• Sziasztok!


  Idejét látom annak, hogy újult erővel kezdve az évet összegyűjtsük a legjobb ötleteket. Ha van egy jó ötleted amivel a játék jobb lehet, akkor írd meg kommentbe, hogy az illetékes tovább tudja küldeni az ötleteket a fejlesztői csapatnak.

 • Az én ötleteim:


  - egyesületi jogok: a vezér tudja bepipálni azt, hogy milyen jogokat szeretne adni az adott rangnak. Pl. : Kirúgás, új jelentkező elfogadása, egyesületi háború indítás, orvos használata(itt egy plusz lehetőség, hogy legalább X szintű játékos használhatja, vagy rendelkezzen a joggal az adott rangú játékos),épület fejlesztés, minden más adminisztratív dolog is lehetne ilyen bepipálós.


  - Aréna harcok: Ha a két játékos szintjének különbsége nagyobb mint 8 szint, akkor az uralkodó automatikusan tiltsa a harcot! (itt kivétel a szerverek közötti harcok)


  - káromkodás szűrő: Aki csúnya szót ír chaten vagy privát üzenetben, annak automatikusan a rendszer szabjon ki büntetést. A büntetés: a játékos nem tud majd semmilyen üzenetekre válaszolni mindaddig amig le nem jár a tiltás. A tiltás időtartama: az első szabályszegés után a szabályszegések számától függően:

  30 perc, 2 óra, 24 óra, 3 nap, 7 nap, 14 nap, 30 nap, 3 honap.


  A szabályszegések számát havi szinten csökkentené a rendszer mindaddig amig el nem éri a minimumot.


  - mágus hermeticus dolgozhatna 35%-os eséllyel vagy a költséget csökkenteni lehetne, mert nevetségesen sokat kér nagy szinten egy próbálkozáshoz.


  - felgyülemlett tárgyak a csomagok között: Amikor meg van nyitva a csomagok menüpont, akkor baloldalt lehetne egy nagyobb kereskedőablak ami üres és több fülből állna. A csomagokat pedig egyből el lehetne adni. Nem kellene elsőnek a raktárba pakolászni, majd úgy menni a boltba. Ez nekünk nagyon hasznos lenne és a webszervert sem terhelné meg annyira, mert nem lenne annyi oldqlbetöltés feleslegesen. Cpu és memoriat lehetne sporolni bele. Stabilitást eredményezne biztosan!


  - Piac: szinte minden szerveren kb felev utan kezd haldokolni a piac.

  A piacra lehessen kitenni 7 napig nyersanyagokat, eszközöket, jobb minőségű felszereléseket és ezekre lehessen névtelenül licitálni. Az eladó miután kitette a tárgyat a piacra, onnantól visszakapni csak 7 nap elteltével tudja, ha nem licitált rá senki!


  -rubin: Lehessen vele kereskedni.


  - fejlődés: 82-es szinttől nagyon belassul a fejlődés. Sokan ezért hagyják abba a játékot, mert egyszerűen beleunnak, hogy nem haladnak.


  - ichorus tekercs: szerintem túl sok alkatot vesz el a karaktertől és nehéz kompenzálni a mellett, hogy a sebzés is jó maradjon e miatt a zsoldosok hamarabb meghalnak és sokszor nem sikerül a kazamata ellenfelet elverni.


  - Kritikus találat & Blokkolási érték:

  Valahogy meg kellene oldani, hogy a játékos statisztikája sokkal többet szamitson a harcban, mert egy vicc kategória a jelenlegi harcok. Olyantol is kikapunk akitől nem lenne szabad és mégis...


  Nekem ezek jutottak az eszembe. Várom a jobbnál jobb ötleteket!

  :)

 • Nekem igazából csak egy javaslatom van, hogy az elmúlt években leírt javaslatokat kezdjék el megvalósítani. Terjedelmi okokból nem részletezem ezeket.


  Nem vagyok egy aktív fórumozó, úgyhogy itt és most nyilatkozok, hogy minden javaslatot támogatok, ami bármilyen változást hozna a játékba. Kérlek számoljatok +1 támogató szavazatot minden jelenlegi és jövőbeni javaslathoz (beleértve mind a kb 27 javaslatra nyitott topic javaslatait - hátha valamelyik továbbításához már csak 1 szavazat hiányzott), mert továbbra sem tervezem, hogy aktívan fórumozni fogok.

 • Sziasztok!


  Rengeteg ötletet, javaslatot leírtunk már. Az esetek többségében annyi reakció vagy válasz érkezett, hogy továbbítottuk.
  Külföldi fórumokon olvasgatva, a szokásos problémák pl. speed szerver vs. normál szerver, brit kazamata, kovácsolás sikeresség, várakozási idő, csatamotor stb.... találtam 1-2 érdekességet pl. egyik GO válaszolta azt a sokadik panaszra, mint itt magyaron is, hogy továbbították a kéréseket,de nagy változásokra nem kell számítani. GF addig üzemelteti a játékot, ameddig rubinvásárlásból bevétele van. A korábbi fejlesztők eltűntek (felmondtak, átmentek máshova stb. nem tudjuk, nincsenek és pont.) Ezért nem is tudja már bevezetni a brit kazamatát, amit beígért 3-4 éve, a speed vs. normál problémát sem sikerül orvosolni.
  Más játékokban van lehetőség (szintén GF játékok) 1-2 alkalommal szervert váltani, pl. S2-ről átmenni S23-ra és vissza (bár az vicces lenne :) ) Itt erre sem érkezett még válasz, hogy miért nem lehet megoldani.
  Kovácsolási idő, várakozási idő, sikerességek, a receptek, porok stb... nagyon sok dologról írnak, de tényleg olyan érzése van az embernek, hogy hiába minden. :(


  Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy Gratuláljak Connavarnak, aki elsőként a magyar szervereken 3 év 4 hónap alatt "kivitte" a játékot, és elérte a 200-as szintet. Na onnan már tényleg nem sok minden fog változni. :(

 • Sziasztok látom van ötlet és pl Punisher ötletét kiegészíteném azzal pl hogy a villa mediciben lehessen látni ki használja a gyógyítókat esetleg így kiszűrni hogy aki nem alvilágban van az ne toljon ki azzal akinek szüksége lenne rá illetve lehessen látni jelenleg ki van lent az alvilágban . Az is jó lenne hogy a gyors szerverekről 8-18 szinttel ne tudjanak lefele támadni . sajnos van hogy napi 3-5x is jön az ilyen. Ha lent vagyunk alvilágban akkor esetleg az aréna karaktert ne lehessen támadni nem egyszer van hogy emiatt hal meg az ember meert épp 2s előtte betémadtak. Jó lenne ha a kovácsolás rövidebb ideig tartana. meg a csomagokat egyből lehetne eladni . Még egy ötlet amikor karakteren van egy fegyver stb és már eljött a javítás ideje esetleg egyből lehetne a munka asztalba tenni is és ne hátizsákba illetve ha elkészült egyből vissza a karakterre lehessen tenni . Lassan 110es szintű vagyok és nevetségesen kevés narancs tárgy esett eddig 83 db. Na már mosta gyors szerverről ha 100 as támad az már full pirosban jön esélytelen az ilyent .........elverni . Eshetne több narancs és piros tárgy mert így egyre többen ráhagyják emiatt amikor folyton jönnek a gyors szerverről ilyen táposok meg esély nincs az 5 ellenfélből hogy valakit legyőzzek van hogy 4-5x kell újat kérni pedig szintemen top 5 ben vagyok erős statokkal de a piros cucc ellen nem lehet mit csinálni. Isten pénze nem lenne elég hogy piros tárgyaim legyenek. Bocsi ha túl kifakadtam de szerintem nem csak én vagyok így ezzel .

  Edited 2 times, last by kanoc ().

 • A vezér meg tudja mondani ki és mikor használta a gyógyítókat!
  Az alvilágban ne lehessen támadni, ameddig lent van az ember, több éves kérés, már az elején jeleztük, sajnos ez sem változott azóta sem.
  A narancs és piros droppok pedig... folyamatosan változnak és akkor finoman fogalmaztam.
  Kovácsnál tetszik az ötlet, egyből mehetne vissza, ha kész a fegyó!
  A Te szinteden is kijön a speed vs. normál szerver, mivel a speeden a TE szinteden már pirosban rohangálnak a srácok, mivel őket támogatják a "nagyok", 1. nem tudják hova tenni az aranyukat, 2. azokat a nyersiket sem, amik a TE szinteden kellenek...
  A régi tekercsek átalakítására korábban, a külföldi és a magyar fórumon is voltak javaslatok. pl. luciust kicsit tovább fejleszteni, vagy akár az antoniust vagy ichorust és bevezetni a brit kazamatával együtt... de ezek már sajnos csak álmok maradnak....

 • Nem tudom hogy erről volt e szó...De jót tenne a játéknak egy mobilverzió.

  Telefonról játszhatatlan a játék. Úgy gondolom ez alap lenne, mert 2021-ben ne hogy már csak gépről tudjak normálisan bekapcsolódni. Csak megemlíteném, hogy a Klánháborúnak is sikerült a mobil adaptáció, a Shakes and Fidgetről nem is beszélve. És ez utóbbi kettő folyamatosan új játékosokat tud bevonzani. Mert a fiatalok közül nagyon sokan már csak telefonról játszanak.

  Egy kis promózással és normális telefonos felülettel, rengeteg új játékost lehetne szerezni. És az nyilván rubin vásárlásokban is megmutatkozna.

 • Én személy szerint az alvilággal kapcsoaltban várnék némi változást !


  1. Sokszor lehet olvasni hogy valakinek simán megy , valakinek pedig egy kész kin az egész s a két karakter között szinte semmi különbség nincs. Ez nem tudom mennyire áll rajtatok de ez nem korrekt szerintem, hacsak nem a folyamatos rubin vásárlásra megy ki a dolog !!! De ha erről szól az egész nem pont egy játékos csalógató módszer !


  2.Ha a csomagokat tekintjük akkor 1-1 tárgy alatt többféle helyről látjuk hogy érkezik be csomag

  pl : piac, kazamata , expedició

  Esetleg nem lehetne egy külön megnevezés azoknak a cuccoknak amik alvilágban esnek , hogy "Alvilág" ? Engem személy szerint ez sokat segitene