80-85 günde açılıyor çoğunkla 5-10 gün içinde açılması lazım

Forum Aktüel Sohbet
-
-
özledim ya açılsa da üç beş müzayede kovalasak
-
yeni serveri boşverin yaw yeni zindan parşömen falan için dua edin
yeni serverde kim uğraşcak şimdi lucius parşömen düşürmek için ://
-
deme öyle yeni server candır
ama haklısın, oyunun monotonluğunu kıracak bir şeyler gerekli
-
Selamlar Yeni Sunucu İle ilgili bi gelişme var mı Bekliyoruz Ama beklemeyelim gibi
-
dostum normal aralığa göre önümüzdeki perşembe 90 gün oluyor açmaları gerekiyo bu civarlarda. ama şöyle bir şey var, önceki iki server arası 40 gün gibi bir süre. o yüzden bu ara çok sık açtık server diyip erteleyebilirler. bunu öğrenmemizin yolu yok sanırım ama, destek ekibine bunun için ticket açmak mantıklı gelmedi, moderatörlerin de pek bilgi sahibi olacağını sanmıyorum. bakalım bekliyoruz, haftaya da açmazlarsa beklemeyi de bırakırız
-
-
Boş verin yeni sunucuyu gelin 32 de başlayın , elimden geldikçe yardımcı olurum :))
-
ahaha sağol reis de yeni server rekabeti, müzayede rekabeti istiyorum ben, yoksa var bi kaç serverda 100+ hesap
-
boşverin oyunu, foruma gelin.
-
Yeni Sunucu'da speed kaç olur sizce arkadaşlar
-
muhtemelen 5 olur ama tabi gönül ister şöyle bi 7-8x
-
3 tane ard arda 5x açarlarmı ki biz ittifak olarak 1veya 2 bekliyoruz inş 5 olmaz
-
x1 ve 2 yi ne yapacaksınız zaten bir ömür sürüyor seviye alması x5 ten devam etsinler işte
-
acaba serverler mi birleşecek
-
serverlar birleşse de güzel aktiflik gelebilir. ya ben şeyi çok istiyorum, bütün nationların ortak bi serverı. çok tatlı olmaz mı? interracial klanlar olur, ülke klanları olur baya aktif kalan da olur hemen bırakılmaz
-
İkariam'e internional server açtılar ama gladiatus açarlar mı bilemiyorum, Gladiatus açarsalar o server gerçekten renkli olur, birde yeni parşömenler ekleseler o serverla beraber oyun kayıp ettiği pplayerleri geri kazanır
-
evet yeni zindan ve yeni item çeşitleri bence de gerekli ama hadi yapımcılar coderlara para ödemiyor, imkan yok yapılmıyor. international serverın böyle bir yatırım ihtiyacı olduğunu da sanmıyorum. e zaten yeni server geldiğinde her community için ayrı ayrı geliyor, bunun yerine ortak açmak zor olmasa gerek. bilmiyorum hayal işte bizimki de
açılsa da bir yeni server takılsam yine bir iki ay diye bakıyorum sadece
-
Sv açılmayacakmış galiba
-
öyle gözüküyor, mayıstan sonra açarlar heralde. siz nereden duydunuz acaba reis açıklama varsa ben göremedim de