Chcel by som sa spýtať. Ak po objednaní bankovým prevodom mi neprišli žiadne rubíny a na moje tikety mi neodpisujú, aký je ďalší postup?
Mám právo na stornovanie objednávky? Mám právo vyzvať niekoho na overenie platby a pridanie rubínov na môj účet?
Chcel by som sa spýtať. Ak po objednaní bankovým prevodom mi neprišli žiadne rubíny a na moje tikety mi neodpisujú, aký je ďalší postup?
Mám právo na stornovanie objednávky? Mám právo vyzvať niekoho na overenie platby a pridanie rubínov na môj účet?
Zalezi od toho kedy si spravil platbu. Ak je to menej ako 3-4 dni vobec by som to neriesil. To nieje ako ked kupujes cez sms, prevodom idu peniaze dlhsou cestou.
Rubiny som kupil 27.12. Cize v pracovny den 28.12 odisli peniaze. Cakal som ako obvykle 3-4 dni, ale nic neprichadzalo. Admin Indii mi uz neodpisuje, a ja to nemam ako riesit. Peniaze su prec, a rubiny nikde. Niekto poradit?
Svoje rubiny samozrejme dostanes o to sa nemusis bat. Taketo problemy maju svoju vlastnu platobnu podporu. Ako si na tom s anglictinou, zvladnes v jednoduhosti opisat tvoj problem alebo budes potrebovat asistenciu herneho timu?
Uz je to davno co som niekomu pomahal s platobnym problemom, idem pohladat kontakt na tu podporu.
Ja som to riesil cez podporu s adminom Indii. Najpr chcel, aby som pisal po anglicky alebo nemecky. Potom, aby som pridal do tiketu emailovu adresu, na ktoru mam registrovany ucet. Nakoniec chcel screenshot platby a cele meno (nerozumiem kvoli comu, kedze som napisal spravu prijemcovi ako vzdy, na zaklade ktorej priradia platbu k hernemu uctu), ale aj to som spravil. Ale potom uz mi neodpisoval. Odpoved ziadna. Tak som sa obratil
na odr@gameforge.com a poslal som toto:
Hello. I tried to solve my problem through game support but unfortunately I didn't get answers. I'll tell you what happened. On December 27th, I simply bought rubies by bank transfer according to the game instructions as a few times before. So 28.12. (Monday) the 199,99 euros went from my account to the Gameforge account. As a result, no rubies came to my account to this day. First I wrote to a game support. They asked me to send a screenshot of the payment and the full name. I did, but nothing changed. No answer. That's why I decided to contact you. Can anyone help me?
Tiez nikto neodpisal. Tak dnes vecer som poslal ziadost o stornovanie objednavky na widderuf@gameforge.com. Z mojho pohladu, kedze mi neposlali vyjadrenie ani rubiny, bolo to pre mna v tejto chvili jedine vychodisko - poziadat o storno. Myslim, ze to bol dobry postup, nie?
Zek, mne staci, ak si na bankovom ucte overia platbu a pridaju rubiny na herny ucet alebo - nech mi vratia peniaze, pretoze bez pridania rubinov moja platba straca zmysel. Ale to mozno mozete spravit pomocou hernemu timu, mne ako hracovi ten Indii ani neodpisuje.
Vyriesi sa to, kontaktujem ostatnych clenov timu a prideme na to kde treba napisat. Daj nam nejaky cas na to.
To bude pravdepodobne tym ze je vikend, podporu maju urcite na starost zamestnanci GF v sidle firmy. Urcite odpisu, je to ich praca.
Mne odpisuje stale ten Indii, ale napriklad na tiket z 5.1. neodpisal. A zvycajne odpise raz za 2-3 dni. Takym stylom sa to tazko poriesi. Potreboval by som s niekym kompetentnym pisat, kto ma na starosti prijem platby a priradenie platby k hernemu uctu - preco vlastne tie rubiny neprisli.
