baj ha nem a nap 24órájában folyamatosan történne ez. 0-24-ben online van a srác és nehéz DP-zik, erre egy ember biztos nem lenne képes, úgyhogy arra gyanakszunk hogy BOT-ozik. Kérem a GO-kat ellenőrizzék őt ( de még akár több embert is s23-on, mert hallani ilyen-olyan teóriákat, hogy csalnak és többféleképpen megszegik a szabályokat, malef event stb).
Azt beszéltük, hogy számunkra ez nagyon morál romboló és így nem is éri meg tovább játszani, ha valóban külső alkalmazásokat használ sose tudjuk beelőzni, így haszontalan a továbbiakban folytatnunk a játékot.
Kérem a különböző szervereken lévő társaim visszajelzését is, ha náluk is ez a probléma áll fent akkor egyértelmű, hogy csal az emberünk.
Fibonacci:
https://kepkuldes.com/image/h3kxQe
https://kepkuldes.com/image/h3kUnm
https://kepkuldes.com/image/h3kBRt
És ez még 2 játékos:) és még van egy két játékos akiket az elmúlt 72órában megállás nélkül támad:)Bro, HH-s a tag, úgy se kap semmit xd
-
Display More
Szia
Véleményem szerint a kovácsolás lehetőségével az aukció értelmét vesztette...
Élelem és mentős ékszerek licitjére még jó, de ezen kivűl teljesen felesleges.
A komolyabb tekercsek vagy kiolvadnak vagy adja a rendszer őket. (Igaz ez ritka mint a fehér holló)
Persze ha változtatnának a tárgyak minőségi szintjén, akkor újra izgalmas lehetne ez is mint régen, mikor mindenki leste a az aukción a "nagyon rövid"-et és egymásra licitálgattunk (és nem névtelenül, hanem bizony ott volt hogy ki az akivel viaskodsz... aztán a végén lehetett revansot venni
) De az, hogy lila színben is alig vannak tárgyak az au-n az nonszensz. ---> ez pont nem mozgat meg senkit! Pont hogy 1-2 narancs vagy ne adj isten piros tárgy hozná meg a kedvét a még aktív játékosoknak...Javaslatot meg feleslegesen teszünk, mert süket fülekre talál, mert az elmúlt időszakban a GF pont leszarta a játékosokat. A lényeg hogy egy kis pénz ömöljön még Karácsonyra azoknak, akik ebből profitot szerezhetnek. Gyanítom ezért nyílt meg az új szerver is.

Részemről a rubinvásárlás befejeződött véglegesen, mert teljesen értelmetlen még centuriónak is lenni. Ami maradt azt elpörzsölöm, azt viszontlátásra, én nem dobálok a perselybe már nekik...

Valóban, egyetértek, hogy magasabb szinten már nincsen funkciója az aukciónak igazán...kicsit ezt is reformálni kellene....
-
Sziasztok!
Egyszerre lenne kérdésem és javaslatom...
Aukción mi lenne, ha egy "részletesebb szűrőt" beillesztenének, pl: Lehetne szűrni a tárgyakat Kritikus sebzés, Blokkolás stb szerint is?
Úgy gondolom rugalmasabb, praktikusabb és élvezetesebb lenne az aukciózás

(Legjobb tudomásom szerint ilyen opció jelenleg nincsen)
Üdv
-
Finally

-
Server merges? I think, that's just a dream. It is soooooo necessary for a long time for example: in my country, but maybe it is too late already about activity

