Posts by Giwrg0s

  Αγαπητή κοινότητα,


  την Τετάρτη, 20.05.2020, θα έχουμε μια ενημέρωση στο φόρουμ.

  Με αυτήν την ενημέρωση θα μπορείτε να συνδεθείτε στο φόρουμ χρησιμοποιώντας τα δεδομένα σύνδεσης του Gameforge.com εάν έχετε λογαριασμό στον ιστότοπό μας.


  Για όλους τους χρήστες που έχουν εγγραφεί ήδη σε αυτό το φόρουμ, θα υπάρχουν πλέον 2 επιλογές για να συνδεθείτε:

  - Συνεχίστε να χρησιμοποιείτε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας.

  - Συγχωνεύστε το λογαριασμό σας στο Gameforge.com και χρησιμοποιήστε τα στοιχεία σύνδεσης από το Gameforge.com


  Με φιλικούς χαιρετισμούς,

  Η ομάδα της Gameforge

  Αγαπητοί παίκτες,


  Εκτός από την συντήρηση των διακομιστών του παιχνιδιού, Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019, περίπου στις 14:30, ώρα Ελλάδος, θα έχουμε συντήρηση και στο φόρουμ.


  Το φόρουμ δεν είναι διαθέσιμο για περίπου 5 με 60 λεπτά.


  Η ομάδα του Gladiatus

  Αγαπητοί παίκτες,


  Το Lobby έχει τεθεί σε εφαρμογή.


  Κατά την είσοδο σας στην αρχική σελίδα του Gladiatus, θα δρομολογηθείτε στην σελίδα: https://lobby.gladiatus.gameforge.com/el_GR/ που αποτελεί την νέα σελίδα σύνδεσης & έγγραφης του Gladiatus.


  Πώς μπορώ να προσθέσω περισσότερους λογαριασμούς στο Lobby μου;

  Αν είστε συνδεδεμένοι στο Lobby, μεταβείτε στην επιλογή "Ο λογαριασμός μου" και στην συνέχεια "Προσθήκη λογαριασμού". Εκεί πληκτρολογείστε το e-mail και τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού που λείπει. Όσοι λογαριασμοί έχουν αυτόν τον συνδυασμό email / κωδικού θα προστεθούν στο λογαριασμό Lobby. Επιπλέον, στο λόμπι θα εμφανιστεί ένα μπλε πλαίσιο που υποδεικνύει ότι έχετε λογαριασμούς με το ίδιο e-mail με αυτό του Lobby. Αν οι λογαριασμοί έχουν διαφορετικό κωδικό δεν θα έχουν προστεθεί αυτόματα. Μπορείτε να τους προσθέσετε όλους ταυτόχρονα κάνοντας κλικ στο μήνυμα, στην συνέχεια θα λάβετε μήνυμα ενεργοποίησης στο email σας.  Τι γίνεται αν δεν γνωρίζω/θυμάμαι τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του λογαριασμού μου;

  Στην αρχική σελίδα του Lobby (στο tab "Σύνδεση") υπάρχει ένας σύνδεσμος "(Ξέχασα τη διεύθυνση e-mail)". Κάντε κλικ σε αυτό. Εισάγετε το όνομα λογαριασμού και τον κωδικό του. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει την σωστή επαρχία. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί και θα δείτε το e-mail. Εάν όχι, τότε αυτό μπορεί να οφείλετε σε: α) Λάθος δεδομένα β) Ο λογαριασμός βρίσκεται ήδη στο Lobby.  Έφτιαξα ξαφνικά έναν νέο λογαριασμό στην επαρχία που παίζω, τι να κάνω;

  Μην πανικοβληθείτε, ο παλιός σας λογαριασμός δεν χάθηκε. Δεν τον έχετε συνδέσει ακόμα με το Lobby σας. Δοκιμάστε να προσθέσετε τον λογαριασμό όπως περιγράφεται παραπάνω. Αν αυτό δεν λειτουργήσει, τα δεδομένα που εισάγετε είναι λανθασμένα ή ο λογαριασμός έχει διαφορετικό e-mail.


