Kedves Team Managerek!
Szeretnék visszajelzést arra vonatkozóan, hogy az "üzletekben" (fegyverkovács, páncélkovács, vegyesbolt,alkimista,zsoldos) mi értelme a játékos szintjéhez viszonyítva 20-30 szinttel alacsonyabb termékeknek, sokszor ráadásul még rubinért is?
Amig kezdő a játékos, segítség volt, mert együtt nőttek vele egy ideig a termékek. Egy bizonyos szint felett már nem volt érdemes nézni, mert még a saját szintjét sem ütötte meg.
Jelenleg 131-es szintű játékos vagyok és nézegetem a 98+-os zsoldosokat például. Néha-néha már láttam 2-5 szinttel kisebbet is,mint én vagyok.
A sokszor 20-30 szinttel kisebb zsoldosok , tárgyak nemegyszer rubénért vannak kirakva.
Próbáltam a játék tervezői szemszögéből nézni, hogy vajon tudok-e vásárlásra motiválni egy 98 -as szintű rubinért vehető zsoldossal egy 131-es szintű játékost.
Nem találtam egyetlen lehetséges opciót se, hogy akarhat vásárolni ilyenféle portékát.
Azt természetesen elfogadtam már az évek alatt, hogy ez a játék nem nagyon lesz fejlesztve, de vajon bizhatók-e abban, hogy a már bent lévő opciók megfelelően fognak működni?
Ha a fenti dolgok amiket leírtam tervszerűen müködnek, akkor elnézést kérek ha zavart hoztam a rendszerben, ez esetben kérem levelem tekintsék tárgytalannak.
Üdvözlettel
Egy bizakodó játékos