suboje arena

• tie suboje v arene su fakt na zaplakanie ak už nepomaha nič ani požehnania a posilnenia https://prnt.sc/7tzYudMNclXh a proti takymto superom mam s 10 subojov 4 prehry to je 40%prehry proti uplne slabym hračom a nechapem ešte jednu vec ako je možne že ma hrači napadaju každe 50 min.stale ti isty neide mi o to že davaju po 10 utokov ale ako to že ma stale vidia v arene ked ja vidim tych istych hračov za cely den tak maximalne 3x

• Aj keby mal oponent 1% na výhru, tak môže vyhrať pokojne i 100x po sebe, tak jednoducho matematika funguje, máš smolu, to je celá vec. Aréna je veľmi vrtkavá, ale aspoň je to zaujímavé, keď človek nevyhrá vždy ako v Turme.

Čo sa týka toho počtu útokov, tak sú veľmi aktívni hráči, najmä na zrýchlených serveroch, ktorí pri tom kvante útokov čo dajú za deň ťa jednoducho vidia viackrát, prípadne použijú odvetu -> ak máš na prvej strane v správach z boja nejakú obranu od hráča, tak ho vieš vyzvať kým je tá obrana na prvej strane, teda pokojne i 24 odviet vieš dať, sám som takto za deň útočil na hráča 100x:).

Takže ti nezostáva nič iné, len klikať viac, aby si štatisticky vyhrával viac.

"Vivamus, moriendum est."

• niekedy ak som dal požehnanie tak som vždy vyhral a teraz ako keby som ani nemal a s tou turmou pravdu nemaš už aj tam sem tam prehram s hračom čo je slabši

nie obranu nemam žiadnu

• ja som to s tou obranou pochopil to by som musel na nich zautočit aby mali obranu aby mohli utočit podla toho ako to pišeš a ešte jedna vec ak dava tolko utokov ako vraviš tak na prvej strane je len 30 subojov tak to by napadal len mna a nikoho ineho a ako dalej pišeš že su velmi aktivny tak som si ich pozrel tak maju len o 200-300 vyhier viac ako ja