  Πώς μπορώ να ενώσω δύο λογαριασμούς Lobby;

  Αποφασίστε ποια διεύθυνση θέλετε να έχετε στο Lobby σας, μεταβείτε στη διεύθυνση https://account.gameforge.com/el_GR/, συνδεθείτε με το e-mail και τον κωδικό το που έχετε στο Lobby που θέλετε να κρατήσετε. Πηγαίνετε Διαχείριση λογαριασμού >> Διαχείριση e-mail. Προσθέστε το e-mail του άλλου Lobby. Με αυτό τον τρόπο θα βρείτε όλους τους λογαριασμούς σας σε ένα Lobby, δηλαδή σε αυτό με την διεύθυνση που επιλέξατε.

  Αγαπητοί παίκτες,


  Την Τετάρτη 27.03.2019 θα έχουμε συντήρηση στο φόρουμ. Θα ξεκινήσει περίπου στις 10:00 CET και η αναμενόμενη διακοπή θα είναι περίπου 20 λεπτά.


  Η ομάδα του Gladiatus

  Αγαπητοί παίκτες,


  Την Τετάρτη 23.01.2019 μεταξύ 11:00 και 11:20 το φόρουμ δεν θα είναι προσβάσιμο καθως θα πραγματοποιηθεί μια σύντομη συντήρηση για να εγκατασταθούν σημαντικά λειτουργικά συστήματα και ενημερώσεις ασφαλείας.

  Σημείωση: αυτό δεν αφορά το λογισμικό του φόρουμ, είναι μόνο μια ενημέρωση του διακομιστή.

  Λυπούμαστε για τις δυσκολίες που μπορεί να προκληθούν.

  Η ομάδα του Gladiatus

  Αγαπητοί παίκτες,


  Λόγω ενός ζητήματος που προεκυψε χθες μετά το τέλος της συντήρησης, οι επαρχίες 14 και 15 έχουν επανέλθει στην κατάσταση που βρίσκονταν σήμερα στις 08:00 CET.


  Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία και ευελπιστούμε για την κατανόηση σας.


  Η ομάδα του Gladiatus

  Αγαπητοί παίκτες,  Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και θα θέλαμε να σας διασκεδάσουμε στο φόρουμ! Μπορείτε να συμμετέχετε και να κερδίσετε πολλά κουπόνια για τους μονομάχους σας!!

  Αυτά τα events πραγματοποιούνται στο διεθνή κομμάτι του φόρουμ και είναι στην Αγγλική γλωσσά!


  Ρίξτε μια ματιά στα ενεργά events του φόρουμ:


  announcement_gladiatus_tw_91f450d1292a8a542398781d79db2ce8.png xv5UJ01.png


  x5RjhKq.png announcement_gladiatus_tw_23b24e5ee0dc3e61049dae162adb4548.png


  Ελπίζουμε να σας αρέσουν και να διασκεδάσετε!


  Η ομάδα του Gladiatus σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα!

  Αγαπητοί παίκτες,

  θα παρατηρήσατε ότι τα φόρουμ μας ήταν σε κατάσταση ασφαλείας που τα καθιστούσε μη προσβάσιμα για σας από την Παρασκευή το βράδυ. Θα θέλαμε να σας ζητήσουμε συγνώμη για αυτή την ταλαιπωρία, καθώς τα φόρουμ αποτελούν την πρώτη μας μέθοδο παροχής πληροφοριών. Ωστόσο, αυτό ήταν απαραίτητο για να διατηρηθεί ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας.

