Víťazné série (asi bug)

• Hrám na serveri 26 sk, vyhral som minimálne 100 súbojov v circus turme za sebou a vôbec mi ich nepočíta. Ukazuje mi tam stále starý údaj.

Nick EPMD.

V aréne som si napočítal 29 súbojov a po prehre mi stále ukazuje 21...

Poprosil by som niekoho, kto by mi s tým vedel pomôcť alebo aby sa na to pozrel, aby mi ukázalo min. 100 súbojov v rade a nie smiešnych 43.

Chcem tiež vyhrať titul Elita Impéria, no nedá sa zase asi kvôli blbej chybe.

Ďakujem 8)

• Odpoved sa dozvies tu v sekcii Uspechy.

Zek

Game operator SK community

Nebesa horeli, hviezdy kričali a pod popolom nekonečna, nádej, plná rán a krvácajúca vydýchla naposledy.

• Len nechápem toto. Prečo mám v štatistikách údaje, ktoré nie sú aktuálne?

Tie výhry v rade asi platia len pri súbojoch na rovnakom serveri. A trochu ma mrzí to, že to proste neukladá celkové výhry v rade. Mal som pekný rekord a zbytočne som sa snažil. Vzhľadom k nízkemu počtu aktívnych hráčov napríklad na serveri 26 je nemožné tento titul dosiahnuť.

Edited 2 times, last by chose ().

• Presne ako pises, presne ako si si precital, plati iba tvoj level serverovej areny. V uspechoch mas aktualny udaj, aktualne najvyssi pocet utokov v rade aky si kedy dosiahol podla pravidiel na zisk tohto uspechu.

Nevidim dovod preco by to malo byt nemozne dosiahnut. Prestan hrat provincnu arenu na den-dva, klikaj iba svoju arenu a da sa to.

Zek

Game operator SK community

Nebesa horeli, hviezdy kričali a pod popolom nekonečna, nádej, plná rán a krvácajúca vydýchla naposledy.