12022 post mu ![]()
Forum ne hallere düşmüş
12022 post mu ![]()
Forum ne hallere düşmüş
Display MoreKazananlar
36 Yakut
CİNSODA
JAXCRAWZ
MORDEKAISER
PRİMUSDIDIUS
HEMSİRBEY
150 Yakut
FİNGOLFİN
ARCEHERT
PENACHE
300 Yakut
SUPERNOVA
450 BONUS YAKUT
KOR
Kazanan oyuncular oyuna kayıtlı olduğu e posta adresi ile ticket açması durumunda yakut e-pinlerini teslim alabilirler.
Claudius bonus yakut falan alışkın değiliz adminim biz böyle şeylere
Comaya cimri demiştik masaya elini vurup 450 yakut bonus verdi demek ki ![]()
yeni modlar harika.Soruya cevap vermek yerine hemen konu yoruma kapatılıyor ve konu otomatik olarak kapanmış oluyor.Büyük başarı gerçekten gönülden tebrikler ![]()
Şanslı keşif etkinliği ödüllerinin dağıtımına başlandı mı? Dün destek sistemine yazdım ama halen ''Bu bildirim Oyun Yöneticisi tarafından değerlendiriliyor.'' olarak duruyor.
Ticket cevabını bekleyiniz.
Yok mu ufukta yeni il? Ellerimiz kaşınıyor. Geçen sene bu aylarda başlamış yine bırakmıştım. Acilen bırakabileceğim bir il açılmalı. hehehe
Şanslı keşif etkinliği ödüllerinin dağıtımına başlandı mı? Dün destek sistemine yazdım ama halen ''Bu bildirim Oyun Yöneticisi tarafından değerlendiriliyor.'' olarak duruyor.
Geç versinler önemli olan yakut etkinliğine kadar vermeleri diye düşünüyorum.
Hemen cevap vermeyin Smod'um , oyalayın biraz da konudaki post artsın. ![]()
Hemen cevap vermeyin Smod'um , oyalayın biraz da konudaki post artsın.
Kafa zehir ![]()
Bir kürek de bana verin bakayım :O
Çabucak kazalım mezarı
Eto'o bitmiş.
Eto'o değil de 1 den sonsuza kadar sayma oyununu çıkaran ve ısrarla konuya post atan arkadaşlar ne yapıyorsunuz Allah aşkına
güzelim tuttu tutmadı varken...
Oyun tutmadı diğeri kadar yapacak bir şey yok
Tuttu tutmadi oyununa bekliyorum ![]()
hadi hadi asılın klavyelere bişey kalmadı F:
qomiq seni :F
yıllardır beklediğim etkinlik , demir dövme süresi %50 azaltıldı, etkinliği geldi.
Bekle benii,bekle benii geleceğimm
temmuz ayı mini etkinlik listesinde , bir hafta arayla 2x %20 eğitim maliyeti düşürme etkinliği var, mümkün mü bu?