A Rajna forrásvidéke - október 7 - 13.

 • Kedves Játékosok!


  A Rajna vidékének hódítása visszatér a Gladiatus világába.

  A csapatotokon múlik a győzelem vagy a vereség.


  announcement_gladiatus_de_a9999b98c7dbe69fa7319cd622f6bfa5.jpg


  A Rajna a Római Birodalom és Germánia nagy részének határát jelenti, illetve lehetővé teszi a kereskedelmet a római provinciákban. Ugyanakkor, ez a létfontosságú terület fenyegetés alatt áll, és az uralkodó hatalmának forrása Germánia békés területei felett veszélybe került. A germán Batavi törzs terjeszkedik a Rajna forrásától Galliába, egyenesen felső Germánia szíve felé.

  Csak egy lehetőség van:

  Fegyverbe, és győzzétek le a Bataviaiakat!  Hogyan működik ez?

  Amint az esemény elindult, egy új expedíciós terület jelenik meg a menütökben, a Rajna forrása.


  Ha rákattintatok, megjelenik az ellenségek első hulláma, amit vissza kell verni. Ellentétben a normál expedícióval, a Rajna forrásának ellenségeinek van egy számlálója, ami csökken, ha a szerveren egy gladiátor legyőzi őket. Ez azt jelenti, hogy minél aktívabbak vagytok ti, és a szerveretek játékosai, annál gyorsabban elérhető a győzelem.


  Amint minden ellenség le lett győzve az első hullámban (a számláló eléri például az 1000/1000-t), a következő hullám támadhatóvá válik. A végén a Bataviaiak vezetőjét kell legyőzni, egy főnököt, aminek rengeteg életpontja van, és csökken minden gladiátorral való harc után.


  Az esemény kezdetétől számítva 7 nap áll rendelkezésetekre, hogy legyőzzétek az ellenséget, beleértve a főnököt is. Ha ez nem sikerül időben, a harc elveszett.  Ki vehet részt rajta?

  Minden játékos 7. szinttől.


  Milyen jutalmakat kaphattok?

  Minden harcért, amit megnyertek az eseményen, kaptok egy ideiglenes bónuszt a karakterre. Természetesen az összesített teljesítményetek is jutalmazva lesz, de csak akkor, ha sikeresen teljesítitek a kihívást, és megnyeritek az rendezvényt!


  Ha a ranglista fülre kattintatok a Rajna forrása területén, láthatjátok mely jutalmak várnak rátok az esemény végén és milyen a teljesítményetek a többi gladiátorhoz képest. A ranglista pontszám alapú, ha legyőztök egy ellenséget, az egy pontot ér, ha vereséget szenvedtek, nem kaptok pontot.  Mikor kezdődik?

  A rendezvény 2021. október 7-én kezdődik és 2021. október 13-án ér véget,
  tehát legfeljebb 7 nap áll rendelkezésre az ellenfelek legyőzésére.  Jó játékot és sikeres küzdelmet kívánunk!

  A Gladiatus csapat