Otázka ohledne eventu 26.5 na drop návodov

• Zdravím mám otázku - Požehnanie apolóna mi zvýši z 24 na 36 bodov expedície... 26.5 je event 10% šance na najdenie návodu... takže moja otázka je ak si dám pod expedíciou bonus na najdenie 10% a ak si kúpim požehnanie merkúra ktorý zvýši vplyv všetkych expedičných bonusov dvojnásobne tak má to vplyv na ten event alebo nie ?

• Prikladam ešte príklad

Nechám si požehnanie Apolóna budem mat 36 výprav - Padne mi priklad 5x návod

Alebo si dam to druhé požehnanie na zdvojnásobenie a budem mať len 24 výprav , ale padne mi návod 8x

Všetko je to len orientačný výpočet ako príklad - len sa pýtam či to tak funguje

• Ak ti môžem dať radu tak si nazbieraj bronzove kladivka a počas eventu od rana do večera stale v peci tav veci s predponami a priponami ktore chceš, idealne rukavice a helmy, lebo tie trvaju najkratšie... bonus na drop navodov plati aj pre pec, ja osobne na tom dokonca zarabam vďaka eventu počas tavenia rukavic ešte viac zlata než keby som roztavene rukavice predal, pretože z nich padnú drahé návody.. vypravy tak moc neriešim :D

• Ahoj,

nemám síce úplne najpresnejšie informácie, no myslím, že tie % na drop sa nevzťahujú na sekundárny drop - suroviny a návody z výprav. Ja osobne by som skôr išiel po 36 bodoch a vyklikal ich + použil prípadne 1 - 2 mobilizácie, podľa potreby, viac ale nie. A ako písal Crommush vyššie - taviť, taviť, taviť. Ideálne rukavice, tie sa tavia najkratšie.

Keďže neviem aký máš level, tak situáciu riešim modelovo takto, po 100-vke to už je jasné, použiť 1. alebo 2. kostým, posilnenie na výpravy a klikať o život :)

"Vivamus, moriendum est."

• Ahoj,

nemám síce úplne najpresnejšie informácie, no myslím, že tie % na drop sa nevzťahujú na sekundárny drop - suroviny a návody z výprav. Ja osobne by som skôr išiel po 36 bodoch a vyklikal ich + použil prípadne 1 - 2 mobilizácie, podľa potreby, viac ale nie. A ako písal Crommush vyššie - taviť, taviť, taviť. Ideálne rukavice, tie sa tavia najkratšie.

Keďže neviem aký máš level, tak situáciu riešim modelovo takto, po 100-vke to už je jasné, použiť 1. alebo 2. kostým, posilnenie na výpravy a klikať o život :)

Som level 50+- ale dekuji budem taviť