  Υπήρξε ένα θέμα ασφάλειας που έπρεπε να αντιμετωπιστεί με γρήγορο και λογικό τρόπο, αυτό καθιστούσε απαραίτητο να περιοριστεί πλήρως η πρόσβαση στα εμπλεκόμενα συστήματα εκείνη την στιγμή. Χωρίς πολλές λεπτομέρειες: υπήρχε ένα - περιορισμένο - σημείο εισόδου το οποίο χρησιμοποιήθηκε για τη συλλογή πληροφοριών σε 2 από τα φόρουμ μας (OGame US και OGame Origin). Αυτό το σημείο εισόδου σφραγίστηκε αμέσως. Περιορίστηκε αποκλειστικά στα προαναφερθέντα φόρουμ, όλα τα άλλα φόρουμ δεν επηρεάστηκαν, ωστόσο, ως ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας κρατήσαμε όλα τα άλλα φόρουμ μη προσβάσιμα για να πραγματοποιηθούν επακριβείς και λεπτομερείς έλεγχοι και να διασφαλιστεί ότι αυτό το σημείο εισόδου είναι σφραγισμένο και δεν υπάρχει σε κανένα άλλο φόρουμ.

  Δυστυχώς κάποια δεδομένα διέρρευσαν από αυτό το σημείο εισόδου. Αυτό επηρεάζει μόνο τους χρήστες του OGame US και OGame Origin. Τα δεδομένα που ήταν προσβάσιμα περιείχαν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των χρηστών καθώς και τα usernames τους καθώς και ορισμένα τμήματα των φόρουμ που δεν πρέπει να είναι προσβάσιμα.

  Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόησή σας.

  ΑΝΟΙΓΜΑ ΝΕΟΥ TICKET


  Σύνδεσμος: http://support.gr.gladiatus.gameforge.com/


  Εδώ μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη για το Παιχνίδι / το Φόρουμ / τις Πληρωμές:


  Παιχνίδι - εάν έχετε κάποιο θέμα σχετικό με το παιχνίδι το αναφέρετε εδώ.

  Φόρουμ - ερωτήσεις σχετικά με τα θέματα του Φόρουμ.

  Πληρωμές - όταν κάνετε κλικ σε αυτό, θα μεταφερθείτε στη φόρμα υποστήριξης της Gameforge για τις πληρωμές.

  (παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι η ομάδα διαχείρισης του Gladiatus δεν ασχολείται με θέματα πληρωμών).  Συνδεθείτε με το e-mail και τον κωδικό σας:
  Στην συνέχεια επιλέξτε την καρτέλα "Υποστήριξη".
  Επιλέγετε το είδος του προβλήματος ή του ερωτήματος σε σχέση με το Παιχνίδι, το Φόρουμ ή τις Πληρωμές.

  Μπορείτε επίσης να επιλέξετε στο "Αλλαγή παιχνιδιού" εάν χρειάζεστε υποστήριξη για άλλο παιχνίδι.


  Αφού επιλέξετε τι είδους ερώτημα / αναφορά θέλετε να κάνετε, θα μεταφερθείτε σε μια φόρμα, η οποία θα πρέπει να συμπληρωθεί προσεκτικά με τα σωστά στοιχεία σας:

  - τα ανακριβή στοιχεία ενδέχεται να οδηγήσουν σε καθυστερήσεις.  Μόλις επιλέξουμε το λόγο αναφοράς εμφανίζονται οι παρακάτω επιλογές:


  Αναλυτικά:


  "Σε ποιο Server παίζετε;" Όπως προαναφέρθηκε, οι σωστές λεπτομέρειες θα εξοικονομήσουν χρόνο και για τις δύο πλευρές.


  "Όνομα Χρήστη": Το όνομα χρήστη ανάλογα με την αναφορά, αν πρόκειται για το παιχνίδι τότε βάζετε το username του παίκτη σας ενώ αν πρόκειται για το Φόρουμ το username που έχετε στο Φόρουμ.


  "Διεύθυνση E-mail": Το e-mail που έχει ο λογαριασμός καταχωρημένο στις επιλογές στο παιχνίδι ή στο Φόρουμ ανάλογα με το είδος της αναφοράς. Θυμηθείτε αν υπάρχουν πολλαπλά e-mail αυτά θα πρέπει να έχουν προστεθεί στο σύστημα υποστήριξης.


  "Θέμα": Επιλέγετε το θέμα της αναφοράς.


