Zdravím, neplánuje sa v najbližšej dobe otvoriť nový server? Verím že z dôvodu aktuálnej situácie by mohlo na nový server aspoň po nejaký čas zavítať oveľa viacej ľudí.
Ďakujem.
Zdravím, neplánuje sa v najbližšej dobe otvoriť nový server? Verím že z dôvodu aktuálnej situácie by mohlo na nový server aspoň po nejaký čas zavítať oveľa viacej ľudí.
Ďakujem.
Obavam sa, ze nieco take naozaj je v plane..
Boco
Otvára sa 3.5 aj server na sk alebo cz?
Som pozeral že poliaci už informovali tak som zvedavý
Otvára sa 3.5 aj server na sk alebo cz?
Som pozeral že poliaci už informovali tak som zvedavý
dufam ze nie podla mna to je zbytocne, ale bojim sa toho ze bude dalsi server ved 80% serverov je mrtva skor by sa niake servery mali pospajat
To že bude novy server nijako neovplivni aktivitu na predošlich serveroch
Spajanie serverov nebude s tym sa treba zmieriť zmienky o tom padaju dobre dva roky a nijak sa to neposunolo
Preto novy server je jedina možnosť ako do mrtvej hry doviesť hoci len par novych hráčov
Nie, slovenská komunita nedostane nový server.
No to je podla mna skoda
Posledne svety zamňa nehratelne (1-2) rychlosť konečne pridavaju 5x a u nas nič každopádne dík za odpoveď
a česky?
Hell na co Ti je novy server , aby si opat skoncil na 100vke ?
Pod na nas je 5x a budes mat aj supera
Edit:
Hell ked kliknes na odkaz FB tak zistis, ze CZ bude mat novy server.
Ave Gladiators!
The Emperor decided to open new provinces on 03.05.2022, in the following countries: AR, BR, CZ, EN, ES, HU, PL, RO, TR.
presne tak...uplne zbytocny dalsi novy server, ale teda majiteloom sa to asi vyplaca, inak si to neviem vysvetlit
Zdravím, plánuje se v dohledné době nový CZ server?? díky za info
Zin1995 keďže sa zlučujú servery tak pochybujem že čisto cz ešte niekedy bude
Zin1995 keďže sa zlučujú servery tak pochybujem že čisto cz ešte niekedy bude
nebude