"Nie warto zarzynać kur znoszących złote jajka" więc dopóki oszuści kupują ruble nic im nie grozi ![]()
Pomimo tego, że większość kupuje "tanie rubiny" to i tak lepszy rydz niż nic
"Nie warto zarzynać kur znoszących złote jajka" więc dopóki oszuści kupują ruble nic im nie grozi ![]()
Pomimo tego, że większość kupuje "tanie rubiny" to i tak lepszy rydz niż nic
Wbijają poziomy botem, a postać maksują rubinami. Potem jeszcze taki nazwie się "dobrym" graczem.
Najwidoczniej więcej są warte złotówki, za rubiny, które kupuje taki pseudogracz niż to, że boty niszczą jakąkolwiek rywalizację czy to na eventach czy w trakcie normalnej gry.
Te rubiny to jak łapówka gwarantująca nietykalność.
Nie wiem jak wy, ale ja zaufania do administracji nie mam. Gram w tą grę jako single player, tak jakbym dostał ją na płytce. Doładowałem konto na 25lvl za 50zł i więcej już nigdy rubinów nie kupię - starczą mi darmowe z eventów. Traktuje kupowanie rubinów jak cheat codes. Gildię buduję samodzielnie, zwoje zdobywam samodzielnie, składniki zdobywam samodzielnie. Jak ktoś musi oszukiwać to nie jest to gra dla niego. Jak ktoś w csie musi mieć wallhacka czy aimbota to nie jest też gra dla niego. Przede wszystkim proponuje poprawić narzędzia, które ma administracja, aby łatwiej było banować cziterów. Nie wiem czy się to da poprawić, jak nie to trudno
jest mozliwość odłaczenie multi z kont?>
Ponieważ mam 3 konta w jednej niepowrtarzalnej gildii na s1(s5) i stałek nie moge robić bo multi mam
GA odpowiedz
znaczy się
Jest, tylko nie dotyczy to swoich kont.
Jak również pamiętaj, aby nie wywoływać CM bezpośrednio jeżeli, dobrze wiesz,
że to nie przyśpieszy/rozwiąże Twojego zapytania lub problemu.
Bodzio1992
Czyli nie ma już limitów złota i mogę mieć powyżej 4kkk w jednym paczkomacie ??
Czy jednak są tak zarobieni wprowadzaniem licznych aktualizacji i zapomnieli o tej niedogodności
Nie widzę tego w changelogu.. Wiesz co to znaczy?
Albo zapomnieli dopisać, albo zrobić. XD
Wychodzi na to, że zapomnieli wspomnieć o tym![]()
Witam
Wiadomo coś może o jakichś planach GF odnośnie Gladiatusa na bieżący rok??? a jeśli nie nie to Ktoś wyżej z Administracji nie może zapytać? Serwery wymierają...Dodawanie nowych to wbijanie sobie gwoździa do trumny moim zdaniem...
Plany GF'e odnośnie Gladiatusa na ... [tu wstawić dowolny rok] rok są stałe i niezmienne - po prostu zarobić. I takie otwieranie nowych prowincji co 3 miesiące wydaje się, że ma sens z ich perspektywy. Wystarczy tylko spojrzeć co się dzieje. Gracz dziś mówi stanowczo, że porzuca gierkę i nigdy nie wróci, by jutro chwilę po 14tej wystartować na nowiuśkiej prowincji w pościgu: "w 30 dni do 100go lvl'a". I tak od startu prowincji do startu prowincji. Takich skoczków jest sporo. I nie twierdzę, że to złe. To sprawia tylko, że prowincje żyją krótko bo jak tylko wyjdzie nowsza to w zdecydowanej większości gracze uciekną właśnie tam.
