• Zase kecame do veci o ktorych nic nevieme? To je take slovenske toto :)

gladiator1 cudoval by si sa. Kazdy druhy - treti den prichadza nejake nahlasenie, ziadost o skontrolovanie niekoho. Pravidelne uz roky. Ale ved jasne, ty to musis vediet najlepsie :)

misoo37 tak pozor. Sice sa ukazalo nakoniec ze v tomto obchode neboli porusene pravidla hry, kazdopadne nebavime sa tu o nedovolenom zablokovani uctov. Herny tim ma plne pravo predbezne zablokovat herny ucet ak je na to dovod az do doby, ked sa vsetko preskuma a zisti sa rozsah celeho pripadu. Prelievanie to bolo, sice povolene ale podozrive. Mali proste smolu. Podobne sa postupuje pri pouzivani skriptov a podobne, o tom ale nikto nepise tak to neviete. Navyse nevidim zeby sa obaja hraci stazovali, len ty, ktoreho sa to netyka mas pocit ze musis bojovat za prava inych. Ake liberalne :)

Odskodnenie? precitaj si VOP, najdes tam ze nikto nema narok na odskodnenie alebo kompenzaciu na cokolvek. A ano VOP napisal GF nie herny tim.

Nic hrozne sa nestalo, asi 20 minut nemohli hrat to je vsetko, mate strasne zenske prehnane reakcie na to.

Aha ty si ale odbornik, ty presne vies co sa stalo bez toho aby si ten ucet skontroloval :) naboostit na ucet zlato legalne je lahke. Kupis rubiny, kupis zlate nastroje. Predas ich a hned mas miliony ze nevies co s nimi. Ale ty hned vies ze to je prelievanie. Len hlupak robi zaver bez informacii. Slovensko sucastnosti.

Zek

Game operator SK community

Nebesa horeli, hviezdy kričali a pod popolom nekonečna, nádej, plná rán a krvácajúca vydýchla naposledy.

• Tak za prvé ako môže niekto nahlásiť napr z cudzieho serveru že sa niečo deje na s19? A ešte priamo na hráča? Lebo ako vravím dal aj Winston a dal som aj ja mu zlato. Takže je jednoznačne že to bolo priamo na Winstona smerované...

Za ďalšie prečo mal ban za úplne inú vec? Ako som spomínal už na začiatku ban mal za úplne niečo iné.

Samozrejme ze "bojujem" za nich je to zakázané zastať sa spoluhráča? Aj ty si sa zastal jammz teraz...

Pekný zbytok večera, bolo mi cťou :-D

Ps klikaj, klikaj, klikaj možno budeš lepší ;-)

• Uplne jednoducho. Niekto v provincnej arene zautoci na hraca a prehra, vidi jeho staty, uroven 16 treningy zaklad 100. Okamzite robi screen a posiela to v tikete. Pripadne dalsia vec ktora sa deje opakovane, ziadost o skontrolovanie hraca pre mozne pouzivanie skriptov a posle screen kde dany hrac na neho zautocil 20-30 krat za jeden den. Nahlasenie nevhodneho mena, nahlasenie profilu kde su veci ktore tam nemaju co robit, nahlasenie podozrenia na neprepojene multiucty, na prelievanie medzi nimi s pomocou prostrednika, toto su veci ktore prichadzaju kazdych par dni. Dokonca prichadzaju veci typu "pocul som ze ten a ten hrac spravil toto a toto, pozrite sa na to". Pripadne najviac mam rad vybavovanie si uctov medzi spolkami kde sa snazia obe strany na seba hadzat spinu a pisu mne o prekontrolovanie toho a toho hraca.

Takze uplne by som netvrdil ze to bolo smerovane na Winstona, kedze nie on bol nahlaseny. Ten mensi ucet naboosteny udrie hned do oci.

Ako ban za inu vec? Po dobu preskumania dostali najkratsi trest aky mohli a to 1 den, kedze ban v ramci hodin sa neda dat. Text bol jasny aby to kazdy pochopil. Javilo sa to na zaciatku ako zakazane prelievanie a tak to aj bolo napisane. Ban sa potom zrusil. Ak by to bolo proti pravidlam ban by sa upravil a samozrejme by trest bol viac ako 1 den. Ja tam chybu nevidim.

Nevadi mi ze sa zastavas spoluhraca, ide o to ako to robis. Preco sa nespytas? vsetko ti vysvetlime a mozes argumentovat potom. Ty od zaciatku robis iba rychle zavery s toho co si pocul a s neuplnych informacii ktore mas. Ked aj sa spytas hned si sam odpovedas. Od zaciatku robim len to ze vyvraciam co si napisal.

Zek

Nebesa horeli, hviezdy kričali a pod popolom nekonečna, nádej, plná rán a krvácajúca vydýchla naposledy.

• Klasickou výrokovou logikou by som to zhrnul:

1, Herný tím tvoria ľudia

2, Ľudia nie sú dokonalí a svoje rozhodnutia môžu meniť

3, Herný tím nie je dokonalý a svoje rozhodnutia môže meniť

Treba si uvedomiť, že to platí univerzálne v rámci celej našej spoločnosti. Aj kvôli tomu sa kdekoľvek stretávame s určitou hierarchiou, ktorej úlohou je aj v prípade problémov, zachovať poriadok a organizáciu.

1, Základným organizačným prvkov v hre gladiatus je Game Operator, ktorý kontroluje a dohliada na všetko od základu. Koná na základe podnetov, ale aj samostatnou "detektívnou" činnosťou alebo podľa intuície alebo nejakých indícií. GO môže v prípade podozrenia zablokovať akýkoľvek účet. V prípade sťažnosti si môže na svojom rozhodnutí trvať alebo ho zmeniť

2, Ak na svojom rozhodnutí bude trvať a hráč bude trvať na svojej sťažnosti, v organizačnej hierarchii sa môže obrátiť na Super Game Operatora

3, Ak nepochodí ani u neho, môže sa obrátiť na Game Admina

4, Ak nepochodí ani u neho, môže sa obrátiť na Community Managera

Došlo k zablokovaniu účtu, objavila sa sťažnosti, GO rozhodnutie zmenil a účet pustil. V tomto prípade išlo o otázku niekoľkých minút. V reálnej spoločnosti si človek dokáže predbežne posedieť aj vo väznici, kým sa nedospeje k určitému rozhodnutiu.

Rufus_podpis.png

• ak niečo neni zakazane tak je to samozrejme povolene a najprv sa ma vec preverit a potom zavriet a nie naopak a ako piše že sa maš obratit na toho a toho cez tiket tak to bude trvat aj tyžden podla mna su admini aj zbytočny kedže už skoro žiadne pravidla nie su

• MARKO pravidiel je menej ako v minulosti ale stale nejake mame a preto sa aj casto stretavame s ich porusovanim. Nebyt herneho timu tak by servery zaplavili ucty dotovane vlastnymi multiuctami a pouzivali by skripty hrajuce za nich. Ich aktivita by bola 24 hodin denne. S niecim takym by sa nedalo drzat krok a vacsina stale aktivnych ludi by nadobro odisla. To by bola posledna rana pre tuto hru.

Samozrejme najdu sa aj ludia ktorym by to nevadilo.

Zek