Przy kucie wszystko jest jasne bo widać parametry, a przy roztapianiu nic nie wiadomo. Pewnie sami twórcy nie wiedzą jak to jest...
Rozmowy i pomysły dotyczące gry
-
- PL
- Dyskusje
- Fruity
-
-
No przecież jak wrzucisz to też masz pasek postępu

-
Na 100% działa od momentu rozpoczęcia.
Chyba że na tym evencie ostatnim razem miałem tyle szczęścia że na jednym koncie wytopiło mi po północy 2 zwoje z dwóch itemków a na drugim 1 zwój z 2 itemków.
Ale jest to mało prawdopodobne.
-
zaznacze ze 35s smiga normalnie na tej samej przegladarce ;]
Przenoszę post tutaj. Tytuł poprzedniego tematu: "od 40 min +- (9;20) nie dziala serwer 34 ,dlaczego?"
Fruity
-
odpowiedz jest tutaj:
-
czy planowany jest jeszcze w tym roku start jakiegoś serwera?
-
Odpowiedź na to pytanie jest zawsze taka sama.
Jeżeli coś ma zostać wprowadzone to informacja na ten temat zostanie wcześniej przekazana graczom..
-
Drogie Panie i Pany mam pytanie dot Brytanii
Mam Kostium Orli Wzrok.
(5)Minimalny poziom wyprawy zostanie zmniejszony o 2.
To pytanie brzmi następująco czy mogę się tam udać już na 118 lvl ?
-
Tak, od 118 lvl z Orlim Wzrokiem wejdziesz do Brytanii.
-
runi225[t]
Z tego co pamiętam to nawet wcześniej da radę się tam przetransportować, aczkolwiek wszystkie wyprawy będą niedostępne
A co do 118 to potwierdzam, można na legalu bić pierwszego bossa w Brytani -
Mam pytanie, jest gdzieś jakiś wykres bądź kalkulator pokazujący cenę danej statystki na konkretnym poziomie ?
-
Mam pytanie, jest gdzieś jakiś wykres bądź kalkulator pokazujący cenę danej statystki na konkretnym poziomie ?
zainstaluj sobie ten dodatek do przeglądarki. sporo ciekawych funkcji miedzy innymi trenuj ( 99 stat na raz) pokazuje ile ci potrzebne kasy na te 99 pkt stat
runi225[t]
Z tego co pamiętam to nawet wcześniej da radę się tam przetransportować, aczkolwiek wszystkie wyprawy będą niedostępne
A co do 118 to potwierdzam, można na legalu bić pierwszego bossa w BrytaniZapewne całe eq czerwone ? by mu dać radę ?:D
-
-
runi225[t]
A co do 118 to potwierdzam, można na legalu bić pierwszego bossa w BrytaniTak, tutaj się zgodzę. Jakiś czas temu na s36 jak miałem >100 lvl to sobie wchodziłem co 6h, żeby sprawdzać czy na złomie pomarańczy jakiejś nie ma. Wyprawy wszystkie zablokowane. Tylko możliwość wejścia do Pustelnika.
-
Kto gra lub ma konto na serwerze 37 ?
-
Sporo osób, zadaj pytanie

-
Witam. Ponownie

Szybkie pytanko mam . ;p
Jak wiemy Pretorek daje nam + 2 lvl na aukcje/ryneczek a moje pytanko to czy on również działa na Handlarza ?
-
Jeżeli jest włączony podczas resetowania się złomu to powinien działać normalnie z tego co się orientuję.
-
Pretor działa na da,rynek,handlarzy i WYPRAWY a w lochach tak czy inaczej można dostać item powyżej naszego lvla więc nie ma znaczenia, nie działa tylko na najemników w magazynie.
-
Rozważam nad dwoma planami, który okaże się najbardziej korzystny odnośnie złota i dropu przedmiotów?
1. Tłuc słonia aż do 100 poziomu ?
2. Wbić 88 poziom założyć kostium z obniżeniem poziomów wypraw o 2 i lecieć 90 poziom wyprawy aż do ich bossa.
Co było by lepsze ?