rubíny neprišli

• Chcel by som sa spýtať. Ak po objednaní bankovým prevodom mi neprišli žiadne rubíny a na moje tikety mi neodpisujú, aký je ďalší postup?

Mám právo na stornovanie objednávky? Mám právo vyzvať niekoho na overenie platby a pridanie rubínov na môj účet?

• Zalezi od toho kedy si spravil platbu. Ak je to menej ako 3-4 dni vobec by som to neriesil. To nieje ako ked kupujes cez sms, prevodom idu peniaze dlhsou cestou.

Zek

Game operator SK community

Nebesa horeli, hviezdy kričali a pod popolom nekonečna, nádej, plná rán a krvácajúca vydýchla naposledy.

• Rubiny som kupil 27.12. Cize v pracovny den 28.12 odisli peniaze. Cakal som ako obvykle 3-4 dni, ale nic neprichadzalo. Admin Indii mi uz neodpisuje, a ja to nemam ako riesit. Peniaze su prec, a rubiny nikde. Niekto poradit?

• Svoje rubiny samozrejme dostanes o to sa nemusis bat. Taketo problemy maju svoju vlastnu platobnu podporu. Ako si na tom s anglictinou, zvladnes v jednoduhosti opisat tvoj problem alebo budes potrebovat asistenciu herneho timu?

Uz je to davno co som niekomu pomahal s platobnym problemom, idem pohladat kontakt na tu podporu.

Zek

Nebesa horeli, hviezdy kričali a pod popolom nekonečna, nádej, plná rán a krvácajúca vydýchla naposledy.

• Ja som to riesil cez podporu s adminom Indii. Najpr chcel, aby som pisal po anglicky alebo nemecky. Potom, aby som pridal do tiketu emailovu adresu, na ktoru mam registrovany ucet. Nakoniec chcel screenshot platby a cele meno (nerozumiem kvoli comu, kedze som napisal spravu prijemcovi ako vzdy, na zaklade ktorej priradia platbu k hernemu uctu), ale aj to som spravil. Ale potom uz mi neodpisoval. Odpoved ziadna. Tak som sa obratil

na odr@gameforge.com a poslal som toto:

Hello. I tried to solve my problem through game support but unfortunately I didn't get answers. I'll tell you what happened. On December 27th, I simply bought rubies by bank transfer according to the game instructions as a few times before. So 28.12. (Monday) the 199,99 euros went from my account to the Gameforge account. As a result, no rubies came to my account to this day. First I wrote to a game support. They asked me to send a screenshot of the payment and the full name. I did, but nothing changed. No answer. That's why I decided to contact you. Can anyone help me?

Tiez nikto neodpisal. Tak dnes vecer som poslal ziadost o stornovanie objednavky na widderuf@gameforge.com. Z mojho pohladu, kedze mi neposlali vyjadrenie ani rubiny, bolo to pre mna v tejto chvili jedine vychodisko - poziadat o storno. Myslim, ze to bol dobry postup, nie?

Zek, mne staci, ak si na bankovom ucte overia platbu a pridaju rubiny na herny ucet alebo - nech mi vratia peniaze, pretoze bez pridania rubinov moja platba straca zmysel. Ale to mozno mozete spravit pomocou hernemu timu, mne ako hracovi ten Indii ani neodpisuje.

• Vyriesi sa to, kontaktujem ostatnych clenov timu a prideme na to kde treba napisat. Daj nam nejaky cas na to.

Zek

• To bude pravdepodobne tym ze je vikend, podporu maju urcite na starost zamestnanci GF v sidle firmy. Urcite odpisu, je to ich praca.

Zek

• Mne odpisuje stale ten Indii, ale napriklad na tiket z 5.1. neodpisal. A zvycajne odpise raz za 2-3 dni. Takym stylom sa to tazko poriesi. Potreboval by som s niekym kompetentnym pisat, kto ma na starosti prijem platby a priradenie platby k hernemu uctu - preco vlastne tie rubiny neprisli.

• Tieto veci su zial na dlhe lakte.

Standardny postup je vytvorenie tiketu na billing.gameforge.com, idealne v anglickom jazyku.

