Arany behúzása

 • Sziasztok!


  KhriszThorm írt egy javaslatot a Játékos kérdez, Csapat válaszol részbe.

  Ide másolom, kérlek mondjátok el véleményeteket róla.

  Köszönöm.


  Quote from KhriszThorm javaslata


  Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem, hogy amikor aranyat kapok csomagban mert eladtam egy tárgyat a piacon, vagy kapok mint munkabér, és oldható lenne, ha ez behúzom egy hátizsákom fülét egyikébe, maradj csomag formájában és ne töröld ki mint arany ami már zsakmányolható és csak úgy lehessen aZ aranyat kibontani, ha áttekintésnél magamra húzom a pici csomagot ??!

 • Szerintem ez felseleges. Ha leírnád miért lenne jó sokat segítene. Én nem látom milyen előnyökkel járna ez. Sőt szerintem hátrány lenne csak. Mikor gyűjtögetem az aranyat gyakorlós eventre több oldalnyi csomagom van aranyban, macerásabb lenne, ha még magamra is kéne húzni.

 • Korábban már felvetettem hasonlót. Annyival elintézték, hogy megszűnne a játék lényege, a rablás.


  Nevetséges indok szerintem, de mindegy.


  Marad a hétről hétre történő csomagolgatás...ami ugye sok pénz sok idő...

 • Én csak azt mondom hogy az egész játék kezd a rubinról és a szerencséről szólni pedig én nem szerencsejátékra regisztráltam. A lényeg az hogy szinte az összes szerveren hallom és látom, hogy a játékosok töredéke képes mocskosul nagy summát zsákmányolni másoktól. Tapasztalataim szerint olyanoktól akik gyújtik szépen az aranyukat amit tudnak nem találván egy normális tekercset sem. Akárhányszor nekiálnék gyakorolni, valaki mindig meglátogat amikor rakatig vagyok pénzel, sokszor úgy, hogy az arénázásom várakozási ideje le se járt. Én meg akármennyit arénázok turmázok, semmi több 10 ezres zsákmány. A zsákmányolás szerintem nem lenne normál esetben a lényeg. Az meg hogy hiába kohózok azonos elő és utótagő eszközöket egyszerre és soha semmi, csak amikor valami szutykot rakok be mert az összes jö cuccom beolvasztottam, akkor dobja valamelyik teljesen jelentéktelen tekercset. Akkor nagyon egyszerű, a zsákmányolási maxot kell csökkenteni ha valakin milliós vagy többszáz ezres arany van alacsonyabb szinten nyilván a 100 ezer is soknak számít gyakorlásnál. Csak az a baj hogy hatalmas összegekbe kerül aranyat csomagoltatni minden héten. Plusz vannak az olyan kedves emberek akik egyszer nagyot zsákmányolnak valakitől és utána malacperselynek használják az illetőt. Lehetne megoldás az is hogy ha valaki egyszer zsákmányolt már szemtelen nagyságú összeget utána ne tudjon repetázni (következő támadásnál jutalommal egyenlő 0 zsákmányt kapjon).

  Még annyit, hogy inaktív szerveren kicsi (5-15-20 szint) karakterrel egyesület nélkül az ember képtelen arany tárolására, mert aukción semmi nincs ami vehető illetve amit megvesz egy idő után 10 oldalnyi vagy több, megvett csomagot kell újracsomagolnia mert nem tud csomagoltatni senkivel.


  Összevontam.

  Shaiyla

 • A személyi bank (arany raktár) tényleg jó ötlet, működhetne ugyan úgy mint a mostani frissítésnél kihozott nyersanyag raktár. Annyi mindent kell a játékról tudni ahhoz hogy kellően el tudj navigálni a játékban, hogy nem csodálom a teljesen gladiatus szűz játékosok akik frissen jönnek,, teli lesz a tök(fej)ük a sok gyakorlott játékossal akik már profik és gyűjtenek csomagolnak folyamatosan. Ezért van szükség az arany bankra (raktárra),mert így az újaknak sem veszik el a kedve az egésztől. A kérdés már csak az, hogy a gameforge több játékost akar-e vagy a jelenlegi játékosoktól akar mégtöbb pénzt kikényszeríteni. Ott van például legalább a kohónál lehessen több cuccot olvasztani. Kicsit se feltűnő hogy 6 oldalból össz-vissz 2-n tudsz rubin nélkül olvasztani. Befejeztem mára... :D

