Νέα πνοή σε ενα παιχνίδι που αργοσβήνει!

 • Το Gladiatus είναι ένα απ'τα πιο παλιά browser games στην Ελλάδα.
  Πολλοί από τους παίκτες που έχουν απομείνει και παίζουν ακόμη είναι από εκείνους που είχαν ξεκινήσει πριν από 10+ χρόνια! (εμού συμπεριλαμβανομένου)


  Σχεδόν όλοι έχουν κουραστεί, έχουν χάσει τον ενθουσιασμό τους, έχουν ψιλοβαρεθεί... και ειναι λογικό μετά από τόσα χρόνια,

  αλλά αυτό που απογοητεύει περισσότερο είναι η έλλειψη ανταγωνισμού (που από την εμπειρία μου θεωρω οτι είναι ο Νο1 παράγοντας που οδηγεί στην παρακμή).

  Δεν είναι τυχαίο που κάθε μέρα οταν κάνεις login στο παιχνιδί, στην καλύτερη να βρεις ακόμη 20-25 άτομα σε ολόκληρο τον σερβερ!
  Αλλες πάλι φορές μπορει να ειναι 3 κι ο κούκος!

  Σαφώς και ορισμένοι παιχτες (από αυτούς που έχουν απομείνει) συνεχίζουν να ξοδευουν χρήματα για την αγορα ρουμπινιών, αλλά για πόσο ακόμα?

  Στο δια ταύτα... για να μπορέσει να μακροημερεύσει το παιχνίδι και να δοθεί ενα boost σε όλους τους εμπλεκομένους (συμπεριλαμβανομένων και τον δημιουργών/ιδιοκτητων -> μέσω της αύξησης των εσόδων)

  προτείνω τις παρακάτω ενέργειες:


  . Ένωση 2 η περισσότερων Ελληνικών σερβερς (θα εχει σαν αποτελεσμα μεγάλη αύξηση της ανταγωνιστικότητας, πιο πολύ παιχνίδι, πιο πολλά ρουμπίνια)


  . Δυνατότητα για μεταπήδηση ενός παίκτη από εναν σερβερ σε έναν άλλον (π.χ οπως δίδεται η δυνατοτητα για αλλαγή ονομάτος, να διδεται και η δυνατότητα στους παίκτες να μεταβούν απο έναν σερβερ σε έναν άλλον με καποιες προυποθέσεις (κόστος σε ρουμπινια, να μην μπορεις να ξαναλλαξεις σερβερ για 1-2 μηνες κλπ) σ.σ σε άλλα παιχνίδια δίδεται η σχετική δυνατότητα!


  . Δυνατότητα επίθεσης (μεσω του Άρχοντα του πολέμου) σε τάγματα άλλων σερβερς (Ελληνικών ή/και ξένων) και αυτη η δυνατότητα δίδεται σε άλλα αντίστοιχα παιχνίδια  Δεν ξέρω κατά πόσο είναι τεχνικά εφικτό κάτι τέτοιο να γίνει άμεσα, θεωρώ όμως (σαν ελ.επαγγελματίας και σαν παίκτης/πελάτης) οτι θα πρέπει οι δημιουργοί και οι διαχειριστες να το λάβουν σοβαρά υπόψιν και να δρομολογήσουν σχετικές εξελίξεις άμεσα.
  Είμαι βέβαιος πως η ανταπόκριση θα είναι σημαντική και το όφελος μεγάλο για όλες τις πλευρές.

  (παρακαλώ τους διαχειριστές του φορουμ για τη μεταφορά του παραπάνω αιτήματος στους αρμόδιους)


  Ευχαριστώ πολύ,


  Βασίλης

  If you are not big enough to lose

  you are not big enough to win..

 • Καλησπέρα,


  σας ευχαριστούμε για τις ενέργειες που προτείνεται, θα τα μεταφέρουμε στην ομάδα του Gladiatus.  10802olkt1.png