darovanie uctu

• Darovanie ako také je možné len prepisom mailovej adresy, ktorá je vedená k herným účtom. Nedá sa "darovať" len jeden účet, ale musí ísť o prepis všetkých účtov vedených k danej mailovej adrese. Hráč tak stratí prístup ku všetkým svojim účtom.

Rufus_podpis.png

• takze ked dobre rozumiem tak si aj svoj a jeho ucet musim hodit na iny email alebo jeho ucet si mozem hodit na svoj ktory hram len musim potvrdit multi ucet

• Účet môže obsahovať viacero herných postáv. Nedá sa však darovať len jednu z týchto postáv. Ak sa niekto rozhodne darovať svoj účet, musí ti darovať všetky postavy, ktoré sa na hernom účte nachádzajú.

Ak má tvoj kamarát na účte len jednu postavu, toto ide mimo vás a nemusíte to riešiť. Ak sa však rozhodneš, že si jeho a svoju postavu prepojíš (budeš na prihlasovanie používať rovnaký mail), už nebude možné v budúcnosti darovať tieto postavy jednotlivo. Budeš musieť darovať obidve + všetky postavy, ktoré si na danom účte vytvoríš.

Je to ťažké na pochopenie, ja viem.

• Ahojte , pokiaľ mi daruje účet a prepíše email adresu na moju teda na ktorom mám účet aj ja tak je to povolené teda?

• Darovanie herných účtov je úkon, ktorého sa herná obsluha žiadnym spôsobom nezúčastňuje. Hráč sám rozhoduje akým spôsobom a komu účet daruje. Herná obsluha nezodpovedá za škody spôsobené pri darovaní účtov.

Účet je možné len darovať. Ponúkanie alebo predaj herných účtov je porušením pravidiel hry. Inak sa na darovaný účet vzťahujú pravidlá ako na každý iný účet.

• áno , ale môžeš mať darovaný účet na rovnakom servery ako je tvoj účet?.. lebo jemu nešla prepísať emailova adresa na tú moju.. to musí napísať ticket? O.o

• Herny tim nema moznost zmenit registracny email uctu. Pokial to nedokaze zmenit sam majitel uctu tak sa to neda. Treba si uvedomit ze darovanim hrac daruje celu halu.

ale môžeš mať darovaný účet na rovnakom servery ako je tvoj účet?

Ucty si prepoj a nasledne nic neporusujes.

Zek

Game operator SK community

Nebesa horeli, hviezdy kričali a pod popolom nekonečna, nádej, plná rán a krvácajúca vydýchla naposledy.

• No ten druhy ucet musi tu ziadost potvrdit.

Zek

Nebesa horeli, hviezdy kričali a pod popolom nekonečna, nádej, plná rán a krvácajúca vydýchla naposledy.

• Presne tam kde sa multiucty oznacuju, tam su aj ziadosti.

Zek