Naciskanie "stop" nie ma znaczenia, zatrzymuje tylko animacje.
Wynik losuje sie po stronie serwera w momencie otwarcia skrzynki.
To jaki sens jest dodawania stopu :D? Chyba że na serio ktoś przysłowiowo "nie ma czasu" ale sam czas jest marnowany na wchodzenie zalogowanie się i klikanie xD ... wnioskujac stop jest tylko dla niecierpliwych bo wynik i tak jaki serwer da taki bedzie ![]()
a jest to potwierdzone testami czy napisane od tak ??
Przed chwilą od razu zatrzymałem i dostałem 4 kratkę(przy takim czymś 1 i 2 kratka jest nieosiągalna). Jeszcze jutro sprawdzę czy dostane z przedziału 6-12
A czy Admin Gry kiedykolwiek wypuścił jakieś niepotwierdzone info?
Jak się już gdzieś udzieli, to wali konkretami ![]()
A czy Admin Gry kiedykolwiek wypuścił jakieś niepotwierdzone info?
Jak się już gdzieś udzieli, to wali konkretami
tak barthekk ze odchodzi
smutek i rozpacz nastała na forum..ale Cb raczej wtedy nie było :DD
Wiem, że ta gra to jedno wielkie skupisko błędów i przez losowość odechciewa się w to klikać ale to co dziś się wydarzyło to już przekracza ludzkie pojęcie, 5 ataków z rzędu przegranych mając znaczącą przewagę w statystykach + bogowie, kamyki, olejki i wszystko co tylko możliwe, gdzie przeciwnik jest w zasięgu bez żadnych odpalanych bonusów, byłem przekonany że spokojnie się uda, jednak gra znów pokazała co potrafi a efekt widoczny poniżej...
50% szansy na trafienie, 50% szansy na blok i spustoszenie w raportach
Przy takim zestawieniu to negatywny wynik walki dla atakującego może być naprawdę długi
Do faktycznych sposobów zaradzenia sobie tego typu akcjom można zaliczyć:
Co do samej "losowości" przy takim zestawieniu statystyk nie jest to niemożliwe.
Zamiast skupiać się na tym co na górze raportu, proponuję zobaczyć co się dzieje w szczegółach.
Jak również nie wróżę, aby w tej kwestii miałyby się wydarzyć jakieś zmiany..
Dla pewności wygranych proponuję uaktywniać boską moc Diany III.
Większa szansa na trafienie przeciwnika da lepsze efekty od większej ilości pancerza.
ja bym przedstawić chciał pomysł aby to przy stole warsztatowym było jak z kużnią ,zrobi sie myk do plecaka i na postac a nie wyslij jako pakiet . czyli traci się tylko czas na to by wejsc w paczki zrzucić i nałożyć . bo jak kose się naprawia to czas nagli
ej no jak mam pokonac dracola
https://s1-pl.gladiatus.gamefo…x.php?mod=player&p=578810
bo jak widze poradnik dresika z starego forum to mi się ziemniaki wynosza z piwnicy i too dwójkami xd
sporo mu zostaje
130 Poziom
Punkty życia
7.093 / 19.049
Przeniesione do zbiorczego tematu.
Na przyszłość proszę pisać normalne tematy wątków.
//Bodzio1992
++++++++++
nie bedę pisał kilku tematów na raz
skoro nie ma pushu i nie ma kar za zloto przelewane, a na nowo założonym serwie takie kwiatki leca
to mam pytanie do adm :
mozna odzyskać zbanowane wcześśsniej konto za push ?
gdyz na samym poczatku gladka nie było kar miałem konto ,pozniej wrocilem przelewalem duuuzzo złota na swe konto z drugiego i dostalem bana (nie wiedzialem nawet ze karza za to)
a teraz jak legalnie ludzie na glownym rynku pushuja sobie to moze jest szansa odzysać tamte konta
Przeniesione do zbiorczego tematu.
Posty sklejone
//Bodzio1992
mozna odzyskać zbanowane wcześśsniej konto za push ?
Nie. Wcześniej blokada uprawomocniła się po 30 dniach od jej nałożenia. A skoro zmiana ZG była 10.04.2017 to wszystkie takie blokady nie podlegają zniesieniu.
no ba to ok 2013 ![]()
spoko
Po trzech miesiacach nieobecnosci żadnej najmniejszej wzmianki o czymkolwiek w tej grze..Po co wogóle pisalismy o zmianach jedyna dobra zmianą bedzie chyba całkowite zakonczenie tego badziewia..s1 i s25 ciagna ten wozek i chwala nam za to, na niemieckim forum cisza i niech trwa dalej.Cześć i czołem wszystkim fanatykom Gladka to było moje ostatnie wejśćie na forum ![]()
Po trzech miesiacach nieobecnosci żadnej najmniejszej wzmianki o czymkolwiek w tej grze..Po co wogóle pisalismy o zmianach jedyna dobra zmianą bedzie chyba całkowite zakonczenie tego badziewia..s1 i s25 ciagna ten wozek i chwala nam za to, na niemieckim forum cisza i niech trwa dalej.Cześć i czołem wszystkim fanatykom Gladka to było moje ostatnie wejśćie na forum
22.01.2020 - "Kilka małych poprawek dla czatu w grze." - wcześniej działało bez zarzutu - teraz nie przewija wiadomości
6.08.2019 - "naprawienie problemów z arenami miedzyserwerowymi (provincarium)" - nadal występują problemy typu: "walka nie mogła się odbyć...". I to dosyć często...
