teljesen játszhatlan a Gladiatus

• Kedves Gm, operátor vagy rendszergazda !

A mai napon teljesen használhatatlan a gladiatus oldal. Minden egyes klikk után több másodpercet kell várni, hogy betöltsön az oldal.

Általános hibaüzenet amit kapok: err server response

A márc. 9-i frissítéssel sikerül valóban csak ezt a hibát kijavítani?

Avagy az a hiba nem ez a hiba?

Várom szíves visszajelzésüket.

• Nekem is ugyan ez a problémám van , illetve még jó néhány társam szenved a játékkal jelenleg ! Jó lenne valami megoldás mert sokan rengeteg aranytól de főként magától a játék örömétől esünk el !

• Azóta eltelt 12-14 óra és továbbra is játszhatatlan a játék.. Nálam és több klántársnál is.

"ERR_EMPTY_RESPONSE" ezt dobja ki a chorme... Valaki adna valami választ nekünk?

• Sziasztok!

Az eset felderítéséhez egy kicsit több információra lenne szükségünk, illetve ha lehet ezt célszerű lenne a támogatói rendszerünkön keresztül megírni nekünk, hogy onnan esetlegesen azt egyből a megfelelő adatok megadásával, a megfelelő helyre továbbíthassuk.

Fontos lenne tudni, hogy melyik szervereken tapasztaljátok ezt a problémát.

Milyen időközönként? Netán folyamatosan?

Milyen akciók végrehajtása közben?

Mikor tapasztaltátok legelőször a hiba megjelenését?

Kérjük írjátok meg nekünk ezeket, illetve bármit amit lényegesnek találtok a hiba kapcsán, hogy segíteni tudjunk.

• Tisztelt Üzemeltetők!

Játszhatatlan a játék különbfajta ( többfajta ) betöltési nehézségek miatt amiket a frissítések óta( kb 3. napja) folyamatosan tapasztalunk , úgy látom jópáran! Úgy gondolnám ez a játék is elsősorban a kikapcsolódást szolgálná és nem pedig azt , hogy itt is problémákkal szembesüljünk , főleg úgy hogy még fizetek is önöknek rég óta . Szeretném remélni , hogy most is hiba elhárításán dolgoznak ami már napok óta fenn áll .

Üdv : efischer ( BlackJack 8 szerver)

Edited once, last by efischer ().

• Én személy szerint minden szerveren tapasztalom , Tegnap reggel óta !!!

A HIBA folyamatosan fent áll bármilyen kattintás során . Két féle hiba létezik igazából ahogy én észre vettem .

1. Ha területet vált , támad a karakter vagy licitál éppen akkor az oldal vagy folyamatosan tölti a parancsot vagy pedig kidob azzal a hiba üzenettel hogy nem válaszol , majd magától vissza ugrik 4-5-6 akár 10 másodpercre rá a parancsot végre hajtva

2. Ha épp csomag mozgatás van akkor pedig bufferel de a legtöbbször nem hajtja végig a parancsot.

Pl : Ha van 10 ékszerem amit csomagból el kezdek behuzogatni a leltárba , 10ből lehet csak 3 kerül be , s 7 folyamatosan tölt ,de 2-3 perc múlva is ugyanaz a kép áll fent , tölti de nem kerül be , ilyenkor oldal frissités ami ugye előző eset , megint 4-5-6-10 mp és van hogy ilyenkor nem tölti be a leltárat , majd megint oldal frissités ( ezt akár többször is el lehet/kell játszani ) mire végre oda jut az ember hogy újra csomagot mozgasson , ám a csomag mozgatás ez esetben sem 100% , a maradék 7ből az esetek 100ban fent állt az hogy nem kerül be mind a leltárba s akkor megint újra el kell játszani !

Remélem érthető a dolog s mihamarabb megoldást találtok rá !

• 3 óra múlva alig 30 oldalam jár le :(

• Pontosan ugyan ez a gond nálam is. Ugyanúgy tegnap reggel óta. Kipróbáltam minden böngészőt kb. meg vagy 3-4 dolgot amit a neten találtam. Semmi nem oldotta meg...

• Kedves Dirnon , találtaok valami magyarázatot rá ?