Chodzą legendy, że GF to wręcz wymarzona praca dla pracowników. Tam każdy jest sterem, żeglarzem, okrętem i kierownictwo nie znosi sztywno narzucać planów swoim pracownikom. Można spytać, co Nam szykują w gierce w tym roku ale sytuacja trochę jak ze studentem i Panią z dziekanatu. Student wchodzi w pełni przekonany, że załatwi swoją sprawę ale pierwszy kontakt odbiera entuzjazm na pozytywne załatwienie sprawy. Z każdą minutą zapominamy co tak właściwie chcieliśmy osiągnąć. Aha - ponoć ktoś kiedyś spytał GF o krótkoterminowe plany na grę. Obiecali wprowadzić poprawki do czatu. I wprowadzili. Do dzisiaj pracują nad rozwiązaniem problemu. Także znajdź odważnego, który dzisiaj zada podobne pytanie ![]()
Plany GF'e odnośnie Gladiatusa na ... [tu wstawić dowolny rok] rok są stałe i niezmienne - po prostu zarobić. I takie otwieranie nowych prowincji co 3 miesiące wydaje się, że ma sens z ich perspektywy. Wystarczy tylko spojrzeć co się dzieje. Gracz dziś mówi stanowczo, że porzuca gierkę i nigdy nie wróci, by jutro chwilę po 14tej wystartować na nowiuśkiej prowincji w pościgu: "w 30 dni do 100go lvl'a". I tak od startu prowincji do startu prowincji. Takich skoczków jest sporo. I nie twierdzę, że to złe. To sprawia tylko, że prowincje żyją krótko bo jak tylko wyjdzie nowsza to w zdecydowanej większości gracze uciekną właśnie tam.
Chodzą legendy, że GF to wręcz wymarzona praca dla pracowników. Tam każdy jest sterem, żeglarzem, okrętem i kierownictwo nie znosi sztywno narzucać planów swoim pracownikom. Można spytać, co Nam szykują w gierce w tym roku ale sytuacja trochę jak ze studentem i Panią z dziekanatu. Student wchodzi w pełni przekonany, że załatwi swoją sprawę ale pierwszy kontakt odbiera entuzjazm na pozytywne załatwienie sprawy. Z każdą minutą zapominamy co tak właściwie chcieliśmy osiągnąć. Aha - ponoć ktoś kiedyś spytał GF o krótkoterminowe plany na grę. Obiecali wprowadzić poprawki do czatu. I wprowadzili. Do dzisiaj pracują nad rozwiązaniem problemu. Także znajdź odważnego, który dzisiaj zada podobne pytanie
Rozumiem, szkoda tylko że nie pomyślą o tych co zostali na starych serwerach...grasz z roku na rok łudząc się że coś się zmieni/poprawi...:( Bez naciskania i powielania tematu nigdy nic w dziekanacie nie załatwisz:D
Jest tak jak wyjaśniła nasza skarbnica wiedzy Juve. Realia są takie, że to nie tylko PL, umiera cała gra.
Dziesiątki razy czy to na forum, czy w ticketach a odpowiedź jest zwykle ta sama (czasami przestawiamy tylko wyrazy). Administracja nie ma żadnej możliwości ingerowania w grę. Nikt z nas niczego nie doda do gry jak również żaden admin nie zna informacji czy i jakie plany zostaną wprowadzone do gry.
Tak więc obecnie żyjemy sobie w ten sposób i raczej jeszcze długo będziemy tak ciągnąć zanim się zastanowią czy jednak coś jeszcze robić z nami czy może już wystarczy i zamkną projekt.
PS: To też nie tak, że nic nie robimy. Przypominamy się globalnie od czasu do czasu. Tylko że GF jest jakie jest i na to już nie mamy mocy..
Display MoreJest tak jak wyjaśniła nasza skarbnica wiedzy Juve. Realia są takie, że to nie tylko PL, umiera cała gra.
Dziesiątki razy czy to na forum, czy w ticketach a odpowiedź jest zwykle ta sama (czasami przestawiamy tylko wyrazy). Administracja nie ma żadnej możliwości ingerowania w grę. Nikt z nas niczego nie doda do gry jak również żaden admin nie zna informacji czy i jakie plany zostaną wprowadzone do gry.
