Moc vysoké levely protivníků

• Zdravím, narážím na problém v Aréně Provinciaru na zásadní problém. Já, lvl 69 chytám proti sobě o 15-25 levelů vyšší protivníky. Nevím co teď, v aréně jsem první a na serveru 28 není moc lidí na které můžu útočit aby mi z nich padly goldy.

• To je ale normální, takhle provinciarum bohužel funguje, hledá to to protivníky podle statů, ne podle levelu, raději si na to zvykni.

• A to hledá jenom podle statů jako síla obratnost atd. nebo i podle zbroje a poškození? Staty mám ve většině případů vyšší já ale když mi díky zbroji vyblokuje všechno tak je mi to k ničemu.

• Z hráčů dostupných s co nejpodobnějšími atributy (od síly po inteligenci), poškození a zbroj se zdá, že ty to úplně ignoruje (alespoň mi to tak přijde), mám protivníky kde je značný rozdíl a stejně je to vybírá, samozřejmě, někdo na tom seznamu být musí, takže bych řekl, že je tam určitá číselná tolerance, respektive i u atributů jako třeba síla může být rozdíl, ale musí být v toleranci. Ta tolerance je s vyšší úrovní větší (rozdíl je větší).

Samozřejmě tohle je jen z osobního pozorování, nevím jak přesně je provinciarum naprogramované, nemám žádná oficiální čísla a procenta, ale vím, že jakmile si udržuješ atributy na maximu, tak je běžné, že na tebe útočí hráči až o 15 úrovní vyšší.

Možná jen taky Gladiatu přidávám a žádná tolerance tam vůbec není, prostě to hledá co nejpodobnější hráče a ty tam strká, a když žádní nejsou, tak ti to tak pak nastrká úrovně +10 - 15...

• K tomu bych jen rád řekl, že odolnost (zdatnosť) je poměrně důležitá pro podsvětí, hlavně pro to třetí, kde ti nepřátelé vezmou klidně půlku života v jednom souboji.

Plus nepřátelé v Británii dokáží brát taky hooodně životů, zkombinuj to s vysokým množstvím výprav a nebudeš stíhat kupovat jídlo.

Ale to na levelu 175 asi víš, odolnost je více potřebná na vyšších levelech.