  "Περιγραφή του προβλήματος σας": Αναλύετε το λόγο που σας οδήγησε να πραγματοποιήσετε την αναφορά σας.


  "Επισυναπτόμενα": Αποστόλη screenshots.

  - Το αρχείο δεν επιτρέπεται να είναι μεγαλύτερο από 2048 ΚΒ.

  - Επιτρέπονται οι ακόλουθοι τύποι αρχείων: jpg, jpeg, gif, png, bmp, txt, pdf

  - Εάν μία από τις εικόνες δεν πληρεί τις προδιαγραφές, η απάντηση σας θα αποθηκευτεί χωρίς την αυτήν.


  Χρήσιμες σημειώσεις:


  - Μπορείτε να απαντήσετε σε οποιοδήποτε από τα κλειστά tickets σας, εάν εξακολουθείτε να έχετε κάποιο πρόβλημα σχετικά με το ίδιο θέμα, και μπορείτε επίσης να βαθμολογήσετε την απάντηση του υποστηρικτή σας.

  - Παρακαλούμε ανοίξτε ένα νέο ticket εάν έχετε ένα καινούργιο πρόβλημα που πρέπει να επιλυθεί.

  ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ  Σύνδεσμος: https://gladiatus.support.gameforge.com/


  Εδώ θα δείτε 4 καρτέλες:

  • Αρχή
  • Υποστήριξη
  • Ιστορικό Αιτημάτων
  • Πληροφορίες


  Πατώντας στον παραπάνω σύνδεσμο θα σας οδηγήσει στην Αρχική σελίδα. Επιλέξετε στην "εγγραφή" για να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό.
  Αφού πατήσετε στην εγγραφή, θα σας οδηγήσει σε αυτή τη σελίδα:


  Επιλέξτε εγγραφή.

  Συμπληρώστε τη φόρμα με τις απαραίτητες πληροφορίες και πατήστε εγγραφή:  Τώρα ελέγξτε το e-mail σας για το μήνυμα επιβεβαίωσης:


  Πατήστε στο Ενεργοποίηση λογαριασμού.

  Συνδεθείτε με το e-mail και τον κωδικό που καταχωρίσατε προηγουμένως

  Τώρα θα πρέπει να βρίσκεστε εδώ:  Έχετε την δυνατότητα να προσθέστε όλες τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Παιχνιδιών και Φόρουμ στο λογαριασμό σας στο σύστημα υποστήριξης επιλέγοντας "Διαχείριση διευθύνσεων email". Αν έχετε περισσότερα από ένα email που χρησιμοποιείτε στους servers του Gladiatus ή σε διαφορετικά παιχνίδια της Gameforge, και για να μπορεί να γίνει ταυτοποίηση, θα πρέπει να τα προσθέσετε στο σύστημα υποστήριξης επιλέγοντας "Διαχείριση email διευθύνσεων". Εδώ μπορείτε να προσθέσετε όλα τα email που χρησιμοποιείτε και να τα επιβεβαιώσετε πατώντας το σύνδεσμο που θα σας αποσταλεί στο κάθε ένα χωριστά μετά την δήλωσή του. Αν δεν έχετε το σωστό email θα σας ζητήσουμε να το βάλετε, οπότε για εξοικονόμηση χρόνου φροντίστε το από πριν. Αν δεν έχετε πρόσβαση στο email του λογαριασμού δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα καταφέρουμε να σας βοηθήσουμε αλλά θα το προσπαθήσουμε!

  Το σύστημα υποστήριξης είναι ο τόπος όπου μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα διαχείρισης του Gladiatus. Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα είτε στο παιχνίδι είτε στο forum είτε με την αγορά ρουμπινιών, αν θέλετε να γνωστοποιήσετε παραβιάσεις κανονισμών ή να αναφέρετε τα παράπονα σας τότε υποβάλετε το Τicket σας στην ομάδα διαχείρισης.


