Rubint vásárlással kapcsolatos problémám merült fel, mégpedig hogy vásárlás után levonta a számlámról az összeget, de nem érkezett semmi. Mi a teendő ilyen esetben? ![]()
Edit: Közben 1 órás késéssel megérkezett.
Rubint vásárlással kapcsolatos problémám merült fel, mégpedig hogy vásárlás után levonta a számlámról az összeget, de nem érkezett semmi. Mi a teendő ilyen esetben? ![]()
Edit: Közben 1 órás késéssel megérkezett.
Kedves Szerdaazennapom!
Örülünk, hogy megoldódott a problémád.
Már a privát üzenetedre reagáltam ebben a témában, de ide is leírom azért, hogy általánosságban ha fizetési problémával találjátok szembe magatokat, főleg ha bankkártyás fizetésimódról van szó, akkor azt a Gameforge fizetési osztályának támogatói rendszerén keresztül célszerű megírni, amelyet itt érhettek el:
https://billing.gameforge.com/
További kellemes időtöltést kívánunk!
Hali. Egy olyan problémám lenne hogy ma szerettem volna SMS el rubint rendelni.aztan eljutok odáig hogy kiválasztom az összeget. Tovább kattintva kiir egy pár soros angol nyelvű üzenetet. És persze rubint azt nem lehet rendelni. Nem tudom mi lehet az oka legutóbb a múlt hónapban rendeltem akkor minden oké volt ezzel. Válaszotokat előre is köszönöm.
[mod='Dirnon']A témákat összevontam, mivel mind a kettő rubin vásárlással kapcsolatos.[/mod]
Kedves crysis26!
Sajnos hivatalos megerősítést nem kaptunk erről a problémáról ezidáig, de jelenleg úgy néz ki, hogy az sms-es fizetés átmenetileg nem érhető el nálunk.
Hogy ez mikor lesz ismét elérhető arról sajnos nincs információnk, addig is sajnos azt tudjuk csak javasolni, hogy válassz más fizetési módot a rubin rendeléshez, ha teheted.
Köszönjük megértésed és elnézést kérünk a kellemetlenségért!