Tieto veci su zial na dlhe lakte.
Standardny postup je vytvorenie tiketu na billing.gameforge.com, idealne v anglickom jazyku.
Boco
mužu vědět proč mi mažete příspěvky když napíšu pravdu? komunismus davno skončil
Pretože sa vyjadruješ vulgárne a autor to síce nenapísal, ale stačilo len počkať kým skončí víkend a rubíny mu naskočili na účet. Stačilo len byť trpezlivý.
co má trpělivost společného s tím, že prachy ti strhnou hned díky akcím kterých je za měsíc na ruble mraky aby fungoval zpětný apel tak jak má. přístup, počkej až se vzbudím v pondělí a pak možná odpovím není na místě když jde o peníze který dokážou aby ti z účtu odešli okamžitě, to je pravda a vulgárně jsem nic nenapsal ty korektore
tyhle adminí úpravy aby se držela nevědomost pěkně na vrcholku díky lidem jako ty mám nejradši, kdyby šlo o tvé prachy tak bych chtěl cítit tu tvojí trpělivost díky jednostranému systému a vymřelému teamu gf který jen sype jeden event za druhým aby s tím vším výtěžkem neudělali vůbec nic a drželi se dál starých šablon
Tu by som ťa rád opravil. Trpezlivosť s tým má skutočne veľa, pretože rubíny boli kupované tým najmenej odporúčaným spôsobom, t.j. cez bankový prevod, ktorý berie do úvahy spracovanie v trvaní pracovných dní a nie dní kalendárnych.
O tejto skutočnosti je hráč dopredu písomne upozornený nasledovným textom: "Tvoja objednávka bude spracovaná, až keď peniaze dorazia na náš účet - čo môže trvať aj niekoľko dní." Bankové prevody trvajú v rozmedzí 3-5 dní, do ktorých sa pochopiteľne nerátajú sviatky a ani víkendy.
ježíš tenhle hnědá hlava aby to hned nelajk, ještě čekám na toho druhého, podejte si ruce všichni 3 a probuďte se , věčně tu alibujte prastarý systém všeho
Places tu horsie ako keby sa to stalo tebe ze rubiny prisli az po par dnoch. S toho co tu citam vidim ze si dobre mimo, nechapes zaklady fungovania tohto celeho a miesas jablka a hrusky dokopy.
Dva krat spominas ze peniaze strhnu hned a rubiny neposlu okamzite. No ved to je logicke, ked vykonas platbu kartou alebo bankovy prevod tak banka odosle peniaze do par hodin. BANKA a nie hra... Je to proste najpomalsi sposob kupovania rubinov lebo najprv musia peniaze prist na ucet firmy a nasledne sa zacne proces priradenia rubinov.
Aku nevedomost hracov spominas? Staci iba otvorit oci a myslim ze kazdy dobre vie ako to v gladiatuse funguje a nefunguje. Spominas ze nebudes platit za tak zly system boja. Sice neviem co to ma s tym spolocne ale dobre tak neplat, sme urcite vsetci radi ze si sa s nami podelil o tuto informaciu...
Nikto tu nic nealibizuje. Herny tim tu pomaha hracovi s problemom s rubinmi a vysvetlujeme ako to funguje a ty sa tu stazujes na hru. Neviem co to ma s tym spolocne...
Simkoad, rubiny mi uz poslali. Trvalo to sice dlhsie, ale nakoniec po niekolkych tiketoch a emailoch na nemecke vedenie hry priradili spravne ucel platby k mojmu hernemu uctu.
Problem je vyrieseny, temu uzatvaram.
BTW je cekom obvykle, ze k platbe dojde v okamihu suhlasu s platbou a nie az po doruceni tovaru/sluzby.
Pokial to niekto nie je ochotny akceptovat, ma stale moznost vybrat si vyhovujucejsi sposob, pripadne nic nenakupit.
Je to uplne dobrovolne a dobrovolnost nie je nicim vynucovana.
Boco