Rozmowy i pomysły dotyczące gry

• Mogę Ci tylko powiedzieć, że słoń ze wszystikmi bonusami daje ~10k golda za wyprawę i czasem eliksir wyrtwałości do lucków. Z drugiej strony na górze masz wyższe lvl, więcej zarobisz na naszyjnikach itd.

Est Solarus Oth Mithas

• Faktycznie więcej zarobi jak się pewnie będzie odbijał co 3 wyprawę a jak nie to co wyprawę 2k+ od arcyszamana dostanie i połowę kasy na żarcie wyda.

Arcyszamana się nie bije i tyle.

• po zmianie sposobu podwojnego trafienia arcyszaman jest slaby... do 100lv jego bilem i nie zaluje, do germanii nie chcialo mi sie jezdzic. wg mnie najlepiej bic najwyzszy lv jaki sie widzi

• Witam Serdecznie:

Piszę z prośbą w Imieniu graczy którzy grając w gladiatus-a korzystają z czatu.

A mianowicie prosimy aby ktoś z Administratorów wysłał prośbę wyżej o modernizację czatu.

Chodzi Nam tutaj o możliwość wybierania koloru czcionki+ rozmiaru (każdy gracz z osobna) ponieważ obecna strasznie się zlewa, zwłaszcza gdy pisze kilkanaście osób na raz.

Kolejną kwestią jest prośba o zwiększenie możliwości rozciągnięcia okna. Obecne niestety jest zbyt małe i bardzo uciążliwe.

Mam nadzieję że ktoś się za Polską społecznością graczy wstawi i dokona wszelkich starań aby chociaż ta jedna prośba/sugestia została zatwierdzona.

Pozdrawiam

• Sorky
    Nie ingerujesz w grę i nie wpływasz w żaden sposób na jej zachowanie.
    Ingerujesz w to, w jaki sposób przeglądarka wyświetla przesłany do niej kontent.

To raczej tak jakbyś zakreślił sobie tekst w książce markerem, nikt Cię za to o łamanie praw autorskich do treści nie posądzi.

Poza tym zmiana kolorów czatu <<<<< GCA.

No i na koniec:

4. Boty i skrypty

Korzystanie z oprogramowania w celu zyskania przewagi nad innymi graczami jest niedozwolone. Dotyczy to także używania botów, makr i innych rodzajów automatycznych skryptów.

Może i bym udostępnił swoje kolorki, ale większość graczy i tak z tego nie skorzysta, bo będzie się bała, a mi się nie chce męczyć by to ogarnąć jak każdy będzie miał wylane... xD

TGH pozdrawia:
    zpuDxY2.png

• Wie może ktoś jak powiększyć u bóstw w panteonie punkty np aktualnie mam 20/20 a jak bym chciał mieć X/Y w tym Y to większa ilość abym mógł więcej zbierać punktów X.

_Julius_Caesar_ - s37 - OFF (Delete) - Ku Pamięci [*] - Pozdrawiam całe TGH
    H@ndlarz - s13 - OFF (Delete) - Ku Pamięci [*]
    <3 Angerfist | Radical Redemption <3
    HARDCORE:!:

• Zachwiany zapoznaj się z OWK, punkt 4.2 :)

To 20/20 nie jest maxem. Na jednym z kont mam ponad 700 pkt. Wystarczy robić misje i się będzie ta liczba zwiększać

Użytkownikowi zabrania się ingerowania, mającego na celu manipulację grą online w jakiejkolwiek formie. Użytkownik w szczególności nie ma prawa do stosowania procesów, mechanizmów lub oprogramowania, mogących zakłócić działanie lub przebieg gry. Użytkownik nie ma prawa podejmować działań, które powodować mogą niedozwolone lub nadmierne obciążenie możliwości technicznych. Użytkownik nie ma prawa blokować, zmieniać nazwy lub modyfikować treści wytworzonych przez ‪Gameforge‬ bądź też w inny powodujący zakłócenia sposób ingerować w grę online.

Jeśli edycja koloru czatu to ingerowanie w grę to za starą wersje gca która miała czat na dole ekranu powinni wybanować wszystkich graczy. To samo z aktualnym gca który pokazuje czy można już kliknąć zadanko czy nie.

Ale chwila, ani jedno ani 2gie nie ingeruje w grę tylko w przeglądarkę i to jak Ci ona dane wyświetli.

700 pkt to też nie jest maks - http://prntscr.com/kbxtcq tu go masz.

sie tak klocicie jak by ktos SZCZEGOLOWO PILNOWAl tego regulaminu ! :)

a panie Zachwiany tgh z jakiego serwera pozdrawia ? bo nazwe chyba skopiowana z innego serwra macie :P

Youi, skopiowaną? Każda odsłona 'tgh' była poczęta przez Hella, co prawda nigdy nie dotrwał do końca ale zaczynać zaczynał. DGP też było skopiowane? :P

• Czyli składniki rozumie że dropimy z wypraw ?

Są jakieś pułapy poziomowe czy od 1 poziomu już wlatuja takie składniki bo szczerze mówiąc dropneło mi pare juz dziwnych rzeczy i nie wiem co do czego jest jednak trzymam bo może się przydać :D

• składniki lecą już od 1 lvl,

do przechowywania używaj magazynu składników nie zaśmiecasz sobie eq wtedy :d

a do czego są potrzebne to różnie albo do ulepszania albo do uszlachetnienia, istnieje możliwość że podczas wypraw poleci ci brązowy/albo srebrny item (od Handlarza Maleficta,właściwości masz opisane na przedmiocie )