Sziasztok.
Egyesületi társaim jelezték hogy lassan tölt a játék, percenként nyomhatnák az expet de 3 perc mire betölti a harcot.
Nem tudom más szerveren is van e ilyen probléma.
Az érintett szerver s27.
Sziasztok.
Egyesületi társaim jelezték hogy lassan tölt a játék, percenként nyomhatnák az expet de 3 perc mire betölti a harcot.
Nem tudom más szerveren is van e ilyen probléma.
Az érintett szerver s27.
Sziasztok
S5 is szenvedés... Van hogy percekig tölt a játék. ![]()
Hali!
S23 dettó
Az este szenvedtem vele ![]()
s8 szintén
S2-n is sok volt a várakozási idő!
Sajnos nem kaptunk választ, pedig néha még előfordul hogy sokáig tölt.
De így hogy írtatok legalább tudom hogy nem csak s27es szerveren van ilyen.
Remélem hamarosan választ kapunk ![]()
Sziasztok!
Valamivel az első bejelentéseket követően ellenőriztük az említett szerverek működését, de mi nem tapasztaltunk rendellenes működést, késést!
Sajnos ezidáig hivatalos tájékoztatást sem kaptunk, hogy pontosan mi okozhatta a problémát.
Az itt megírt üzenetekből is látszódik, hogy valószínűleg időszakos problémáról lehetett szó, ami sokaknál már az sem kizárt, hogy teljesen megoldódott, illetve nem érintett mindenkit.
Korábban volt már rá példa, hogy egyes internet szolgáltatók esetében nem volt megfelelően elérhető rövid ideig a játék, vagy hasonlóan késéseket tapasztalhattak játékosok. Talán most is valami ilyesmi állhat a dolgok hátterében.
Ezért arra szeretnénk kérni azokat, akiket jelenleg is érint esetlegesen ez a probléma, hogy a támogatói rendszerünkön keresztül vegyék fel velünk a kapcsolatot! Hiszen így tudjuk a probléma okát leggyorsabban kideríteni, és szükség esetén a leggyorsabban továbbítani a megfelelő munkatársak felé az észrevételeiteket!
Mindenképp hasznos információ ha megírjátok, hogy melyik internetszolgáltatót használjátok és lehetőség szerint a legpontosabban írjátok meg az időpontot, amikor tapasztaljátok a problémát.
Emellett természetesen itt is jelezhetitek a problémát magát, de a probléma leghatékonyabb kezeléséhez elengedhetetlen a megfelelő információt szolgáltató jegyek megnyitása is.
Elnézéseteket kérjük a kellemetlenségek miatt, bízunk benne, hogy mostanra a legtöbbeteknél megoldódott a probléma. Akinél esetleg nem annak állunk rendelkezésére a jegyrendszerben!
További kellemes időtöltést kívánunk!