Zdravím, mám malý dotaz, hrám na provincii 23, nedávno v tej neznesitelnej karanténe s gladiatusom nachvílku začal aj moj starší brat ktorý už býva s jeho priateľkou a celkom ho ten gladiatus chytil. V kontakte sme iba cez messenger, doma už nebol dlho, dokonca mali u nich aj karanténu, takže jediné čo zdielame je to, že máme v profile nastavený multiúčet z dôvodu keby náhodou prišiel ku nám na návštevu a pripojilo ho automaticky na našu wifi. Chcem sa spýtať či mu smiem vyrobiť nejaké predmety vo vyhni a dať mu ich do skladu, alebo sa to berie ako porušenie pravidiel, hoci IP sme nezdielali snáď už viac ako mesiac, a bohvie kedy najbližšie príde... Je to predsa len brat, a nie nejaký môj multiúčet ako to vedia ostatní prelievať... ja chcem iba bratovi pomôcť so zagrašom
Veci pre brata
- Crommush
- Closed
-
-
kdyby si to nedal teď veřejně tak by si mohl mít i Multyúčet tady to už nikdo nekontroluje -
Treba napisat tiket, napisat v nom cislo servera a mena uctov. Pozriem sa na to.
-
Tiket som teda napísal, predom ďakujem za jeho vybavenie.
-
Najcistejsie riesenie, pokial hrate z roznych lokalit, je zrusit multiucet a predmety zobchodovat cez trh za primerane ceny.
Boco