Dobrý večer prajem,
nevie sa náhodou kedy bude vytvorený nový server?
Dobrý večer prajem,
nevie sa náhodou kedy bude vytvorený nový server?
Hezký večer.
K čemu chceš nový server?
Otázka na otázku, prečo nie ![]()
Pretože by som chcel znovu začať hrať a nechce sa mi hrať na serveri kde už nemam žiadnu šancu byť v tol 10. Potreboval by som na to nový server.
Rýchlosť otvárania nových serverov sa mi v poslednej dobe javí tak závratná, že už sa nad tým prestávam zamýšľať. Situácia je skôr taká, že servery by sa mali radšej zlučovať kvôli absencii hráčov, a nie vytvárať ďalšie a ďalšie servery.
V každom prípade, aby som odpovedal aj na otázku - otváranie serverov vieme pomerne slabo ovplyvniť. A zároveň platí, že ak sa niečo chystá a máme povolenie to zverejniť, tak plánované otvorenie nového servera je vždy v predstihu oznámené na fóre ![]()
casper , pri zrychlenom serveri (17,19) vies byt v top 10 do polroka ked sa regnes aj teraz ,samozrejme pokial to vies hrat, pokial nie, tak nebudes v top 10 nikdy
Do TOP 10 se nedostaneš tím, že ti otevřou nový server.
Co se týče česka tak by měli spustit ještě jeden ten x5 aby v budoucnu mohl být s tím starým sloučen. Je tak sám, samotinký a zdá se mi, že pomalu "vymírá"
Pak je tu možnost sloučení s jinými x5 ze světa, ale tam si nedokážu představit jak by vypadalo rozhraní. Leda, že by vývojáři udělali multijazyk a každý by si vybral pak v kterém jazyce by hrál. Ale to už je taková fantazie. 
Ad smajlíci, ty starý jsou stejně nejlepší.
Urobit z volby jazyka premennu na urovni pouzivatelskych nastaveni nie je az taky problem.
Podla mna to skor ci neskor pojde tym smerom.
Akurat support v tom pripade bude uz len v anglictine/nemcine, aj ked aj to by sa mohlo dat riesit..