 • A személyi bank - raktár - nagyon jó ötlet. Támogatom. Tudom, hogy többször leírtam már és ezzel idegesítem a nagy érdeműt. Vannak játékosok akik naponta többször +12-13 szinttel magasabbról támadnak - gondolom perverz vágyaikat így élik ki -. Nem igaz, hogy nem lehetne visszahozni a támadási korlátokat. Persze nem a régi módon, hanem azt szűkítve, vagy a ligákra, vagy maximum 5 szint különbségre szorítkozva. Nem igaz, hogy arra sincs megoldás, hogy az alvilágban lévőket ne lehessen támadni. Nem beszélve arról, hogy Britanniában még mindig nincs kazamata. Nem tudom mennyi az aktív játékos a magyar szervereken, de azt tudom- megszámoltam-hogy 158 játékos érintett Britanniában.

 • Sziasztok


  Köszönöm a visszajelzéseket.

  Arra kérlek titeket hogy ha nem közvetlenül a témához tartozó javaslatotok van akkor nyissatok neki külön új részt a Beszélgetés és Visszajelzések  

  + CREATE THREAD gomb használatával. Ha a google fordító be van kapcsolva akkor + SZÁL LÉTREHOZÁSA a gomb neve.


  Visszatérve az aranyra vonatkozó javaslatra.

  Akkor a javaslat inkább az aranybank felé halad ? Amennyiben igen, hogyan képzeltétek el ? • Szerintem úgy a legegyszerűbb elképzelni, mint a Csűr-t. Mindig beállíthatod hogy tegye be a jelenleg társalgási ötletként szereplő elméletbeni "arany raktárba" azt a mennyiségű aranyat amit csomagoltattál a többiekkel és amikor szükséged van rá, csak legyen kivehető onnan.

 • Margus azért ötletelni érdemes ;)

  Az aranybank előnye, hogy mentve lenne az arany. Hátránya hogy aki szeret harcolni, fosztani annak ez a fő játékelem kimaradna.

  A játék során több lehetőség is adott az aranyelrejtésére a fosztogatók elől. Mind jár költséggel.

  Ez az aranybank szerűség milyen költséggel járna reálisan szerintetek ?

 • Az en erdekem az arany mentese lenne, hogy mennyiert nem szamit, mert olyan nagy osszeget nem lehet tenni, de biztonsagban lenne az arany, nem kell ekszerekben menteni, nem kell csomagolni foleg hogy nincs kivel, s akkor veszed ki amikor szukseged van...es igy is sikerulhet a rablas akinek szerencseje van gyakorlaskor, mert egy masodperc eleg hogy beussenek, es 2,500,000 =bol raboljanak...

 • Mi azt csináljuk, hogy bevezettünk mentős ékszereket, 24 óra, igaz dupla pk. Au-n is lehet menteni, de ott nagy a bukás veszély a " hozományvadászok " miatt.

 • Ophaniel én is szeretnék fosztogatni meg minden, csak az a baj hogy a játék kezdete óta nem zsákmányoltam több tízezret egyszerre és hiába aránáztam vagy turmáztam annyit mint a szemét és ezzel a többség ugyan olyan szerencsétlenül zsákmányol mint jómagam. Páran meg megszedik magukat mert szerencséjük volt. Mivel kiegyenlíteni nem lehet a zsákmányolási esélyeket, mert egyértelmű hogy fosztogatáshoz szükség van arra hogy az ellenfélen rabolható pénz legyen, csak azt mondom hogy ha nincs fent senki vagy kicsi vagy és nincs egysületed akkor nincs esélyed csomagoltatni és rádjárnak rabolni ami ellen nem tudsz tenni. A zsákmányolás nem lenne megszüntetve csak nehezebb lenne olyat találni akitől sokat tudsz. Annál nagyobb a verseny, annál többen akarnák folytatni a játékot, nagyobb lenne a versenyszellem, felpezsdülne a játék is több mint valószínű.