Nem szeretem a konfliktust de ez felháboritó hogy egyeseknek megy , másoknak pedig nem . Bármi előrehaladás van , örülnék ha közölnéd velünk , mert képtelenség hogy nálunk legyen a hiba , mert minden más szaggatás mentesen megy !

• Az internet egyébként nálam is stabil, minden megfelelően működik, kivéve ezt. Amúgy digi netem van itthon.

Most kipróbáltam úgy, hogy megosztom a mobil netet. Érdekes, hogy egy kicsit stabilabbnak tűnik, de a "karikázás" ugyanúgy megy és a felszereléseket szinte ugyanúgy lehetetlen mozgatni most.

Rootert próbáltátok már újra indítani?

• Tegnap este óta nálam is, végig azt hittem nálam van a hiba, míg nem jöttem ide fórumra fel (egyesületből se panaszkodtak)...

Se más böngésző, se a sütik törlése, se a router reset nem oldotta meg a problémát...

ERR_EMPTY_RESPONSE hibaüzenet fehér lapon...és már a Fórum is akadozik...

Edited once, last by Gabireal ().

• Tegnap este óta nálam is, végig azt hittem nálam van a hiba, míg nem jöttem ide fórumra fel (egyesületből se panaszkodtak)...

Se más böngésző, se a sütik törlése, se a router reset nem oldotta meg a problémát...

Először én is ezt hittem, korábban előfordult hasonló probléma, akkor tényleg a netemmel volt a gond.

Én is meg tudom erősíteni a többieket: nehezen tölt be, gyakran bedobja a fehér üres lapot hibaüzenettel, így játszhatatlan az egész. Viszont ami nagyon érdkees, hogy mobilról, mobilnetről pedig működik rendesen a játék, más kérdés, hogy mobilról nem túl kényelmes játszani...

• AdrianMonk , nem magam nevében beszélve, de jó néhányan nem azért veszik mondjuk 2 hetente a rubint hogy telefonról játszanak , mert ugye gyakori rubin rendelést lehet kezdeményezni , itt is jó lenne gyorsan megoldást keresni !

• Többféle szolgáltató, több eszköz ugyan azok a hibák. Vezetékes és mobilnet, asztali gép, laptop, mobil. Cookiek törölve, többféle böngésző letesztelve. Tegnap is volt gond,de ma sokkal rosszabb a játék. Az ország különböző pontjain, más-más szervereken. GF most is azt mondja nem találtak semmit, akkor tényleg be kell fejezni!

• AdrianMonk , nem magam nevében beszélve, de jó néhányan nem azért veszik mondjuk 2 hetente a rubint hogy telefonról játszanak , mert ugye gyakori rubin rendelést lehet kezdeményezni , itt is jó lenne gyorsan megoldást keresni !

Vincze7, teljesen igazad van! Én magam is rubinos vagyok, telefonról lehetetlen játszani és ha már fizetünk egy szolgáltatásért, azért elvárható lenne (és szerintem ezzel mindenki egyetért), hogy minél előbb megoldást találjanak a problémára! Én csak annyit mondtam, hogy mobilnetről érdekes mód, jó, de eszem ágában sincs telefonon játszani!

Ui.: Harmadjára próbálom elküldeni az üzenetemet, biztos, a fórum is jól működik...

• Üdv

Nálam is jelen vannak ezek a problémák(S2).

A csaomagjaimból lehetetlenség bármit is átrakni a hátizsákba,mert csak pörög.

Ugyan ez kb minden másnál,csak tölt és tölt.

Ha így akarjátok elvenni a kedvet a játéktól akkor írjátok meg és nem szenvedek tovább mert csak felhúzom magam ezen a sza....

• Majd jön, hogy Kedves játékosok, mi is emberek vagyunk, hétvégén nem szoktunk itt lenni, nem érkezett panasz hozzánk hivatalosan jegyet nyitva, mi nem tapasztaltunk semmit stb.... DE abban egyetértek, hogy ha már fizetsz egy szolgáltatásért akkor azt kapd amiért fizetsz, ha nem akkor biztos vannak megfelelő szervek, ahol ezt lehet jelezni. pl fogyasztóvédelem....