Tak więc obecnie żyjemy sobie w ten sposób i raczej jeszcze długo będziemy tak ciągnąć zanim się zastanowią czy jednak coś jeszcze robić z nami czy może już wystarczy i zamkną projekt.
PS: To też nie tak, że nic nie robimy. Przypominamy się globalnie od czasu do czasu. Tylko że GF jest jakie jest i na to już nie mamy mocy..
Rozumiem, dzięki za odpowiedź. Jest tak jak myślałem gladek umrze śmiercią naturalną... ![]()
Najprawdopodobniej jest tak, że dopóki leci kasa na ruble projekt będzie tak sobie wisiał i będą dodawane nowe serwery by gracze goniący do top w nie inwestowali.
Wystarczyło by kilka osób które by się tym mogły zająć i na pewno przyniosło by to pozytywny efekt, przyciągając tym nowych graczy.
Inflacja tak mocno uderzyła w gladka, że skoro migrujemy na angielskie prowincje to będziemy płacić za rubiny funtami brytyjskimi
Bardzo dobra zmiana ale kurczę dlaczego tak późno? ![]()
Ja mam taką nadzieję, że też ruszy coś odnośnie lochów, jakby tak było to nawet kupię rubla za funty ;D
Inflacja tak mocno uderzyła w gladka, że skoro migrujemy na angielskie prowincje to będziemy płacić za rubiny funtami brytyjskimi
Bardzo dobra zmiana ale kurczę dlaczego tak późno?
Lepiej nie wspominać o tym, w jakiej walucie kupujesz ruble bo można wyłapać bana. Niby serwery pl są najaktywniejsze ale najwięcej rubli kupuje "inny kraj".![]()
s1 było takie aktywne a tu fuzja , ciekawe z kim połączą s25 bo na razie brak info ![]()
Z tymi rublami to tylko żartowałam ![]()
Pl25 pewnie połączą z tym x1 bo chyba to wszystko do tego zmierza. Nie widzę by jakakolwiek prowincja turecka została dołączona to może to nastąpi w identycznym terminie. Pewnie znajdą się tacy gracze co pragną przypomnieć zagranicznym przyjaciołom co nastąpiło w roku 1683 ![]()
Mnie ciekawi co będzie dalej. Czy wstrzymane zostanie otwieranie nowych prowincji co 3 miesiące, czy nowe ENx1, ENx2, ENx4 i ENx5 zaczną powstawać co kwartał. Albo może jedna nowa co ten czas?
Witam,
Ktoś może ma jakąś wiedzę kiedy będzie podana informacja gdzie dopiszą s25 ?
Bo tylko tego serwera nie ma dopisanego do łączenia ![]()
Zauważ, że prowincje x1 dopisują do EN47 (x2 -> EN49, x4 -> EN50 oraz x5 -> EN51) a kiedy to nastąpi (o ile nastąpi) dowiemy się najwcześniej z forum. Możliwe, że w kolejnej fali w lipcu więc trzeba się uzbroić w cierpliwość. Z listy łączonych prowincji widać, że żadna turecka nie jest objęta narazie fuzją więc prawdopodobnie to wszystko podzielone jest na etapy, które ktoś sobie założył.
Cudowna wiadomość , wracam do gry 👍😎
Cudowna wiadomość , wracam do gry 👍😎
Trochę Cię nie było i patrz jak Ci czołówka w zdobytym złocie odjechała. Wychodzi top12 na tę chwilę, choć po merge'u na x5 dość szybko pewnie się zbliżysz do top2. Tego pierwszego z obliczeń wychodzi, że możesz łyknąć za niecałe 2 lata przy założeniu, że utrzymasz podobną średnią zdobycz co walkę i tygodniowo stoczysz ich 1500 więcej od gracza (tamten ciśnie na speed x2). Obstawiam jednak nieco szybciej to nie zawiedź oczekiwań ![]()
No właśnie super ! Będzie motywacja i co najważniejsze nie gram na bocie jak niestety większośc z tego screena ![]()