01.08.2019 - lobby. Od tego momentu:
- nie można założyć drugiego konta na tej samej prowincji na jedym mailu
- nie ma linku rekrutacyjnego
ostatnie aktualizacje pokazują, że najlepsze zmiany to takie, których albo nie ma albo nie wnoszą nic nowego. Wtedy nic się nie psuje bardziej niż jest zepsute do tej pory ![]()
Teraz mają wymówkę w postaci wirusa wiec nie czepiajcie się ![]()
Jak już na normalnym serwerze ludzie nie mają co z kasą robić, to jest źle...
Nie wiem jak tak jest na s1 ale na s25 na szczęście jest kilka nieświadomych osób, które ładują kupę kasy w dodatki
- nie ma linku rekrutacyjnego
Ta zamiana akurat była potrzebna, aby speed serwery nie dostawały za free skrzynek(paktów)
Ta zamiana akurat była potrzebna, aby speed serwery nie dostawały za free skrzynek(paktów)
To brzmi jakby cieszyła Cię zmiana uderzająca w speed prowincje. Ale pamiętaj, że możliwości były dla każdego jednakowe (tylko na x1 ciut dłużej zajmowało czasu). I nieszczególnie chodziło nawet o skrzynki bo te były stosunkowo "drogie" i tak. To tylko i wyłącznie uszczelnienie gry pod kątem własnych interesów i GF stosunkowo szybko zareagował. Szkoda, że w innych kwestiach śpią niczym Snorlax ![]()
Ta opcja została wyłączona nie tylko w Gladiatusie.
To forum już całkowicie umarło. Nikt nawet nie liczy do 25ciu
Tutaj jeden mod, który zaloguje się nawet raz na miesiąc z powodzeniem ogarnie ogrom postów xD Ciekawe dlaczego tak się dzieje skoro polskie prowincje z reguły szczyciły się ogromem graczy ![]()
Więcej można poczytać po niemiecku czy angielsku. Swoją drogą to tam chyba jeszcze łudzą się na mega aktualizacje w grze. Z ciekawości spojrzałam na zbiór aktualizacji gry i nie licząc tych bzdetnych (backendy czy co tam wyprawiają za kulisami) to wychodzi średnio jedna fajna rocznie.
11.04.2019 (faktycznie wgrana 24.04.2019 bo nie zadziałało xD) - kucie/roztapianie na full slotów oraz -50% czasu kucia/roztapiania
07.05.2018 - magazyn surowców (też wgrana z 30min opóźnieniem bo nie dodawało składników do magazynu na samym początku).
Czekamy na maj. Ale pewnie w tym roku zwalą winę na koronawirusa i tyle będziemy widzieć rebalansów/nowych zwoi albo inne cuda wianki.![]()
Zgodzę się z truskaweczką ![]()
Display MoreTo forum już całkowicie umarło. Nikt nawet nie liczy do 25ciu
Tutaj jeden mod, który zaloguje się nawet raz na miesiąc z powodzeniem ogarnie ogrom postów xD Ciekawe dlaczego tak się dzieje skoro polskie prowincje z reguły szczyciły się ogromem graczy
Więcej można poczytać po niemiecku czy angielsku. Swoją drogą to tam chyba jeszcze łudzą się na mega aktualizacje w grze. Z ciekawości spojrzałam na zbiór aktualizacji gry i nie licząc tych bzdetnych (backendy czy co tam wyprawiają za kulisami) to wychodzi średnio jedna fajna rocznie.
11.04.2019 (faktycznie wgrana 24.04.2019 bo nie zadziałało xD) - kucie/roztapianie na full slotów oraz -50% czasu kucia/roztapiania
07.05.2018 - magazyn surowców (też wgrana z 30min opóźnieniem bo nie dodawało składników do magazynu na samym początku).
Czekamy na maj. Ale pewnie w tym roku zwalą winę na koronawirusa i tyle będziemy widzieć rebalansów/nowych zwoi albo inne cuda wianki.
I microeventy 2 razy w tygodniu, żeby kasa z rubinów wpadała.. nie zapominaj ![]()
Ogólnie to tak aktualizują grę, że 3 razy dziennie jest 'przerwa techniczna', gdzie takie coś w 2020 jest wstydem.. ale polityka firmy to odcinanie kuponów od dawnych sukcesów i otwieranie nowych prowincji, łączenie tych mało aktywnych, żeby coś się działo.. tragedia.
ja to bym chciał by ze stołu warsztatowego po ulepszeniu przedmiotu do plecaka go chować , a nie do paczek przenosi