Posts by jassomish
-
-
-
-
-
-
-
Agree with all above
on our server, we know, how to replicate scrolls, but unfortunately, noone has scroll of Inferno or Sebastianus
we have 3 players between levels 120-130, I am lvl 133 and we have one at lvl 143. -
-
Sheogorath thank you! this might be the way how to finally get sebastianus (items with prefix)? Since this scroll is, as long as i know, found only in the underworld?
-
Not just new scrolls... for example on my speedserver (s19.sk) we cannot get even scrolls like Sebastianus or Scroll of wings. The best players are round levels 120-140. Myself, my gear is best as it could be and I have significant problems even with Callirius.
How about make scrolls more available?
-
-
Ak je toto fór, tak končím s hrou
pretože na toto spájanie sa čaká už skoro dobrý rok. Na každom serveri je skutočne aktívnych ak 20, tak veľa hráčov, s výnimkou s4. Mŕtva hra, kde si ešte spravia srandu z tých, čo ju hrajú? -
Tak samozrejme, že tie expedície porážam, s tým problém nie je.
Problém je, že som max. silný, ako to len ide, a s požehnaniami na zručnosť aj obratnosť vyhrávam asi len 85% expedícií (Callirius, lvl 130+), což je veľmi málo - keď si to prepočítam na expy a zlato, tak sa mi oplatí robiť predchádzajúcu (Cassi, lvl 120+), kde mám 100% winrate a ani mi nevezme hp.
Ak by som mal sebastianus, tak prehádžem všetky antoniusy, čo mám, na sebastianusy. To mi pridá minimálne 5000-6000 armoru, ktoré zníži zranenie protivníka o cca 80!!!! na jeden zásah. To je veľmi významný rozdiel.
A naozaj mi radíš, aby som zapínal bohov a dával oleje na obyčajné expedície? Keď robím denno denne oblek a 10h klikám?
-
Zdravím,
chcel by som sa spýtať, aká je šanca nájsť návod v rôznych podsvetiach? Bavíme sa konkrétne o s19, ktorému doteraz chýba návod sebastianus a bez neho prakticky nie je možné, aby hráči s vysokým levelom úspešne farmili expedície (lvl 130+).