zsoldos,vegyeskereskedő, fegyverkovács sb. üzletek

 • Kedves Team Managerek!


  Szeretnék visszajelzést arra vonatkozóan, hogy az "üzletekben" (fegyverkovács, páncélkovács, vegyesbolt,alkimista,zsoldos) mi értelme a játékos szintjéhez viszonyítva 20-30 szinttel alacsonyabb termékeknek, sokszor ráadásul még rubinért is?


  Amig kezdő a játékos, segítség volt, mert együtt nőttek vele egy ideig a termékek. Egy bizonyos szint felett már nem volt érdemes nézni, mert még a saját szintjét sem ütötte meg.

  Jelenleg 131-es szintű játékos vagyok és nézegetem a 98+-os zsoldosokat például. Néha-néha már láttam 2-5 szinttel kisebbet is,mint én vagyok.

  A sokszor 20-30 szinttel kisebb zsoldosok , tárgyak nemegyszer rubénért vannak kirakva.

  Próbáltam a játék tervezői szemszögéből nézni, hogy vajon tudok-e vásárlásra motiválni egy 98 -as szintű rubinért vehető zsoldossal egy 131-es szintű játékost.

  Nem találtam egyetlen lehetséges opciót se, hogy akarhat vásárolni ilyenféle portékát.


  Azt természetesen elfogadtam már az évek alatt, hogy ez a játék nem nagyon lesz fejlesztve, de vajon bizhatók-e abban, hogy a már bent lévő opciók megfelelően fognak működni?

  Ha a fenti dolgok amiket leírtam tervszerűen müködnek, akkor elnézést kérek ha zavart hoztam a rendszerben, ez esetben kérem levelem tekintsék tárgytalannak.


  Üdvözlettel


  Egy bizakodó játékos

 • Teljes mértékben egyetértek.

  Sokat forgatgatom a boltokat magas szintü jó statokkal rendelkezö zsoldosokért de egyszerüen lehetetlen találni mivel lv148on már közel 30szinttel lefele generálja a kereskedök által ajánlott árú átlagszintjét.

 • Sziasztok!


  Az egyik topicban, ha visszaolvastok feszegettem ezt a témát is, és meg is kérdeztem ezt az eventet:


  • 20%-kal kevesebb arany költség az Alkimistánál, Fegyverkovácsnál, Vegyeskereskedőnél és Páncélkovácsnál.
  • 150%-kal több tapasztalati pont az arénában.

  Ez kinek kedvez, vagy ki használja? A saját szervereden alig van kit ütni, bizonyos arénákban pl. lehet, hogy egyedül vagy illetve amiket írtatok a boltokról, azokat is kifejtettem.

  A válasz: Azért, mert nekem nem "kedvez, vagy tetszik" ez az event, attól még másnak jó lehet!

 • Hali!


  Azóta nézem a boltokat minden váltáskor mióta bevezették, de pl. tükröt se láttam még nálam nagyobb szintűt...


  Sajnos elengedték már a játékot, pedig mennyi újítás volt terveben, brit kazamaták, Mágussal való nari, esetleg piros tárgy készítése...stb. :(

 • Szia kullai,


  köszönjük szépen a visszajelzésed. Valószínűleg az eredeti szándék az volt a funkció működése mögött - a leírásod alapján -, hogy a magas szintű zsoldosok ritkábbak legyenek a játékban. Hiszen ami ritka, az többet ér, ellenben ha könnyen lehetne hozzáférni, és mindenkinek lenne, akkor nem is igazán nyújtana előnyt egymás ellen.


  Remélem, ezzel segítettem.


  Üdv,

  Potroha

 • Néha azért jó lenne olyat is látni, hogy a gondolatot továbbítottam az illetékesek felé felülvizsgálatra, nem pedig mindig a ti szinteteken lepattintani / lezárni mindent....

 • Legyen ritka és még ha véletlen szintünk+12es a tárgy akkor garantáltan rubinba is kerüljön igaz? Véleményem szerint elég nehezitö körülmény a jobb minöségü tárgyak találási esélye hiszen a lila,narancs,piros zsoldosok 95%ban olyan gyengék hogy aranyért sem érdemes kivenni.

  Megjegyezném lv130tól kb 30ezer munkaruhát használtam el..