Fiók törlés

 • Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy hol van opció a fórumon lévő account törlésére? Beállításokban nem találtam, adminoknak privát üzenetet nem tudok küldeni, a így gondoltam akkor már témát nyitok, hogy ha valaki ugyanúgy törölni szeretné fiókját, rátaláljon. Tudtommal a support független a fórumtól, illetve a gameforge-os supportra pedig külön regisztráció kell, ahhoz hogy nyithassak jegyet :))

 • Szia!


  A fórum felületén nem található külön beépített opció a felhasználói fiókod törlésére! Az ilyen kéréseket a támogatói rendszerünkön keresztül áll módunkban befogadni. Ahová ahogy te is leírtad külön regisztráció szükséges. Ezt célszerű arról az e-mail címről regisztrálni, amelyen a fórumos fiókod is található, mivel csak ebben az esetben tudunk eleget tenni a kérésednek.

  Bejelentkezés után több e-mail cím is csatolható egy support fiókhoz, így akár a fórumos és játékbeli e-mail címeidet is hozzáadhatod, hogy esetlegesen a későbbiekben minden fiókodra megfelelő segítséget tudjunk nyújtani.


  Üzenetet küldeni pedig a fórumon belül a jobb felső sarokban található Conversations fület (két párbeszéd buborék) lenyitva és a + gombra kattintva tudsz.

  Illetőleg ha valamely hozzászólásunk előtt a nevünkre húzod a kurzort akkor ott is megjelenik ugyan az a párbeszéd piktogram.

  Bár hangsúlyozom mégegyszer ebben az esetben privát üzenetben nem tudunk segítséget nyújtani.


  Személy szerint én úgy gondolom ha esetleg jelenleg nem kívánod használni a fórum felületét egyszerűen mellőzd azt, ha véletlenül a későbbiekben mégis meggondolnád magad úgy ismét lehetőséged nyílik a régebbi fórum fiókod használatára egy új fiók regisztrálása nélkül. De ha mindenképpen ragaszkodsz a törléshez, úgy kérlek a támogatói rendszerünkön keresztül lépj velünk kapcsolatba!


  €dit by Dirnon:
  A témát zártam