Tak tylko przypominam, że areny dobierają graczy po wytrenowanych statystykach.
Tak więc jak nałożył się tani trening z ograniczoną ilością graczy przez łączenie serwerów, tak okazuje się nieco, że jest "bug z arenami i brakiem graczy"
Tak tylko przypominam, że areny dobierają graczy po wytrenowanych statystykach.
Tak więc jak nałożył się tani trening z ograniczoną ilością graczy przez łączenie serwerów, tak okazuje się nieco, że jest "bug z arenami i brakiem graczy"
Display More
zdaje się, że masz tłumacza strony i patrzałeś na info z angielskiej społeczności. To tak nie wygląda.
Skoro obecnie łączenia serwerów dają efekt międzynarodowy to może "czas serwera" powinien być ustawiony na kraj z którego jest więcej graczy bo obecnie wszystkie są ustawiane na Londyn.
Skoro obecnie łączenia serwerów dają efekt międzynarodowy to może "czas serwera" powinien być ustawiony na kraj z którego jest więcej graczy bo obecnie wszystkie są ustawiane na Londyn.
serwery są angielskie więc taki jest czas.
info o eventach tez po angielsku wtf ja w anglii nie zyje tylko w Polsce ,btw to my mamy wiecej aktywnych graczy niz anglia , ktos jz to napisał płacimy za gre niemcom zyjac w Polsce ktora wyladowała na wyspach
gdzie tu logika to nie wojsko
info o eventach tez po angielsku wtf ja w anglii nie zyje tylko w Polsce ,btw to my mamy wiecej aktywnych graczy niz anglia , ktos jz to napisał płacimy za gre niemcom zyjac w Polsce ktora wyladowała na wyspach
gdzie tu logika to nie wojsko
najpewniej chodzi Ci o to, że na angielskich serwerach informacja pojawia się w języku angielskim?
Na to nic nie poradzimy, gdyż to tak ma.
Bodzio to, że nie chcecie nic na to poradzić nie znaczy, że się nie da. Skoro i tak ktoś to tłumaczy do wrzucenia na forum, to co stoi na przeszkodzie, żeby info w grze wyświetlało się każdemu w takim samym języku jak ten wybrany w ustawieniach profilu? Kwestia implementacji i podejścia do "klienta" ![]()
A co do czasu - na szczęście to tylko godzina, ale tutaj też jest pole do poprawy. Mianowicie każdy mógłby sobie wybrać w jakiej strefie czasowej przebywa i wszystkie timestampy* byłyby wyświetlane w tej właśnie strefie. Teoretycznie można by iść krok dalej i pobierać te informacje z systemu urządzenia, na którym się gra. Znów jest to kwestia chęci ![]()
* raporty, wiadomości, vox logux, log rynku, czas na górnej belce, i wszystkie miejsca, o których właśnie zapomniałem
Bodzio to, że nie chcecie nic na to poradzić nie znaczy, że się nie da. Skoro i tak ktoś to tłumaczy do wrzucenia na forum, to co stoi na przeszkodzie, żeby info w grze wyświetlało się każdemu w takim samym języku jak ten wybrany w ustawieniach profilu? Kwestia implementacji i podejścia do "klienta"
A co do czasu - na szczęście to tylko godzina, ale tutaj też jest pole do poprawy. Mianowicie każdy mógłby sobie wybrać w jakiej strefie czasowej przebywa i wszystkie timestampy* byłyby wyświetlane w tej właśnie strefie. Teoretycznie można by iść krok dalej i pobierać te informacje z systemu urządzenia, na którym się gra. Znów jest to kwestia chęci
* raporty, wiadomości, vox logux, log rynku, czas na górnej belce, i wszystkie miejsca, o których właśnie zapomniałem
ciekawe. Jak sobie wyobrażasz, że "Ci powyżej nas" dojdą do tego samego wniosku co Ty i wbudują ten mechanizm to duży + dla Ciebie ![]()
Czas gry na serwerze jest taki jaka jest strefa danego kraju. I ta opcja jest niezmienna od x lat.
Istnieją powody, dla których obecny system jest taki właśnie a nie inny. Mając to na uwadze można przewidzieć które pomysły są oderwane od rzeczywistości
dla przykładu: kto miałby się zająć tym? nadal czekamy nad innymi poważnymi problemami ![]()
Chyba nigdy wcześniej nie widziałem kogoś tak niekompetentnego (chyba nawet żałosnego) na takim "stanowisku". Zamiast cisnąć inne zespoły, żeby się ogarnęły i coś robiły to chowasz głowę w piach i jeszcze im przyklaskujesz.
Dajcie dostęp do repo to sam to zrobię. Charytatywnie. Jeszcze w tym roku.
A co to, boty w twierdzy nie chcą wam działać na angielskiej wersji gry, czy nie znacie go na poziomie podstawówki? ![]()
gf olewa ważniejsze tematy jak chociażby bocenie w grze czy dodanie jakiejkolwiek aktualizacji a liczycie że zajmą się takimi bzdetami o które tylko wy płaczecie publicznie ![]()
MagicznyNerio sam angielski mi nie przeszkadza, wystarczająco dużo używam go na co dzień, żeby czasem mieć problem ze znalezieniem odpowiedniego polskiego słowa ![]()
Przeszkadza mi natomiast jak osoba odpowiedzialna za coś ma to coś głębiej niż najstarsze hemoroidy.
Botów niech lepiej nie likwidują, jeszcze "konkurencja" by nam nagle zniknęła na urlopy
Tak, tak, wiem - konkurencja to zbyt mocne słowo ![]()
Jakby zlikwidowali boty to twierdza z automatu traci ~20 graczy.
Zawsze możesz aplikować na administratora gry i zrobić ze wszystkim porządek jednocześnie poprawiając kontakty gracz-gameforge, zamiast bodzia. Przecież zdolny jesteś ![]()
Spokojnie Łuki, Sake po takiej zmianie w TOP50 gildii by się nie znalazło
Dokładnie panie pedrillusie anallus. Sake pozostało by top 1 a twierdza pewnie na drugiej stronie rankingu ![]()
fajnie że chociaz ty przestałeś bocic 24/7 z dziewczyną :p
HEJ
jest opcja by z takiego s47 spotkac kogoś na AP/CP z Galii ( międzynarodowego serwa) ??
bryyy
czemu w gladku nie moze być opcji auto naprawy całej postaci,ok jak masz jedno konto ale co 3 dni kilka kont stołować(że tak się wyrażę) to męka
65 h po naprawianiu znow musze naprawiac buty piscionki juz sie odechciewa troche
truskaweczka powiec przecie gdzie stary de best ukrywa sie na tym świecie ![]()
wyrocznio moja xd
szybkie pytanie :
czy zawsze jak przerwę kucię poprzez kliknięcie przerwij czy jakoś tam , dostanę taką samą liczbę składników w taki samym kolorze jakim żem to wrzucił do kujarki ?
tak