  Για να κάνετε μια νέα αναφορά προς την ομάδα (εφεξής ticket) πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο σύστημα υποστήριξης. Αυτός ο λογαριασμός ισχύει για κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το σύστημα υποστήριξης και για κάθε παιχνίδι. (Απαιτείται μόνο ένας λογαριασμός ανεξάρτητα από το πού ή πότε θέλετε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη).


  Αφού δημιουργηθεί και επικυρωθεί ο λογαριασμός σας, θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα tickets που έχετε δημιουργήσει από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. (Συμπεριλαμβανομένων παρελθόντων και αρχειοθετημένων tickets).


  Αφού δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, θα έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε και άλλη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο λογαριασμό σας, προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση σε άλλα tickets.


  Εάν έχετε περισσότερες από 1 διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καταχωρημένη στο λογαριασμό σας στο σύστημα υποστήριξης, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ποια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα πρέπει να εμφανίζεται κατά την υποβολή ενός νέου ticket.


  CommunityManager_battleknight_en_2018_2739c239233becf2dc52bde3eee8f939.png
  Anemsalok
  Ο Community Manager [CoMa] είναι ο δεσμός μεταξύ της κοινότητας και της Gameforge. Τα καθήκοντά του είναι να ενημερώνει την κοινότητα με όλες τις σχετικές πληροφορίες για το παιχνίδι και τα events, αλλά και να προωθεί τις ανησυχίες και τις ανάγκες της κοινότητας . Είναι επίσης υπεύθυνος για την εθελοντική ομάδα διαχείρισης και είναι στη διάθεσή ώστε να σας βοηθήσει και να σας συμβουλεύσει.

  GameAdmin_gladiatus_en_d878c8eb9b6755098842f019f88cb48c.png
  Whitedrum
  DarkSoul
  BoardAdmin_battleknight_en_2018_f8980137024809590725b9d5a5b913e3.png
  Giwrg0s
  Ο Διαχειριστής Παιχνιδιού [GA], έχει δικαιώματα χειρισμού σε όλους τους server, αλλά τα κύρια καθήκοντα του δεν είναι να εξυπηρετεί άμεσα τους χρήστες. Ο τομέας ευθύνης του είναι να επιλέγει καινούριους Χειριστές Παιχνιδιού [GO] και να τους εκπαιδεύει, να προτείνει προαγωγή Χειριστών στη θέση του Υπερχειριστή [SGO] και να τους κάνει την ανάλογη εκπαίδευση. Είναι υπεύθυνος να ελέγχει τους Υπερχειριστές και να τους αναπληρώνει σε περίπτωση απουσίας τους. O GA είναι επίσης υπεύθυνος για τον έλεγχο των κανόνων, επισήμανση αναγκών βελτίωσης των κανόνων και προώθηση των στον Υπεύθυνο Ομάδας. Επίσης είναι υπεύθυνος να αναφέρει τυχόν bugs. Τέλος είναι αρμόδιος για να δέχεται παράπονα που υπάρχουν σχετικά με τους Υπερχειριστές [SGO].

  Ο Διαχειριστής Φόρουμ [BA], διαχειρίζεται το φόρουμ. Προσθέτει ή αφαιρεί ενότητες, θέτει αποκλεισμούς σε χρήστες αν κριθεί απαραίτητο, ελέγχει και ανανεώνει τους κανόνες του Φόρουμ όταν απαιτείται, επιλέγει κι εκπαιδεύει τους Συντονιστές και προάγει Συντονιστές σε Υπερσυντονιστές. Ελέγχει την ομάδα Συντονιστών και τους Υπερσυντονιστές. Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με κάποιο Υπερσυντονιστή, μπορείτε να απευθυνθείτε στον Διαχειριστή Φόρουμ. Ο Διαχειριστής είναι επίσης υπεύθυνος για την ομαλή λειτουργία του Φόρουμ και έχει ευθύνη να ενημερώνει για τυχόν τεχνικά προβλήματα τον Υπεύθυνο Ομάδας. Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την εγγραφή σας, πρέπει να απευθυνθείτε στον Διαχειριστή Φόρουμ.

