Tekvicky a Snehove koule

• Zdravim, tak opet dalsi dotaz ...

Nyni se to tyka karnevalu, ktery by mel prijit 31.12. s tim, ze mohu pouzit jeden z eventovych obleku.

Zajima me zlodejsky oblek a jeho sleva na cviceni o 20%, kterou lze vyuzit nicmene nemam tekvicky a tak me zajima jestli kdyz si nasadim zlodejsky oblek a pouziji na nej snehovou kouli, tak jestli se mi aktivuji bonusy ze zlodejskeho obleku a nebo ne, protoze kazdy tvrdi neco jineho a tak to chci mit oficialne...Opet dekuji za jasnou odpoved zda-li tedy staci na zlodejsky oblek ty snehove koule nebo mam smulu :-)

• Když si nasadíš Zlodějský oblek, tak se ti aktivují bonusy zlodějského obleku. Přímo o kostýmové slavnosti už eventové předměty ( dýně, koule, runy a králíky ) použít nelze - můžeš je používat pouze po čas speciálních eventů tj. Břeh Nillu, Ledová tundra, Divoká farma a Poušť hrůzy.

Moje maličkost

Never underestimate the power of stupid people in large groups

• Takze to chapu tak, ze 31.12. si nasadim zlodejsky oblek, pouziji ledove koule, ktere ted sbiram pri ledovem eventu a budu mit aktivovane i bonusy zlodejskeho obleku i presto, ze se na podzim aktivoval tekvickami ?

• Takze to chapu tak, ze 31.12. si nasadim zlodejsky oblek, pouziji ledove koule, ktere ted sbiram pri ledovem eventu a budu mit aktivovane i bonusy zlodejskeho obleku i presto, ze se na podzim aktivoval tekvickami ?

31.12 už ty koule nebudeš moct používat. Doslova jsem to v té první odpovědi psal. 31.12 si můžeš nasadit jakejkoliv hotovej kostým dle vlastního výběru.

Moje maličkost

• Takze ZLODEJSKY oblek a jeho bonusy na karneval 31.12. budou po nasazeni aktivovany samostatne aniz bych neco pouzival, protoze nebudu moci. Takze staci pouze nasadit kdyz mam kompletni kostym a cviceni aktivovane mit budu ? Omlouvam se asi to potrebuji napsat pro uplne blbe :-)

• Takze ZLODEJSKY oblek a jeho bonusy na karneval 31.12. budou po nasazeni aktivovany samostatne aniz bych neco pouzival, protoze nebudu moci. Takze staci pouze nasadit kdyz mam kompletni kostym a cviceni aktivovane mit budu ? Omlouvam se asi to potrebuji napsat pro uplne blbe :-)

Ano, teď už jsi to napsal správně :) po nasazení kostýmu se ti automaticky aktivujou jeho bonusy :)

Moje maličkost

• Az ta udalost nastane, pochopis to uplne stopercentne :-)

Niekedy sa stavalo, ze sa moznosti prekryvali, takze bonusy mohli byt naozaj velmi zaujimave, ale tusim to zarazili, aj ked som celkom nepochopil preco.

Boco

Boco

Dinosaur

Too long on duty