Idee mercenari

• sincer...nici nu prea stiu cat sens ar avea...

am vazut o gramada de mercenari mov / portocalii cu statistici mai proaste decat altii albastrii sau chiar verzi de acelasi nivel si cu aceeasi categorie si nume...

cum?

la iteme nu e posibil asa ceva...la mercenari aparent...da

care mai e rostul culorilor atunci...?

e tot random?

tot ce ar merita in cazul asta e drop aplicat pe undeva sau sa se populeze si a 2-a pagina la negustor...ca la orice alt negustor....

*edit.

vin tot eu cu un posibil raspuns...dar tare as vrea o confirmare...

au cumva si mercenarii sufixe / prefixe aplicate doar ca nu-s vizibile?...

ca si sticlele / flacoanele / pudrele...imbunatatirile practic??

Edited once, last by Splina ().

• -"portocalii cu statistici mai proaste decat altii albastrii sau chiar verzi de acelasi nivel si cu aceeasi categorie si nume..."

Nu la toate statisticiile, nu are cum. Poate doar la cele care ne intereseaza pe noi, pe samniti de exmplu, da, este posibil ca un samnit verde sa aiba mai mult dex decat unul roz(dar nu toate statisticiile). Au si mecernari sufix/prefix dar nu este vizibil. Am cautat de multe ori "Anotnius" la licitati si apareau mercenari.

Daca este intradevar cu sufix/prefix atunci este explicabil.

-"la iteme nu e posibil asa ceva...la mercenari aparent...da".

Daca te gandesti la mercenari("samnit") in comparatie cu "sabie scurta" "coif de piele" sau orice alt obiect de baza caruia ii se poate adauga sufix/prefix atunci este posibil. Iar valoriile statisticiilor find date de sufix/prefix care nu este vizibil :) . Altfel nu imi explic nici eu

• da...nu chiar toate...ar fi chiar jenant...dar e destul sa fie mai slab in 3 sau mai multe abilitati, si mai ales..fix alea care ne intereseaza :)

ia uite la astia...:

tot ce are asta portocaliu mai mult e niste putere si rezistenta si nici alea semnificativ mai mari...in rest e jenant...

ma face sa ma intreb acuma...

da, cel mai probabil functioneaza ca itemele "sabie scurta", "scut de lemn"...etc...la care se adauga pref/suf...

Care ar fi statisticile de baza pt fiecare mercennar, si cum urca odata cu nivelele, respectiv culorile?

Cum le afecteaza suf/pref? Doar astea care dau bonus de valori fixe conteaza (adica nu x% putere...ci flat +30 sa zicem)?

(asa ar fi logic..)

Edited once, last by Splina ().