  SuperGameOperator_battleknight_en_2018_a511e9caccff8a1e7981bd3b2a7c5fe6.png
  zhshs
  SuperModerator_battleknight_en_2018_069ff715b89ae4a71068b0ee3315ce3f.png
  Οι Υπερχειριστές [SGO] έχουν δικαιώματα χειρισμού σε παραπάνω από 1 server. Η κύρια ευθύνη τους είναι να ελέγχουν τους Χειριστές και να τους βοηθούν σε αποφάσεις που είναι μη σαφής στους κανόνες. Επίσης αναπληρώνουν τους Χειριστές των server τους σε περίπτωση απουσίας τους. Αν έχετε παράπονο/πρόβλημα με κάποιο Χειριστή Παιχνιδιού, πρέπει να απευθυνθείτε στον αρμόδιο Yπερχειριστή.

  Οι Υπερσυντονιστές [SMOD], έχουν πρόσβαση σε όλα τα σημεία του Φόρουμ. Η κύρια ευθύνη τους είναι να φροντίζουν για την ομαλή λειτουργία του φόρουμ και να ελέγχουν τις ενέργειες των Συντονιστών. Επίσης αν κριθεί απαραίτητο, μπορούν να θέσουν αποκλεισμό σε κάποιο χρήστη που θα παραβιάσει τους κανόνες του Φόρουμ. Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με κάποιο Συντονιστή, πρέπει να απευθυνθείτε στον αρμόδιο Υπερσυντονιστή.

  GameOperator_battleknight_en_2018_77bbddfe2022e6df3132a8c0beb29242.png

  Moderator_battleknight_en_2018_9d8045c6ef4f033e3eba5a26c1487c40.png
  Οι Χειριστές Παιχνιδιού [GO], επιβλέπουν τους server για τους οποίους είναι υπεύθυνοι, επιβάλουν κυρώσεις σε περίπτωση παραβίασης των κανόνων και δίνουν απαντήσεις που αφορούν το παιχνίδι στο Φόρουμ. Βρίσκονται στη πρώτη γραμμή για να απαντάνε στα παράπονα των παικτών. Επικοινωνείτε μαζί τους, μέσω Ticket System, σε περίπτωση που έχετε κάποιο παράπονο/διαφωνία σχετικά με αποκλεισμό σας, ή παραβίαση κανόνων που έγινε εις βάρος σας. Εάν έχετε παράπονο από κάποιο Χειριστή, απευθυνθείτε στον αρμόδιο Υπερχειριστή [SGO].

  Οι Συντονιστές φροντίζουν για τη τήρηση των κανόνων του φόρουμ, στα τμήματα που είναι στην ευθύνη τους, μπορούν να κλείσουν, ανοίξουν, λογοκρίνουν, μεταφέρουν απαντήσεις και θέματα, επίσης να δώσουν προειδοποιήσεις ή να αιτηθούν αποκλεισμό σε μέλη που παραβαίνουν τους κανόνες. Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με κάποιο Συντονιστή, μπορείτε να το αναφέρετε σε ένα Υπερσυντονιστή [SMOD].

  TrialGameOperator_battleknight_en_2018_84b066768e3aa7fac4f061a7d02d4ccb.png

  TrialModerator_battleknight_en_2018_82d084ca6c7e7e17d94d326cb0e3c840.png
  Κάθε νέος χειριστής, κατά την ένταξη του στην ΔΟ, και μέχρι να τελειώσει η εκπαίδευση του, ανήκει σε αυτή τη κατηγορία. Κατά τη περίοδο αυτή, εκπαιδεύεται από τον GA.

  Κάθε νέος Συντονιστής, κατά την ένταξη του στην ΔΟ, και μέχρι να τελειώσει η εκπαίδευση του, ανήκει σε αυτή τη κατηγορία. Κατά τη περίοδο αυτή, εκπαιδεύεται από τον ΒA.  :!:Ο μοναδικός και επίσημος τρόπος επικοινωνίας με την ομάδα διαχείρισης είναι μέσω του συστήματος υποστήριξης: https://gladiatus.support.gameforge.com