Boco

Boco

Dinosaur

Too long on duty

• Pretože sa vyjadruješ vulgárne a autor to síce nenapísal, ale stačilo len počkať kým skončí víkend a rubíny mu naskočili na účet. Stačilo len byť trpezlivý.

Rufus_podpis.png

• co má trpělivost společného s tím, že prachy ti strhnou hned díky akcím kterých je za měsíc na ruble mraky aby fungoval zpětný apel tak jak má. přístup, počkej až se vzbudím v pondělí a pak možná odpovím není na místě když jde o peníze který dokážou aby ti z účtu odešli okamžitě, to je pravda a vulgárně jsem nic nenapsal ty korektore

tyhle adminí úpravy aby se držela nevědomost pěkně na vrcholku díky lidem jako ty mám nejradši, kdyby šlo o tvé prachy tak bych chtěl cítit tu tvojí trpělivost díky jednostranému systému a vymřelému teamu gf který jen sype jeden event za druhým aby s tím vším výtěžkem neudělali vůbec nic a drželi se dál starých šablon

Edited 3 times, last by simkoad: a víš že bankovní převody to co popisuješ opravdu trvaly 3-4 dny, ALE před 10 lety, ted ty převody trvají ze zákona 24hod max a jsou banky které garantují převody i o svátcích s časovým limitem 10sec, já osobně tuto banku využívám....to je jen další důkaz toho jak staré šablony se používají....píše se rok 2021 a ne 2009...nastuduj si něco a transakcích když se chceš ohánět tímto argumentem ().

• Tu by som ťa rád opravil. Trpezlivosť s tým má skutočne veľa, pretože rubíny boli kupované tým najmenej odporúčaným spôsobom, t.j. cez bankový prevod, ktorý berie do úvahy spracovanie v trvaní pracovných dní a nie dní kalendárnych.

O tejto skutočnosti je hráč dopredu písomne upozornený nasledovným textom: "Tvoja objednávka bude spracovaná, až keď peniaze dorazia na náš účet - čo môže trvať aj niekoľko dní." Bankové prevody trvajú v rozmedzí 3-5 dní, do ktorých sa pochopiteľne nerátajú sviatky a ani víkendy.

Rufus_podpis.png

• Places tu horsie ako keby sa to stalo tebe ze rubiny prisli az po par dnoch. S toho co tu citam vidim ze si dobre mimo, nechapes zaklady fungovania tohto celeho a miesas jablka a hrusky dokopy.

Dva krat spominas ze peniaze strhnu hned a rubiny neposlu okamzite. No ved to je logicke, ked vykonas platbu kartou alebo bankovy prevod tak banka odosle peniaze do par hodin. BANKA a nie hra... Je to proste najpomalsi sposob kupovania rubinov lebo najprv musia peniaze prist na ucet firmy a nasledne sa zacne proces priradenia rubinov.

Aku nevedomost hracov spominas? Staci iba otvorit oci a myslim ze kazdy dobre vie ako to v gladiatuse funguje a nefunguje. Spominas ze nebudes platit za tak zly system boja. Sice neviem co to ma s tym spolocne ale dobre tak neplat, sme urcite vsetci radi ze si sa s nami podelil o tuto informaciu...

Nikto tu nic nealibizuje. Herny tim tu pomaha hracovi s problemom s rubinmi a vysvetlujeme ako to funguje a ty sa tu stazujes na hru. Neviem co to ma s tym spolocne...

Zek

• Simkoad, rubiny mi uz poslali. Trvalo to sice dlhsie, ale nakoniec po niekolkych tiketoch a emailoch na nemecke vedenie hry priradili spravne ucel platby k mojmu hernemu uctu.

• Problem je vyrieseny, temu uzatvaram.

BTW je cekom obvykle, ze k platbe dojde v okamihu suhlasu s platbou a nie az po doruceni tovaru/sluzby.

Pokial to niekto nie je ochotny akceptovat, ma stale moznost vybrat si vyhovujucejsi sposob, pripadne nic nenakupit.

Je to uplne dobrovolne a dobrovolnost nie je nicim vynucovana.

Boco

Boco

Dinosaur

Too long on duty