(Realistic)
-
Display More
Akkor elmondom újra.
Ne szítsd a feszültséget! Ne inzultáld a csapatot! Most már elég volt ebből.
Ott van a fórum szabályzat, amit a sokszoros kérésem ellenére sem olvastok el sokan.
Az is el lett mondva hogy mindennek megvan a maga helye, és nincsen olyan topic ami "előnyt" élvezne egy másikkal szemben. Hogy ez mit jelent? Azt, hogy olvassuk mindegyiket. Tehát nyugalom.
Elmondom akkor ha nem lenne egyértelmű hogy a Csapat válaszol topic nem költői kérdések feltevésére van.
Feljött egy téma, amit ki lehet beszélni, amihez ha úgy van, mi is hozzá fogunk szólni, de azért gondolom abban egyetértünk hogy a csapat részéről is sokszor el lett mondva hogy mi mit gondolunk.
Ezzel pedig be is zárnám azt a zárójeles témát hogy hogyan kell moderálni és mit hova kell írni a fórumon, továbbá azt is hogy minden de tényleg minden témából ezt kerekítjük ki azonnal hogy mert a csapat... Elég volt.
Nyugi Shaiyla! Pár nap és itt hagyom a fórumot és a játékot. Ebben nektek is hatalmas szerepetek van. Aki nem vállalja saját magát és itt osztja az észt és a figyelmeztetéseket az számomra nem tisztességes. Ti arra szerződtetek , hogy a Gf. -t támogassátok a játékosokkal szemben, Mivel Krisztus koporsóját sem őrízték ingyen, ti is kaptok valamit, hiába is tagadjátok! Farizeusok vagytok! Jó fagyizást! Sokan abba hagyták a játékot és ebben nektek is jelentős szerepetek van! Tiltsál, figyelmeztess, törölj , hogy a klasszikusokat idézzem " a legkevésbé sem érdekel"
Ehhez a dologhoz én annyit fűznék hozzá, hogy annyira azért nincsen jelentős szerepük az itteni adminisztrátoroknak szerintem a nagyobb változásokhoz. Én, több javaslatot is írtam a nemzetközi platformra és az angolra is. Ott még ennyire se foglalkoztak vele az adminisztrátorok. Van erre (igen, itt is) egy Community Manager, akinek az lenne az EGYIK feladatköre, hogy továbbítsa a közösség visszajelzéseit, javaslatait a Gameforge-nak. Na róla én konkrétan semmit nem hallottam, azt se hogy továbbított volna akármit a Gameforge-nak. Ha legalább annyit tudnának, a felhasználók, hogy 1-1 javaslat továbbítva lett, már nem lenne akkora felháborodás szerintem

-
Ha valaki kierdemelte az elismerest ebben a jatekban, az Therock15!
Nem atvette a karakteret, nem tapolta senki (khmmm HH-sok), mindent maganak koszonhet amit elert nem mas segitsege altal. Mindezek mellett az elegge kihalt s25-on folyamatosan segit a csapatanak es a "kulsosokkel" is egyuttmukodo. Nem tennem egy lapra mas tapos jatekosokkal.

-
Display More
Nos igen! Több HH-s játékos profilján ezt olvasom:
"
Jelenleg a Magyarországi összesített szerverek TOP 2 csapata vagyunk,és mivel ezen változtatni akarunk a HH kapui most megnyilnak aktiv és min 80 szintű játékosok számára.Ha szeretnél egy uj rekordot irni velünk a Gladiatus történelmében (2 év leforgása alatt TOP1 csapat lenni összesített szervereken) akkor bátran jelentkezz "
Hol van ilyen összesítés? Én nem találkoztam vele. Másrészt ha így is lenne, nevetséges , hogy egy 4, vagy 5x -s sebességű szervert egy kalap alá vegyük a normál és a 2x -s szerverekkel. Ezzel én nem kérkednék! Valóban ez egy játék, de a játékban is van fair play - már ha tudja valaki, hogy mit jelent -. A fejlesztők generáltak egy hatalmas esélyegyenlőtlenséget , amin nem kívánnak változtatni. Ezzel hatalmas feszültséget hoztak létre a játékosok, a szerverek között. És emellett vannak még 15 iQ-val rendelkező játékosok , nem írok neveket , könnyen kitalálható kikről van szó és bizony ők a 4-5x szerverekben játszanak!
Én 5-ös sebességű szerveren játszok és hallkan megjegyzem, hogy elég aktívan tolom és nem sok ellenfelem van. VISZONT! Magyar és Nemzetközi fórumokon írok javaslatokat (folyamatosan) hogyan lehetne a sebességek között valamiféle konszenzust előteremteni. Akár kis, akár nagylépésekben, mert engem IS zavar, hogy ekkora a különbség, bármennyire is könnyebb helyzetben vagyok egy normál sebességű szerveren játszó játékossal szemben.
Szerdaazennapom
az a teny hogy jatszunk es legjobbak akarunk lenni az nem keverendo ossze azzal hogy "halal komolyan veszuk a jatekot" .
En ezt a kifejezest azokra ertem akik mindenbe belekotnek,askalodnak es minden erovel bizonygatni akarjak hogymarpedig az ovek a tagadhatatlan igazsag es mindenki mas csak egy elet nelkuli gyoker gerinctelen mert maskulonben hogy van az hogy nem o a legjobbValoszinu hogy koztunk is vannak akik sokat aldoznak a szabadidejukbol a jatekra de nagyon valoszinu hogy a tarsasag is hozzajarul ehhez a hangulat jovoltabol mert itt nalunk "MInden szupi szuper"

