The point is that you can have excellent equipment until you're level 160. After that, you're screwed. Look at a player lvl 110 and 150 with best equipment. The difference in damage can be 300-400. Now look lvl 150 and 190. Maybe 100 difference in damage. Not to mention that basically every expedition after 150 is buffed so hard and you just don't have proper equipment to defeat it. So, yes, new preffixes need to be 150+, suffixes will always be smaller level so everyone can get them, nobody has anything against low level players getting stronger. But bigger levels also need some lovin'.
Posts by HaNs Na MiTrAljEzU
-
-
Ma balkan brate šta se mučiš, vidiš da ovaj igrao gladiatus još 2002 a gladiatus izašao 2007.
U principu su imena ekspedicija ista, nije im se dalo prevoditi... Nema se tu šta raspravljati previše, ne trebaju nam čak novi sufiksi, trebaju novi prefiksi, ne lvl 100 ko seba i ovi nego lvl 150+, ne trebaju igraču lvl 130 novi svitci jer još ne može ni seba zemlje iskovati kako treba. Ali ovome šta je na 170 da ima istu štetu ko čovjek na 140 nema smisla.
Trebaju nove tamnice u britaniji koje čekamo već godinama i ništa od toga. Ja sam još uvijek naivan pa kontam, počeli spajati servere napokon, možda uskoro krenu i tamnice ili nove svitke raditi...
-
Protivnici su nekih 20% manji level od tebe na laganom čini mi se. Ja sam 146, odem po prvi kostim, protivnici u podzemlju su mi 110, u teoriji bi trebao dobivati seba, tiber i takve iteme bez sufiksa. Slažem se da ovi itemi iz podzemlja i jesu predviđeni za veće levele, ali eventualno i od njih prestaneš imat koristi...

Hebiga, dođeš na 150, još imaš šta kovati, dođeš na 160 već nastaju problemi... Bilo šta poslije toga možeš imati krit na 50% ili blokadu, nikako oboje... Apsolutno su potrebni novi svitci. Boja isto tako, why not, sad je već prelagano skupiti crvene resurse, treba neki novi izazov. Ali neće ni samo nova boja riješiti sve, probali su to na bitefightu, nabili opremu do 1000 levela, ljudi prešli, tražili novu, oni su iskopirali svu opremu, dodali joj zvjezdicu da bude kao nova generacija i pojačali statse. Treba nešto novo, nešto divlje.
Pozitivna stvar, počinju spajanja kod meksikanaca i francuza, dakle možda ih mi doživimo ovo ljeto, koliko će pomoći je pitanje, od svih x1 servera na 3 možda ima igrača, a ne vjerujem da će svih 5-6, koliko ih je već spojiti u jedan pa da se oforme barem 2 saveza s 50 aktivnih.
A ovo sa svitcima, uzalud pričamo kad ni ovih 10% ne stoji baš. Eto 15ak itema istalio ovaj event, 0 svitaka, 20 napada u podzemlju, 0 svitaka, tek negdje na 10oj ekspediciji prvi svitak. Dakle, u teoriji, 30 napada da dobijem jedan svitak na 10% šanse. Nisam ja neki matematičar, ali to ne ide...
-
- The forging time is reduced by 50%
Someone forgot to implement this one. Smelting time is reduced by forging is still the same as it was before the update.

-
Pretty much the problem is simple. We don't need 20 new scrolls, but a few of them are absolutely needed. A new version of lucius. The entire time the game has revolved around having 50% block and critical chance, when you reach a certain level it's basically impossible to have it with current scrolls. Better not to go deeper into what the game needs because that's a rabbit hole we'll never get out of.
-
That would cost a ridiculous amount of Jewels. That's not an option for 99.9% of the players.
Not when you get them as drops on expeditions. I know people who have 100s of bronze and silver hammers and just collect them for fun since they're useless, this way we could actually have some use from them.