Ebben jelentősen eltér az álláspontunk. Nem tartom szükségszerűnek az ehhez kapcsolódó vitát, mert tökre felesleges, viszont az általad említett "halál komolyan vesszük a játékot" kategóriába talán beletartozik 1-2 HH tag is szerintem

[mod='Thalvith'] Összevontam. [/mod] -
Nos akkor ontsunk egy kis tiszta vizet a poharba Boki
megertem a felhaborodast ha sajat szerverrol tamadnak +10-15 szintrol hisz az csakis rosszindulatbol van de amikor provinciabol adja be a rendszer megis mit tudjal tenni ?
Engem is gyakorlatilag miota +100 vagyok allandoan gyepaltak 10-15 szint magasagbol (te is Boki) pedig meg csak akkor cseperedtunk fel, szoval ha mar visszanyal a fagyi mert most fordult a kocka,miert is kell rinyalni?
Meg amugy is mikor dp3 nyomom es 15 sec van 2 tamadas kozott azt hiszed nezem ki milyen szintu? En mindig a kozepsore nyomok hacsak nem egy ismeros nev.meg igyis becsuszik hogy sajat klantarst csapok le masik szerverrol aztan irhatom a bocsis uzit es senki nem veszi zokon mert allitolag ez egy jatek ,de ahogy latom vannak itt akik ezt halal komolyan veszik
Amugy a HH mar letett valamit az asztalra, top 2 csapat vagyunk a FALKA utan szoval barmenyit is becsmerelsz minket csak sajat magad minosited
Tovabbi jo jatekotDisplay MoreSzép napot!
Tegnap megnéztem a magyar szervereket, különös tekintettel a 7 napos toplistákat a 4x-s, 5x-s sebességűeket. Mindenféle komment nélkül csak azt üzenem az alábbi listán szereplőknek, hogy : " Boldogok a lelki szegények..." az érthetőség kedvéért név, szint, győzelem
27.szerver
Str3ss 112 13.016
Blake 110 9.950
MrHollo 102 10.544
Harag 98 6.904
Extasy 106 5.487
23.szerver
HH_aATYa_HH 139 2.656
robidi 131 2.171
HH.csakiro.HH 138 2.076
AtomBorz 117 4.514
sasa 102 4.691
goorn 105 4.410
25.szerver
Therock15 140 4.392
26.szerver
Kovi 124 3.051
Hollo 124 4.901
ordogi s18
Nem gondoltam, hogy valaha megvédem a HH-t, de ezt a listázást rendkívül kicsinyesnek és rosszindulatúnak vélem. Viszont provinciában a HH-sok is előszeretettel jönnek lefelé 10 szintekkel indokolatlanul. Ráadásul elég hiteltelen azzal előhozakodni, hogy " vannak akik halál komolyan veszik a játékot " miközben az a célotok, hogy ti legyetek az elsők, beelőzve a Falkát, tehát ti is ugyanúgy komolyan veszitek sőt talán még komolyabban, mint mások. Ez tehát egyszerű provokáció. (hasonlóan, mint Boki)